Copilasi de iunie-iulie 2003 (76)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Romana_74 - la noi in farmaciile Catena se gasesc tot felul de seturi cosmetice dragute ptr fetite, cred ca e un cadou fr. bun si de care s-ar amuza, contin sapunuri, geluri de dus, creme parfumate si, evident, roz . Daca are 7 ani ii poti lua si ceva ptr scoala dragut, gen seturi de creioane colorate (niciodata nu ai destule), carioci, agende, stilouri cu Barbie . Un alt cadou bun ar fi o gentuta ptr virsta ei, se gasesc si din astea tot soiul sau un set de caciula+fular+manusi in culori atractive, ca incepe sezonul.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Salutare!
Azi am fost sa-l iau pe Alex de la gradinita pe la ora 17 si nu erau acolo. Plecasera cu totii in parc cu "bus-ul"-cum zice el. I-au dus in parcul circului si a fost f incantat. Au adunat frunze uscate pt ca saptamana viitoare or sa invete despre anotimpuri si vor incepe cu toamna.
Mi-au dat si o fisa cu toate activitatile facute in saptamana aceasta si l-am testat citindu-i o poezie despre paianjeni. A inceput sa zambeasca si sa spuna si el ceva din text, desi e in engleza si mare lucru nu poate pronunta inca bine. A invatat si vreo 3 jocuri interactive pe care incearca el sa mi le explice - e scump foc.
Marea problema ramane plansul lui de dimineata, cand il las acolo. In rest e f bine, educatoarea mi-a zis ca se descurca bine la activitati, e f atent si se poate concentra timp mai indelungat pe o singur lucru.

Va doresc un sfarsit de saptamana mai calduros si cu muuult soare!

Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Crisa, in Franta amniocenteza se face obligatoriu de la 35 ani in sus.

Anamaria, l-am vazut pe Tudor cu ochelari. Pare ca-i plac, nu? Cum ti-ai dat seama ca are nevoie? Sau i-ai facut doar un control preventiv si l-a depistat doctorul? Eu l-as duce pe Alex la un control dar sigur n-ar sta, el si asa plinge de numa' cind il spalam pe cap pt ca-i intra apa in ochi...nici nu vrea sa ma gindesc ce s-ar intimpla daca ar incerca sa-i puna picaturi.

Dana, poate ca Stefania, prin plinsete si mitiieli incearca sa va atraga mai mult atentia asupra ei. Cred ca o sa-i treaca in timp.

Alex merge in continuare cu placere la gradinita. M-am interesat cum e la cantina si am avut surpriza sa aflu ca e cuminte si ca maninca singur tot. E adevarat ca de cind a inceput la cantina maninca mai bine si acasa. E foarte mindru cind isi termina farfuria si ne-o arata.

In schimb educatoarea mi-a spus ca nu vorbeste si ca nu se joaca impreuna cu ceilalti copii, dar participa la activitati. I-am raspuns ca el cauta compania fetitelor pe care le cunoaste si ca desi la gradinita nu vorbeste, acasa ii turuie gura. I-am pomenit citeva din cele povestite de Alex, si-a dat seama ca numai de la el puteam sa le stiu. In plus, doamna de la "Garderie" (unde Alex sta dimineata, inainte de inceperea scolii si seara, dupa "cursuri") mi-au zis ca vorbeste cu ele. Cred ca educatoarea l-a clasat intr-o categorie si nu prea mai vrea sa-l bage in seama. Una peste alta, astept, ca altceva n-am ce face, sper sa-si schimbe atitudinea...sau Alex sa iasa din mutzime.

Mergi la inceput

"Theodor Matei, un baiat de nota 10, daruit de Dumnezeu pe 1 octombrie, la 16:30, cu 3.700 si 53 de cm".
Asa suna mesajul de la draga noastra Bychi.
Sa fie intr-un ceas bun si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata.Bine ai venit pe lume bebeboy!

Magda si Alex(3 ani)
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

theodor matei - multa sanatate, noroc si viata lunga si plina de bucurii! sa cresti mare!si pentru mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Felicitari, Bychi!Theodor Matei sa fie sanatos, sa aiba mult noroc in viata si sa fie intotdeauna un baiat de nota 10!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Madic: merci pt info despre salile de la Casa Armatei

Trebuie sa-l trezesc pe Vladut ca sa plece la gradinita! Dupa atatea zile libere, parca si mie mi se pare greu de acceptat ideea trezitului de dimineata si a circului aferent refuzului de a merge la gradi...
Sa aveti o saptamana superba!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Bychi, felicitari, sa-ti traiasc baietelul!!! Ma bucur mult ca sunteti bine si asteptam detalii!!!!

Marox, la fel am patit cu Taisia in primele zile, mi-era frica sa nu isi fi facut educatoare deja o impresie despre ea si sa n-o maibage in seama, dar intr-un final era bine. Acum nu stiu cand mai ajungem la gradi ca de duminica tuseste si ii curge nasul intruna...]

Crisa, sunteti bine?

Magda, gradi a voastra din Colentina e cumva particulara? sau nu e in Colentina? Ca ma intereseaza, sondez deja terenul ca probabil intr-un an vom sta si noi in zona.

Eu am fost sapt trecuta la eco, Eva e sigur fetitza, deci nenea dr nu s-a inselat prima oara (nici nu ma asteptam) si in rest e bine. Doar ca trebuie sa stau in pat si e dezastru. Ma prostesc pe zi ce trece. Poate imi dati voi sfaturi ce sa fac toata ziua ca am tampit.

va pup

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Bychi, felicitari! Sa iti traiasca Theodor Matei! Refacere usoara!

Gio, daca asa fi in locul tau, m-as plictisi sigur, dar acum ce as mai dormi .

Au trecut doua sapt. de gradi si totul e in continuare nesperat de bine. Maria s-a trezit si azi fara comentarii, in week-end a intrebat de colegii ei (vroia sa se asigure ca si ei stau acasa). Am avut si sedinta cu parintii. Am dat bani de rechizite. deja ne pregatim pt. prima activitate care va avea loc pe 14 octombrie: "October Fest" (cred ca e o sarbatoare nemteasca - gradi e si cu predare in germana), in care fiecare grupa o sa aiba un stand (grupa Mariei va vinde obiecte de papetarie, jucarii). Copiii vor vinde si tot ei vor cumpara, fiecare obiect costand 1 leu nou. Fac engleza de 4 ori pe sapt si din semestrul urmator, pictura.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Gio: gradinita este la Lizeanu, dar e aproape de Colentina. Este in spatele magazinului Mega Image(daca stii zona).Se numeste Bell.

Magda si Alex(3 ani)

Mergi la inceput