Copiasi dragalasi nov-dec04 (130)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Dupa un w-e de chiul, aparem si noi. Am reusit sa citesc, sa vad si poze...Felis e un scumpicel Mihai, toate pozele mi-au placut, cele intre jucarii sunt asa de frumoase.
Dana, iar ma termini cu peisajele tale minunate. Tare frmos pe la voi...si mica temerara, "carausita" de tati, saracu....
Monica, sa va dau un pont, cu prajitu' in ulei, asta in caz ca nu-l stiti . Ptr prajit ff bun este uleiul de palmier, si ca sa va explic asa stiintific , molecula lui nu contine acele duble legaturi responsabile de formarea acroleinei (substanta toxica ce rezulta la prajire), are colesterol 0 (zero) , se paote folosi repetat fara probleme. Este numai bun ptr copii, batrani, dar si ptr noi, de ce nu, acu tre sa avem grija de noi (de vasele de sange, etc), nu are gust, miros. Singurul "inconvenient" (dar care poate fi trecut cu vederea avand in vedere beneficiile) este faptul ca trebuie pastrat la temp camerei, el solidificandu-se mult mai usor ca cel cu duble legaturi, adica se face ca si margarina (in ambalaj dar si mancarea de la frigider, de ex).Eu il tin in camara sau chiar in bucatarie. Noi il luam din Metro, este ambalat in bidonele de 2-3 l si nu e scump, 2 l, in jur de 80 mii. Si scrie pe el ca e special ptr prajit...ies niste cartofi
Bits, multumim de incurajari, cu creioanele stam bine (ne rezumam la opere pe hartie, deocamdata), la fel si cu olita...pana acum chiar daca are pampers zice pipi si asteapta sa-l desfac...si inca n-am avut accidente, in casa stam cu chilotei, doar afara ii mai pun scutec, da il cam scot curat.Surprinzator de repede s-a invatat. Eeee, dar mai urmeaza sa invatam sa face kk la olita...am facut unul, da cu constipatia asat...offffff, si noi bem suc si nectar....-am Kenzulinu si burtica. Si eu vreau poze cu burtica

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Mey, dulci mai sunt copii astia ai vostri...m-am delectat cu toate pozele...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna fetelor,

A nascut Cecilia (CeciliaC)!!! Ieri la 12 a fost evenimentul, o fetita de 3,5 kg. Azi o externeaza, deci probabil in urmatoarele zile va scrie ea mai multe detalii.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetele,
try, ma bucur ca adrian este din ce in ce mai grasutz, sa dea Dumenzeu sa ia cat mai repede in greutate ca sa puteti sta toti acasica.
aime, saru' mana de pont...nu stiam, chiar am sa cumpar ca sa ma mai linistesc macar cu asta
eu iar sunt stresata cu alex, iar a inceput sa-mi tuseasca, azi noapte nu am dormit nici unul din casa, abia asteptam sa se faca dimineatza sa mergem la dr...a tusit incontinuuconcluzia este ca ar avea un inceput de gripa si de la mucisorii care-i ajung in gat(mai ales noaptea cand sta in pat) tuseste...nu i-a facut exudat desi ma dusesem cu el nemancat, nebaut si nespalat pe dintisori special sa-i faca sa vedem de unde Dumnezeu vine tusea asta care m-a zapacit...eu cred ca nu trec 2-3 sapt si il apuca
deja acum ma astept sa o ia si pe ruxi
felispaxelasi mai ales copilashiiam vazut pozele, toti sunteti niste frumuhsei
ce sa nu mai zic de irissi peisajele minunate pe care ni le arata danette...
cand eram prin cl a 5 a parca...am fost si eu pe creasta cocosului si pe usturoiu(nu mai retin daca exact asa se numea...sper sa nu spun vreo tampenie) dar tare mult mi-a placut acolo.
andreaprasfatzica
va pup pe toate si pe copilashi
numai bine

monica

Mergi la inceput

wow ce veste, multumi cricor, chiar acum vroiam sa dau copy la mesajul tau de la mamici de sept-oct
FELICITARI!!! Cici, sa-ti traiasca fetitza sa fie sanatoasa, somnoroasa si mancacioasa

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Felicitari Cecilia ptr. ADA cea voinica!!!
Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati din plin de printesele voastre, ca taaare mai sunte-ti o familie zambareata, caci asta conteaza in viata ZAMBETUL, de la asta venind optimismul si restul este OK!
din pacate Ada nu v-a lasata sa depune-ti juramantul ptr. cetatenie, oare acum ce se va face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cecilia, felicitari, sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii!
Poate candva vei avea timp sa scrii povestea nasterii, la optimismul tau cred ca a fost floare la ureche.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Felis ti-am admirat puiul care este nemaipomenit, la cat de mult a evoluat, se vede ca este un mic luptator, dar si tu esti nemaipomenita; la cat de mult muncesti si te zbati, eu una n-as rezista; arati superb, parc-ai fi o liceanca, nicidecum mamica!!!
mie-mi place poza in care el vorbeste cu jucarelele

Aime ti-l pupacesc pe Vladutul lu` mami ca tare cuminte mai este; ce frumos coloreaza
si la noi este in top cu creioanele; dar mai fain este cand incep cu cariocile
opere de arta pe pereti avem si noi, ne pregatim sa le scoatem la licitaie; le ascundem sa nu ni le fure careva
mey, si ce iubareti sunte-ti, parca-ti fi eu si emily

Deocamdata sunt nevoita da va spune somn usor ptr. ca imi vine sa inghit calculatorul de somn!!!
Asa ca noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Salutari pe fuga si de la noi!
Saptamana asta sunt la un training, asa ca adio net in timpul zilei.
Am citit din 2 in 2, si am vazut cateva poze cu Iris, Mihaita, Robert toti sunt niste frumosi!

Cecilia, sa va traiasca si sa fie sanatoasa domnisoara nr. 2, te asteptam cu drag cu poze si amanunte!

Try, ma bucur de fiecare data cand scrii, mai ales ca in ultima vreme vestile sunt din ce in ce mai bune. La tot mai multe grame si va tin pumnii sa il luati pe Adrian cat mai curand acasa. Pana la urma, au descoperit au ba care a fost cauza anemiei?

Noi suntem bine, Bianca a inceput gradinita, asa ca biata bona cred ca rasufla usurata ca trebuie sa se ocupe de o singura bucata/copil

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

otia ajuns anutza la tine?
cum a fost drumul?

monica

Mergi la inceput