Copiasi dragalasi nov-dec04 (130)
Raspunsuri - Pagina 11
FELIS spune:
Nu am mai aparut de mult, asa ca salut si pup pe toata lumea... Am vazut si eu patzanialui Paul... bine ca totul s-a terminat cu bine...
BITS... ce nume frumos va avea baiatul tau... Sa fie sanatos... da stiu ca esti tare hotarata cu painea aia...
MIRIA... frumoase poze... ce bine sa ai curte... Alearga Damiana toata ziua, se joaca si in nisip... CAt despre servici si extraveral, cunosc problema... Stiu ce inseamna sa muncesti cu 3 pastile de distonocalm pe zi
NCRISTINA... f frumoase fete si tare vesele mai sunt... Se vede ca s-au simtit tare bine la mare...
Ad_rianna... Multumim de complimente... Cum mai e cu emotiile de cresa?... Eu inca nu l-am dus pe Mihai, mai astept sa treaca zapaceala de inceput de an...
Miha... Monica ... de unde aveti voi inimioarele alea care pulseaza sub nick-ul vostru?
TRY... ma bucur ca ii merge bine lui Adrian
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"septembrie 2006"
....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
CICI. ... multumim de complimente... AM vazut si eu pozele voastre... Totul mi-a placut: dormitorul Alexiei, Alexia cat de zglobie si bine-dispusa e..., TU, ce gravidutza frumoasa... si ce burtica frumoasa... Nastere usoara si bb sanatos...
AIME... ce serios e Valdutz cd e vorba de treaba... si ce mult va iubiti...
CAMYS o sa se obisnuiasca... si cu gradi....
ANDREEA... imi pare tare rau... lasa ca trece si se obisnuieste... Copii se obisnuiesc repede la schimbari la varsta asta...
ROSERB ... mai... da ce printesa mare... deja la lectii de dans engleza Wow...
DAMA... spor la mutat, sa terminati cat mai repede
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"septembrie 2006"
....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Poze noi in albumul de septembrie 06 sunt curioasa care va place cel ami mult, ca eu am una dupa care sunt topita...
....
a adormit singurel
danette spune:
Felis, toate pozele sunt frumoase.. mie mi-a placut cea in care Mihai este cu catelushul ala mic...
Si tu arati superr... ma uitam dupa o burtica la Paxela.. dar nu mi-a 'sarit' in ochi...
Aime si noi avem treaba cu creioanele colorate... trebuie sa fiu mereu atenta sa nu puna mana pe-o carioca sau pix...fiindca a mea nu scrie pe pereti.. dar face body painting, e maaaare artista!
Dupa cate o isprava colorata... vine tare mandra sa-mi arate cum si-a desenat SHiOSHiETE!... picioarele ei pana la glezna sunt o fantezie...de culori si forme.
Cici, mai... nu tare e buna cura mea de slabire in sensul ca nu e sanatoasa defel... defapt in toate sensurile... dar nah'... bine c-am dat jos cateva kg...
A fost din cauza stresului si nervilor (efectiv nu am mancat mai nimic) si bine c-a trecut perioada aia!
Dar o chestie e sigura... alt chef de viatza am cu cateva kg mai putin...
Aici sunt cateva poze de sambata, am incercat o noua drumetie pe www.creastacocosului.ro" target="_blank">Creasta Cocosului 1200 m altitudine, din M-tii Gutai (Baia Mare-228 m alt. este la poalele muntilor Gutai).
Irisina a fost foarte incantata si fericita... i-a placut tare mult.. a fost o excursie mai grea, lunga de-o zi, mult de mers.. dar traseul nu era extrem dificil decat pe ultima portiune...Iris a mers si pe jos multicel .. suficient cat sa regret ca nu i-am cumparat si ei ghetutze de trekking, fiindca am vazut numarul ei dar ma gandeam ca inca nu are rost sa-i luam.
La intoarcere nu s-a mai dat jos din rucksack, chiar a adormit acolo la un moment dat... si din pacate se terminase bateria in aparat ca s-o mai pot poza...
Azi ne ducem iar la rau.. ca i s-a facut dor sotzului de pestii lui iubiti!...urasc pestii...deja nici sa mananc peste nu mai pot! Nasol hobby-ul asta...pentru mine.
Dana & Iris 1,9 ani
God is in details...
try spune:
Aseara Adrainu' lu' mama a trecut la 1810g, fiecare suta de grame pentru noi e un castig, ne aduce mai aproape de momentul cand il aducem acasa. Deja urasc drumurile astea la spital.
Felis, Mihaita s-a facut atat de mare, nici nu-mi vine sa cred. Si mie tot poza cu catelusul care-l "ciupeste" de degetel imi place.
Dana, superbe pozele de la munte, nu-i zice degeaba creasta cocosului, chiar asa arata. Si ma bucur enorm ca o invatati si pe Iris in spiritul asta al outdoor-ului.
Paxela, Bits, cum va e cu burticile?
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
paxela spune:
try felicitari luptatorului mic, sa recupereze cat mai repede, sa se faca grasun sa mearga acasa
mie cu burtica mi-e bine daca mi-ar fi spus cineva ca gravida o sa urc si cobor regulat scari il injuram rau, dar uite ca am aproape 2 saptamani de seturi de 10 etaje si totul e ok
Alexa12+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
mariussimiuc spune:
Felis,super poza in care catelul ii papa degetelul lui Mihaita! Dar si cea in care el sta intre jucarii! O "jucarie" intre alte jucarii!
Dana,tare frumos cred ca a fost in drumetie! Si noua ne place tare mult muntele,dar din pacate n-am mai ajuns de multisor! Iris e o dulceata.Si ce frumos statea ea in rucsac si-l tragea pe tati de ureche!
Try,felicitari lui Adrian pentru gramele castigate!
Bravo,Paxelino ca te mentii in forma!
Miha
andreap spune:
felis,tare dragalas Mihai,cum se da el in leagan...Pupam baiat mare si mamica frumoasa!
try,felicitari ptr.cele 1810 g...si la mai multe!
Danette,ce curaj aveti voi sa mergeti pe munte cu Iris..e drept ca si eu am "carat-o" pe Mariuca peste tot,dar pe munte cred ca nici eu nu reusesc sa urc prea mult.
Miha,gata,deja tocmiti lautari?Dragalasi amandoi...
Noi avem bona saptamana asta pe mamaie......prin urmare Mariuca e tareeee rasfatata.In rest suntem bine,olita nici un progres...cand va aud ca voi ati scapat de pampers..mor de nervi
Pupici si o saptamana buna
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
bits spune:
Felis mie-mi place poza din balansoar,parca incearca sa-i imite pe cei mari cu trotinetele.mai am fost eu hotarata cu painea aia dar am lasat-o moarta ca nu-mi iese si gata.
Try burtica creste si bebe e zbenguit.mie mi se pare ca burta asta o aveam cu Ken pe la 7 luni nicidecum la 5 cat am acum.mi-e greu sa stii!
Dana se vede ca nu are sotul probl cu hernia.frumoase peisaje ati pozat!mi s-a facut un dor de munte dupa ce ti-am vazut pozele,moamaaaa~!
22,KEN(1nov 2004)
danette spune:
salutare!
Ma bucur ca v-au placut pozele, peisajele... eu sunt indragostita de munte... mai mult decat de orice alta forma de relief. Iar perioada asta din an, sept.-oct., e minunata pentru drumetii.
Am mai fost prin muntii Romaniei, dar din pacate traseele sunt foarte neamenajate, refugii extrem de putine (ma refer la cabane, fiindca cu un copil mic e nasol de mers asa, fara sa stii ca te poti opri intr-un loc sa manace si sa doarma), mizerie este peste tot, ambalaje, peturi, etc. O chestie buna in m-tii astia din nord (fata de Bucegi sa zicem) este ca nu-i mizerie...
Bits, intr-adevar, ma gandeam si eu ca nu-i e tare usor lui Mircea cu vreo 20 de kg in spate...per total... dar s-a descurtcat. De la anul insa, Iris va trebui sa urce singurica.
Andreea, discutand depre olitza...Iris este pe nicaieri.. adica nici nu o intereaseaza subiectul... si eu zic ca e destul de 'coapta' pentru a pricepe cum sta treaba.. dar NU VREA! asa cred eu.
A avut o perioada cand imi spunea ca a facut sau o mai prindeam eu ..ca ea are un soi de ritual.. adica sa ascunde intre 2 scaune si face ce are de facut...
Uneori apuc s-o vad si sar la ea... daaaar, d-soara se blocheaza si nu mai face nimic... pot sa-i zic si sa-i fac orice. Dupa ce-i pun scutecul se simte din nou in largul ei, si-si 'da drumul'.
Mai este inca o problema.. nu are rabdare sa stea pe olitza..adica rezista cca. 2 minute.. si gata... s-a ridicat si-a plecat, nu pot s-o fentez cu absolut nimic sa mai stea...
Asa ca habar nu am cand o sa scapam noi de scutece... poate mai dureaza 1/2 de an.. poate mai mult... nuc stiu ce sa cred. Pana una alta vanez promotiile la Huggies sa fac stocuri.
Andra, felicitari lui Adrianpentru kg!!!!
La mai multe si cat mai curand!
Dana & Iris 1,9 ani
God is in details...