Mamici de sept-oct 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Eli si Lakioana nasteri usoare si bebei sanatosi!

Giuliella felicitari pt. bb Albert si te asteptam cu vesti. Sa fiti sanatosi si tie recuperare rapida si mult laptic!

Eu sunt super adormita! De vreo cateva zile stau si vegetez intruna. Abia reusesc sa va citesc...cu scrisul e si mai greu. De ieri de cand am fost la doctor si mi-a facut control am niste dureri de burta in partea de jos insuportabile. Sper sa imi revin si sa stau mai mult cu voi la discutii...

Cami 37+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

FELICITARI NOILOR MAMICI!!!Sa va traiasca bebelusii si sa fie niste mancaciosi, ca frumosi banuiesc ca sunt
AZI E ULTIMA ZI DE MUNCA
De maine , acasica, dormit cat incape si odihna mult asteptata!!!
pupici si succes celor care urmeaza pe lista. Parca noi nu mai ajungem la termen.... Timpul trece greu, dar o trece el cumva si pentru noi.

Sa nu avem nazuinte prea mari pentru ca prabusirea sa nu fie prea dureroasa.

35+ Gogosica Mathea si
Lucas 04-05-2000

http://tickers.baby-gaga.com/p/fly291ps_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Felicitari noilor mamici !!!!!

Gripo foarte frumoasa povestea, iti doresc ca Bubu tau sa fie sanatos, sa aiba un dram de noroc si sa va aduca numai bucurii.

ralucuta si eu am aceeasi problema cu lapticul si cu alaptatul. Bebe al meu mananca acum cam 100-120 ml la o masa si eu ma mulg 20-25 ml la o masa. Nu-i ajunge nici pe o masea. Asa ca ii dau in general formula si laptele meu il pun in frigider pana fac 100 ml pentru o masa. Laptele de mama poate fi tinut in frigider pana la 3 zile si in congelator parca 3 luni, nu-mi amintesc exact cat am citit.

Pentru colici mie mi-a schimbat doctorul formula, acum ii dau enfamil lactose free, si se pare ca e un pic mai bine, o digera mai usor.

Cat despre musafiri, noi am avut o groaza de musafiri si in maternitate si acasa, nu m-au deranjat deloc, ba chiar mi-a facut placere. Iar despre iesitul afara , aproape in fiecare zi o scot la plimbare si am fost cu ea si de 2 ori la restaurant si la un studio foto sa facem niste poze profesionale, care vor fi gata pe 19. Abia astept sa le vad. Si la cumparaturi o iau cu mine mai mereu, doarme foarte bine la plimbare, am zis ca o voi scoate si la 4 dimineata cand nu mai are chef de somn .

Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Giuliella, felicitari pentru bebe Albert. Sa fie sanatos, manacios si cumintel iar tu sa te refaci repede.

Lakioana, Eli, va doresc nasteri usoare si bebei sanatosi.

Pufy, mercic de raspuns. M-ai mai scos un pic din ceata. Pe bune ca nu intelegeam cum e cu durerile si cu contractiile.

putzuruca 37+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am pus si eu 3 pozici cu Adelina in albumul cu bebelasi.

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

Subiect nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Pufymic a nascut un baietel de 3,200kg,prin cezariana,duminica 17 septembrie,ora 22,30,Nicolas Mihai;sunt bine si Ioana si BB
Revenim

Ioana(39+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput