Mamici de sept-oct 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

cri19 Merci Eu chiar vroiam sa te sun de cateva ori dar de fiecare data m-am gandit k poate doarme bebe sau poate ii dai tzitzi, imi imaginez cum e cu bebe mic, si am renuntat sa te mai deranjez. Pupici tie si la frumusetea ta de baietel

38 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Salutare la toate gravidutzele si FELICITARI TUTUROR MAMICILOR!!!
Ce as putea sa spun de bebelusi? TOTI, FARA NICI O EXCEPTIE SUNT NISTE FRUMOSI , CA NISTE INGERASI!!! SA VA TRAIASCA SI SA VA BUCURATI DE EI! Mi se pare ca daca as complimenta pe cineva pentru bebelusul (bebelusa) ei, as nedreptati-o pe alta mamica!!!! Mie mi-au placut toti grasuneii si gogosele Sa continuam tot asa, si sa ajungem cu bine la capat de lista.
Despre noi, nimic nou in afara ca ma confrunt cu dureri de spate si uneori imi vine sa-mi iau campii..., dar ma rog la DD ca gogosica sa fie bine si sa stea la cuptor pana se coace
IN rest, doctorul de familie imi face toate pregatirile pentru nastere normala, chiar daca sunt programata la cezariana...Mi-a spus ca e mai bine sa fim pregatiti pentru ambele variante, si ai dau dreptate, ma simt mai in sigurantza. De luni am hotarat sa nu mai merg la munca, asa ca o sa frecventez forumul mai des si o sa pot si eu sa fac galerie celor care au mai ramas. Cand vad cati bebelusi sunt deja, ma apuca emotiile, si cand ai vad cat sunt de frumosi ma podidesc lacrimile...mi se pare ca mai am ataaaaaaaaaat de mult, cand de fapt mai e atat de putin...
Va pupam pe toate, tinem pumnii la cele care urmeaza , si sa auzim numai de bine!!!

Sa nu avem nazuinte prea mari pentru ca prabusirea sa nu fie prea dureroasa.

35+ Gogosica Mathea si
Lucas 04-05-2000

http://tickers.baby-gaga.com/p/fly291ps_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eloise...am fost "colega" de salon cu o mamica ce nascuse un prematurel (7 luni jumate) care a scazut in greutate. Ba stagna ba scadea. Eu cred ca e normal sa mai scada putin. Sa-i spui Mexxei. Si sa-i transmiti sanatate bebelului si sa nu fie ingrijorata. BB tr sa se adapteze si el la viata de afara. Unii o fac mai repede altii mai lent.

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

MamiLili vreau reteta, cum sa nu..
Mercic.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Roxana, felicitari, sa va traiasca Dragos-Andrei!

Giuliella, nastere usoara!

Gripo, bine ati venit acasa! Nu merge link-ul cu pozele.

Susa, ce mare e bb Lucas! Sa va traiasca!

Ma rog si eu pentru Mexxa sa fie bine bb si sa se intoarce cu bine acasa.

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Giuliela...nastere usoara si sa vina bb pe lume ca un fulgulet.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

TASIA nici prin cap sa nu-ti treaca treaba cu deranjul;tu suna-ma cand ai chef.Daca din intamplare nimeresti cand papa bebe nu-i problema ca te sun eu dupa ce termina ospatul.Sa stii ca am un puiut destul de cumintel;plange ft. putin,in general cand il schimb si la masat,pt. ca e cam friguros si nu-i place deloc sa stea dezbracat;in rest e destul de cumintel.Mai are momente cand e mai marait,in general cand nu reusesc sa-l ragai bine,dar nu sunt de durata.Eu sincera sa fiu ma asteptam sa ma solicite mai mult si sa fie mai greu,dar deocamdata ne descurcam cu brio.Azi am stat cu el afara de pe la ora 16 pana pe la 20.Ne-am plimbat si cu masina,dar si cu caruciorul.In tot intervalul asta o singura data s-a trezit sa-i dau sa manance,in rest a dormit neintors.Sper sa ramana la fel de cumintel si in continuare,iar colicile sa ne ocoleasca asa cum au facut si pana acum.
Si drept dovada ca am un pui cuminte uite...eu in loc sa dorm la ora asta (profitand de faptul ca si bebe doarme) bantui pe forum si " bufnitez " ca-n "vremurile bune".
Pentru ca o parte dintre voi insistati cu subiectul kg ,subiect la care pe mine ma apuca deprimarea chiar daca pana acum am scapat de 14 kg si de ciuda ca nu ma mai pot lauda ca altele cu o silueta de invidiat,mi-am pozat o poza de cand eram si eu aratoasa .Asa ca cine are curiozitatea sa vada ce-am fost si ce-am ajuns,gaseste poza in link-ul de mai jos,ultima poza.

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Acum am vazut ca o cheama 2006-09-14 ( depre poza de care v-am zis mai sus e vorba).

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata!
Iata-ma prezenta, ca io oricum nu dorm dupa 4...
Eloise, stiam de circulara dar speram ca s-a remediat daca nu ai mai zis de-atunci. Normal ca vrei cezariana, si eu as alege asta daca bebe ar fi in cel mai mic pericol. Si mie mi-a zis dr ca si-a facut un "fularel" usor si ca are capul putin mai mare , nu s-a alarmat dar mie nu-mi suna ok. Sa vedem peste cateva zile cum o fi, mergem luni-marti la monitorizare.

Ralu, daca ai laptic incearca totusi sa o obisnuiesti la san.

Giuliella, nastere usoara, mult laptic si te asteptam cu poze cu bebe frumusel!

Ionela-Roxana, felicitari pt bebe Dragos Andrei!!! Poate ne mai citesti si pe noi din cand in cand ...

Otiliav, multumim de vesti. De Laliq nu mai stim nici noi nimic.

Eloise, ce rau imi pare de Mexxa , sa-i transmiti te rog toate cele bune ei si puiului, multa forta si rabdare ca va fi totul bine pana la urma. Ne rugam pt puiut sa-si revina cat mai repede.

Mamilili, poate reusesti sa pui reteta pt colici pe mail comun, pt toate curioasele .

Sandra 36+ inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Cri, felicitari pt prima hainuta ramasa mica si un pup pt bebe papacios si cuminte si frumusel.

Pufy, am uitat sa-ti raspund, scuze . Sunt mai bine, lucrurile au devenit mai "normale" si pe-acasa dupa ultima vizita la dr probabil ca tati a realizat ce aproape suntem de minune si ca e cazul sa ma mai slabeasca un timp cu nervii. In rest, ma chinui cu insomniile astea, cu arsuri RELE (de care stim noi mai bine ), ceva contractii dureroase si neregulate si mari dureri de spate. Ma bucur ca maine fac 37sapt, zic ca am mai trecut un hop...si abia astept sa merg marti la spital pt monitorizare si control. Multumesc de intrebare si grija .

Dar Not nu mai posteaza deloc in ultimul timp, ce-o fi cu ea? Sper ca ea si bebe sunt bine.

Sandra 36+ inca un pic

Mergi la inceput