metode de crestere a imunitatii
Raspunsuri - Pagina 4
andy`s_mamy spune:
Mai...nu mai dati copiilor toate prostiile din plante ca nu sunt bune de nimic.cel mai bun mod de crestere a imunitatii este tratamentul cu Bronhovaxom
tyaa spune:
Andy`s_mamy, de ce spui ca plantele nu sunt bune de nimic? Bronhovaxom-ul ce contine?
In plus nu cred ca functioneaza la orice copil. Nu sunt toti la fel..
Pana la urma medicamentele nu contin extracte din plante?
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
http://community.webshots.com/user/2002
light spune:
Bronhovaxom-ul e un vaccin nu?Eu de cand am citit asta:http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4496sunt cam reticenta in privinta vaccinurilor.
martinica spune:
Si eu ii dau fetitei mele Bronhovaxom si merge foarte bine. Iarna trecuta mi-a tot racit si nu mai stiam ce sa-i mai fac.Ma saturasem de atatea antibiotice. Doctorita de familie mi-a recomandat Bronho si de atunci nu am mai avut nici o problema. Iarna asta, cu toata gripa care misuna prin Bucuresti, si am tot plimbat-o prin parculet, slava-Domnului, nu mi-a mai racit deloc. Vi-l recomand cu mare caldura.
romiloii spune:
nici eu nu stiu ce sa ii dau pentru imunitate am auzit de sanostol a mea fetita nu are nici pofta de mancare
martinica spune:
Pt Romiloii: Nu stiu ca sa-ti zic de Sanostol. Nu am auzit.Dar ca sa-i creasca pofta de mancare i-ai putea da niste vitamine (sunt tot felul de siropele pentru cei mici, ai de unde alege). Dar imunitatea nu-i creste de la ele, ci doar pofta de mancare. Pentru imunitate, am scris mai sus. Eu ii dau fetitei mele BronchoVaxom si sunt foarte multumita de el.
Multa sanatate si pofta de mancare fetitei!
Karola spune:
Martinica, fetita mea are 2 ani si as incerca cu Broncho Vaxom, dar nu stiu de la ce varsta se poate incepe tratamentul! Fetita ta ce varsta are?
roxica spune:
referitor la bronchovaxomul asta; l-am dat si eu feteii mele in sept, oct si noiembrie si am inteles tot de aici de pe site ca ar trebui repetat dupa 3 luni, adica din martie? se mai repeta sau e suficient astea 3 luni caci sincer ma cam ingrozeste ideea de a-l repeta caci pe timpul celor 10 zile cit ii dadeam imi tusea si mi-o imbolnavea si pe cea mica si mi-e groaza de asta; cea mare nu a racit cu forme urite doar mucisori si tuse din timpul cit ii dadeam broncho dar cea mica trage mult mai mult dupa astfel de raceli; intrebarea e deci pt cine a dat broncho acum sau in alti ani; se mai repeta dupa 3 luni sau 3 luni e suficient pe an?
danitin spune:
Fetita mea are 2 ani si 9 luni si, cam de 1 an ia, la recomandarea medicului urmatoarele chestii: o luna, in fiecare dimineata, o ligurita de polen - luna urmatoare, tot dimineata, o lingura de miere amestecata cu suc de lamaie. Noi suntem foarte multumiti de modul in care face fata, nu am avut raceli dese sau grave.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
martinica spune:
Imi cer scuze ca nu am putut raspunde pana acum dar netul mai joaca feste.
In legatura cu Broncho-Vaxomul: se poate da incepand de la varsta de 6 luni si in prospect scrie ca se poate dizolva continutul fara nici o problema. Asadara, Karola, i-l poti da fiicei tale fara nici o problema. Fetita mea are 3 anisori si ii dau Broncho de la varsta de 2 ani cand am tot avut probleme cu racelile si anitbioticele.
Eu i-l dau toamna 3 luni: septembrie, octombrie, noiembrie si il repet iar primavara martie, aprilie, mai.
Pentru Roxica: ar fi bine sa-i repeti tratamentul dupa 3 luni. In privinta tusei si a mucisorilor din timpul tratamentului, eu nu am avut parte de asa ceva cu fetita mea (si nici mie sau sotului nu ni s-a intamplat; noi am luat doza de 7 miligrame, ca e diferit pentru copii si adulti). Probabil ca era un semn ca organismul ei chiar reactioneaza si ca isi intareste astfel sistemul imun. Nu crezi? Nu cred ca cea mica se imbolnavea de la ea. Ca reactia asta a organismului nu se transmite, doar nu e virus sau microb. Parerea mea! Asa mi-au explicat si mie altii mai invatati asa va spun si eu voua in speranta de a va ajuta!
Va doresc multa sanatate voua si copiilor! Si sper sa va fie de folos ceea ce v-am spus.