Mamici de sept-oct 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 4
cri19 spune:
Buna seara fetelor!
Vad ca ati fost tare harnicute la adus mici minuni pe lume!Felicitari tuturor proaspetelor mamici,sa va traiasca bebicii si sa va intoarceti cat mai repede acasa!Abia astept sa vad pozici cu sufletelele voastre.
PUFY,FLORI hai ca nu mai e mult si o sa va tineti puiutii in brate.Uitati un de la mine ca sa nu va mai doara asa tare.
IONICA imi pare rau ca ai probleme;sper sa te refaci cat mai repede;asta probabil va avea un efect pozitiv si asupra psihicului.
MINIME si noi il masam pe bebe,insa nu ft. mult ca e tare friguros si nu-i place deloc sa stea dezbracat.
Am reusit sa pun poze cu Andrei la pozele noastre cu bebei.
Tre' sa fug,ca-mi plange ingerasul.
Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
eloise spune:
Hei, Mini! cat e ceasul in Oman? Tu de ce n-ai somn? Salvezi articole de pe net? (by the way, foarte interesante info din linkurile si articolele date de tine!)
Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe
mini_me spune:
Eloise la mine e ora 2.00.Nu am somn pentru ca am dormit pana tarziu (dimineata ma trezesc pe seara de cand sunt acasa).Mai citesc una alta pe net.
mini_me 37+
poze
I have the body of a God: unfortunately it's Budha.
eloise spune:
Cri ce dulcel si grasunel e Andrei! Sa va aduca numai bucurii si sa fie sanatos si norocos!
Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe
cri19 spune:
ELOISE multumim frumos de complimente.
Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
inni spune:
Si eu zburatacesc pe aici.
Ca tot vorbea Ionica de bocit.
Io am clacat putin azi-noapte.
Ami nu a pus geana pe geana 7 ore...de la 8 seara la 3 dimineata. Ii dadeam sa suga adormea intr-un final si cand ajungea in pat...vreo 2 minute statea si incepea sa planga.
Si tot asa pana la 3 dim.
Colici nu cred ca avea dar i-am dat niste Bonnisan pt. orice eventualitate. Acum sunt inarmata si cu Sab-Simplex.
Deci....copilul plangea...apoi casca de i se rupeau falcile...si ma-sa plangea si ea ....
Efectiv nu mai stiam ce sa-i fac. Cum statea la orizontala....o apuca. Trebuia tinuta numai in brate. Mi-e greu sa cred ca ma smecherea...are doar 2 sapt...
Eu in picioare nu mai puteam sa stau ca ma durea cusatura..si uite asa...am inceput si eu. Mi-a fost cam greu sa ma urnesc...dar dupa aia nu ma mai puteam opri. Plangeam de nervi, de stres, de ingrijorare si de neputinta.
Am obs ca de regula o apuca ora 3 noaptea treaza.
M-am gandit ca are vreo leg ca s-a nascut la ora asta.
Nu stiu ce sa mai cred.
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
inni spune:
Cri ...vai ce bebe aratos...chiar din prima zi de viata. Imi place ca e grasunel si voinicel. Asa s-a nascut si fie-mea...bucalata...
Sa-ti traiasca si sa fie sanatos.
Poze
ionica spune:
Draga Inni,
Eu cred ca este un inceput de depresie post-partum si la tine,fii tare nu te molesi acum!!
Bebelina ta eu cred ca are colici, incearca sa o tii in brate cu capul sus si bate-o usor pe spate, dupa de-i dai sa manance .
Trebuie neaparat sa "ragaie" sa scoata gaze ai sa vezi ca se linisteste.
Mltumesc pentru incurajari fetelor;
Tocmai am angajat o dadaca pentru bebelina,ea a mai lucrat la noi acasa ,am decis sa ma las ajutata si sa deleghez putin rolul de mama.
Stiu ca este greu sa accept ca-mi va tine altcineva locul cateva ore pe zi,dar am nevoie altfel ajung la balamul<,
in ceea ce priveste kilogramele,am slabit doar sapte kg si inebunesc ca toti pantalonii mi se opresc la genunchi.
quote:
Originally posted by inni
Si eu zburatacesc pe aici.
Ca tot vorbea Ionica de bocit.
Io am clacat putin azi-noapte.
Ami nu a pus geana pe geana 7 ore...de la 8 seara la 3 dimineata. Ii dadeam sa suga adormea intr-un final si cand ajungea in pat...vreo 2 minute statea si incepea sa planga.
Si tot asa pana la 3 dim.
Colici nu cred ca avea dar i-am dat niste Bonnisan pt. orice eventualitate. Acum sunt inarmata si cu Sab-Simplex.
Deci....copilul plangea...apoi casca de i se rupeau falcile...si ma-sa plangea si ea ....
Efectiv nu mai stiam ce sa-i fac. Cum statea la orizontala....o apuca. Trebuia tinuta numai in brate. Mi-e greu sa cred ca ma smecherea...are doar 2 sapt...
Eu in picioare nu mai puteam sa stau ca ma durea cusatura..si uite asa...am inceput si eu. Mi-a fost cam greu sa ma urnesc...dar dupa aia nu ma mai puteam opri. Plangeam de nervi, de stres, de ingrijorare si de neputinta.
Am obs ca de regula o apuca ora 3 noaptea treaza.
M-am gandit ca are vreo leg ca s-a nascut la ora asta.
Nu stiu ce sa mai cred.
Poze
+38SOPHIA
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
eloise spune:
Of, Inni, incerc sa imi imaginez cum e... Cred ca oboseala tre sa fie una din componentele pricipale atunci cand apar stari de astea depresive sau crize de plans...
Oricum, esti asa fericita! Ai o frumusete de fetita!
Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe
inni spune:
Monique sa fii fericita alaturi de copilul tau si sa aveti parte de multa sanatate si noroc.
Pufy...de cand ma tin sa-ti zic...spuneai mai demult ceva de o reteta pt. bebei......de preparat in farmacie. Ma intereseaza si pe mine. Daca ai timp si chef scrie-mi=o si mie te rog. Daca nu...nu-i bai...ca mai asteptam.
Poze