Mamici de sept-oct 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Cecilia, la multi ani!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 35 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Fetelor, am fost azi pana la aeroportul din Suceava, erau acolo oameni care zburau cu planorul si ma tenta asa de tare sa ma urc si eu intr-unul. Totusi m-am abtinut...si oricum nu cred ca ma lasau aia sa urc cu burtica pe care o am... Mi-am zis c-o sa zbor la primavara,dar nu stiu daca voi mai avea inconstienta de a face asa ceva atunci, cand voi sti ca acasa ma asteapta un bebe. Am auzit ca alte mamici care practicau tot felul de sporturi extreme si faceau tot felul de lucruri nebunesti le-au abandonat total dupa aparitia unui bebelus. Oare asa o sa fiu si eu?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 35 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

FLORI, MONICA...cele care sunteti de-a naste... voua va misca tare bebeii? Pentru ca la mine...misca doar simbolic...si doar cand ma ingrijorez deja. In mod sigur nu mai are loc...si oricum nu prea se mai simte de la contractii...cred...

Ce spuneti fetelor?

Lakioana 40 cu Rebecca Riana

Imagini camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gripo, felicitari, refacere rapida iti doresc si un bb sanatos si mancacios!

Ramomar, felicitari, sa va traiasca fetita!

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ramomar felicitari pentru micutza ta Patrisia! S-a grabit putintel, sa vinala 37s fix! Si eu tocmai ieri ce intrebam de tine...

Lexi stai linistita ca vine bebitza ta curand! Nu nasc eu inaintea ta, asta-i sigur! Ai sa vezi...cand te astepti mai putin... asa ca tine ziceau si Lullabay, si Gripo...
Pofta buna, sa-ti priasca B*c*r**le!

Lili planorism spui... tu esti un mic fenomen printre mamicile de sept-oct. Mereu pe drumuri, hop pan' la Timisoara, Iasi-sv, is-sv toata ziulica, excursie pana-n Finlanda, cat p-aci sa pleci in concediu in Bulgaria in luna a 8-a, si-acum mai nou, planorism, parapantism, parasutism, deltaplanism si alte -isme! Vrei sa fie baiatul tau explorator cand creste mare?

Eloise 35 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Gripo si ramomar felicitari!!!Sa va traiasca, refacere raida si bebei mancaciosi!!!!

fetelor, eu nu am nascut, ma chinui cu aceleasi dureri, dar care m-au lasat la un moment dat si chiar am adormit putin, deci se pare ca e alarma falsa...pana acum

Floricika 39+ cu David Gabriel
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Floricika...si eu am patit exact la fel acum vreo doua nopti...dureri crancene toata noaptea + contractii foarte dese...de credeam ca nasc, dar s-a dovedit alarma falsa. Cine stie, poate astea sunt simptomele acestei perioade.

Nu stiu daca ai vazut mesajul meu anterior...cel cu bebe...cum misca el acum la voi...cele care, ca si mine, trebuie sa nasteti acum. E miscaret bebe al tau sau e mai finut, asa ...ca al meu. Eu mi-am pus niste semne de intrebare din cauza asta.

Lakioana 40 cu Rebecca Riana

Imagini camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Gripo, felicitari si refacere rapida!! Pare sa se fi petrecut totul f repede!
TE ASTEPTAM inapoi in eter cu povestea ta!

pupici,

Catalina, 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilona_m spune:

Bine ai venit pe lume Patrisia Maria

Sybille ,sa stii ca usor ,usor...incep sa ma lamuresc...asa ca zic ca ....sunt pe drumul cel bun(mai greu..da sigur)
Oricum ma opresc aici cu stresul meu,si multumesc din suflet fetelor care mi-au raspuns...foarte dragute sunteti!!
Acelasi sentiment am si eu cu spitalul meu...de uzina(bine spus!).

Lakioana,eu tocmai ce am intrat in saptamana 38 si deja constat ca bebe e mai putin activ ca acum cateva saptamani....cand, era in plin campionat fotbalistic.Acum cred ca a devenit mai...filozof

Numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Floricika, Lakioana si care mai stati pe ghimpi ... si eu sunt in aceeasi oala. N-am mai schimbat data ca mi-e lene dar am si eu 40 de saptamani si ... nimic. Am avut acum 2 saptamani si jumate am avut contractii dar s-au oprit cand erau la 15 min. de atunci ... bebe tace chitic si nu mai am nici un semn.

Maine ma duc si eu la indus.

Monique sa pare ca facem pereche la indus ... incepem inducerea pe 13, sper sa fie cu noroc!! Eu ar trebui sa nasc candva joi ziua/noaptea ca maine doar imi pune gelul ptr inia o pauzarea cervixului.

Va pupic pe toate si plec sa fac o baie fierbinte ca ma doare spatele de la cata curatenie am facut azi.

Catalina, 39+

Mergi la inceput