Mamici de sept-oct 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Buna dimineata fetelor!

Cri felicitari pentru prima hainutza ramasa mica si multe inainte de acum incolo! POate alaptatul si mai tarziu, alergatul dupa copilas te vor ajuta sa ajungi la silueta dorita, de ce nu?

Pufy & Flory Imi pare rau ca va plangeti de dureri. , oricum nu mai e mult!

Sandra si eu m-am trezit pe la 6, ma chinuie insomnia... Am visat niste tampenii atat de nasoale, n-aveau legatura cu nasterea sau cu bebe, dar erau nasoale rau. Apoi cat am stat treaza in pat m-am gandit din nou la grozavii, sa fixez odata cezariana (stiu insa ca dr mea n-o sa vre apt ca e impotrva celor la rece) pe la sapt 38 as zice eu... Mi-e teama si cu placenta asta care pe la 32s era grIII, mi-e teama de insuficienta placentara. Abia astept sa merg marti la dr (vor fi 4 saptamani de la ultima vizita), sa vad cum a mai crescut bebe si poate s-o conving.

Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by tasia

gety Cum asa nu mai esti tanara si nu ppoti sa nasti normal? Maica-mea a nascut-o pe sora mea la 36 de ani, am o matusa care a anscut tot natural la 42 de ani, deci daca esti sanatoasa si bebe e ok nu vad de ce trebuie sa faci cezariana? Aaaa.... bine dak asa vrei tu asta e partea a doua

38 +
pozele noastre
bebe

Cred ca persoanele s-au referit la faptul ca organismul meu nu mai este asa de tanar sa nasc natural asa usor. Cred ca-i vorba de oasele bazinului, de col, cine stie?
Dar cred ca Bb_ralukutza m-a mai linistit in privinta cezarienei.

GETY 36 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

GIULIELLA multa bafta!

Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Gata fetele am pus si pozele...sper sa va placa BB Lucas...
Daca poate careva sa-mi scrie si mie la cate saptamani s-a nascut Lucas..eram in 38 si 5 zile...va pup si sanatate tuturor

Silvia mamica de Lucas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Buna dimineata, gravidutze!
Recuperare usoara mamicilor care abia au nascut si sa fie sanatosi si mancaciosi cei ce au venit pe lume!
Eloise, esti harnica de dimineata! Mexxei sa-i spui ca sunt prematuri si de 1 kg si de 1,2 kg. Cu scazutul in greutate nu ma pricep. Stiu ca dupa nastere nou nascutii scad putin in greutate la inceput. Dar ea fiind singurica acolo si neavand cu cine vorbi, se nelinisteste. Vad ca te-ai hotarat la cezariana. Eu as opta pentru anestezie locala, sau trebuie generala?
Merg sa mananc, ca deja mi-e foame.
Azi trebuie sa dau sange sa vad cum mai stau cu anticorpii anti rh.
Sper sa fie absenti ca si pana acum.

GETY 36 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

off,mi-e asa somnic. Iar nu am dormit toata noaptea. O sa incerc acum dar intai am zis sa mai va scriu si eu.
Proaspete mamici, sa va traiasca puiutii. Sunt toti asa de frumosi!!!
Eu am 3 zile de insomnii crunte, 3 zile de contractii si mai crunte si 3 zile in care dorm de rup. Acum am luat-o de la capat. Asa ca programul meu e tare incarcat. Dorm pe apucate mai mult ziua decat noaptea iar noaptea ma perpelesc de pe o parte pe alta. Acum cateva zile credeam ca o sa nasc de ce contractii aveam si peste toate mai devenisera si regulate la un moment dat. Si cand colo a nascut Mi-Ka care trebuia sa nasca dupa mine. Asa ca se pare ca nu e o regula, cele care au avut contractii toata sarcina (ca mine) se poate sa ajunga si la 40 de saptamani.
Pufy, tu ai terminat cu muraturile? Hai ca m-a apucat pe mine criza asta a conservelor de iarna si ma inceputsa fac zacusca si compot de zici ca au intrat zilele in sac.
Eloise, despre bebele lu' Mexxa am si eu o parere: Nu numai ca e normal sa scada dupa nastere, dar sunt bebelusi care in spital nu iau in greutate pur si simplu. Sora mea a nascut acum cativa ani un baietel la 2.1Kg si a scazut la 1.9 kg in spital. Au tinut-o aproape 3 sapt in spital si nu a luat nimic in greutate. Ii spuneau ca o sa moara, asa ca sora mea plansa de nu mai stia de ea a luat copilul si a dat semnatura ca isi asuma toate raspunderile si a plecat acasa. Iar acasa in cateva zile a pus copilul carnita pe el. Ce sa spun ca la 3 saptamani arata ca un sobolan. Si dupa aceea a recuperat acasa cu titi si cu baita si masaj zilnic de nu au mai fost probleme. Poate sa fie si faptul ca ea e stresata si lapticul ei inca nu e f gras. Acum, deh,e o parere.
Asteptam si bebelusii de azi sa se nasca usor si cat mai multe povesti frumoase despre nasterea micutilor. Spunea cineva aici ca acest forum a fost locul de unde a invatat mule. Eu mai adaug ca aici am gasit raspunsul la multe din intrebarile mele si nu numai, uneori am gasit raspunsul si la alte probleme la care nu ma gandeam si am gasit si intelegearea de care aveam nevoie atunci cand eram suparata sau panicata. Acest forum e mai mult decat un psiholog.
Va pup si merg si eu la somnic, poate poate reusesc sa dorm si eu o ora-doua.

tanima 33+ mami de Rares
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanima_i/album?.dir=/518fre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna dimineatza fetelor, sper ca scriu unde trebuie sunt sotul lui Floricika si va anunt ca azi dimineatza la ora 02.55 a nascut un baietzel de 3,4 kg, Nasterea a fost de nota 8 :(, iar FLory a avut hemoglobina scazuta si a bagat-o la reanimare; in rest sunt bine si sper sa va scrie cat mai curand. O zi buna va doresc

Floricika 40+ cu David Gabriel
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Multumim pt veste, sa va traiasca flacaul !

Sanatate mamicii !

Sibylle 36 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NEATZA!

FLORI, SA VA TRAIASCA BEBELE GRASUN SI VIATA SA-I OFERE TOT CE ARE MAI FRUMOS!

Mey fetelor, eu sunt zombi, nu stiu cat este de normal dar bebele meu mananca la 4 zile de la nastere 60 ml laptic plus lapte de la san, care vad ca a devenit si el mai lapte din colostru, si nu numai ca mananca atat de mult, dar si mai des, adica uneori la o ora juma, alteori la 3 ore cum e mai normal. Ce parere aveti? e bine? ca azi noapte am facut noapte alba, tot incercand sa mai aman cu putin urmatoarea masa. Mai si regurgiteaza, dar ramane cu destl in stomacel. Plus ca ne incearca si colicile, cred ca si de la atata lapte.

DORI, mami lui RADU ANDREI
http://up.photos.yahoo.com/ed/dori_ch/process_bcmultipart_form

Mergi la inceput

Floricika, sa va traiasca baietelul si sa va bucuratzi de el! Recuperare usoara. Cine mai aduce bebelushi pe lume azi?

GETY 36 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput