Mamici de sept-oct 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 10
pufymic spune:
WOWWWW!!!!Felicitari Ramomar!!!!
Sa va traiasca micuta si sa va aduca numai bucurii!
Iar tie refacere usoara si mult laptic!

Cici la multi ani!!!!!
Sa fii sanatoasa si fericita mereu...iar acum sa ai o nastere usoara si o refacere la fel!
Flory cum esti?????
Nokia si pentru mine a fost un adevarat chin sa alaptez dar nu m-am dat batuta....am avut dureri de sani pana pe la vreo 5 luni ale lui Alesio(si dupa aia dar alea de pana la 5 luni au fost mai crunte)...l-am alaptat cu protectie de silicon pana la 3 luni si ceva....am avut ragade....dar au trecut toate.
E greu(pentru unele mamici ca sunt si multe care alapteaza fara probleme), dar merita!
Pupici!
Ioana
(39+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
microbu spune:

Ramomar 

, nu-mi vine sa cred!!!
Felicitari, proapsata mamica! Iti doresc multa sanatate, refacere rapida si mult laptic pt minunea ta! 

Sandra
36+
inca un pic
anangel_lexi spune:
Sandra, esti o scumpa
, multumesc pt. galerie dar nici o sansa...tocmai am venit de la piata cu vreo 5 kg in sacosa si ma simt de parca acum m-as fi sculat din somn, adica super fresh!
Ramomar, felicitari pentru bebe, sa va traiasca, sa fie sanatoasa si cuminte iar tu sa te refaci repede si sa ne povestesti mai multe amanunte despre nastere si despre meseria de mamica.
Si sa nu uit: ati ales un nume SUPERB pentru fetita voastra! Imi place muuuult de tot!
Eloise, as vrea si eu sa te transform in mesagerul meu cand o fi, dar la cum ma prezint cred ca am gresit forumul: ar fi trebuit sa ma inscriu la mamici de sept-oct 2007 ca vad ca n-am nici o sansa sa nasc prea curand si cred ca mi-o iei inainte! Aaa, adineauri am ingurgitat primele mele "b.c..ii", sunt tare bune...
Flori, tu cum te prezinti? Da-ne un semn, ca daca nu, te trezesti cu sms de la mine ![]()
Hmm, tocmai ce vroiam sa trimit ceea ce am scris cand am constatat ca mi s-a lasat un pic burta...Sper sa si ramana asa, ca pana acum ba se lasa ba se ridica la loc.
39+ cu
Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
Monique_new spune:
Buna burtici si mamici.
Noi am fost la spital si ne-a trimis acasa....ca era o "problema intre doctori" si ca sa nu isi creeze probleme dr meu cu cel de garda de azi a zis ca mai bine merg miine.Asa ca ne-a facut foaie de internare si ne ducem miine la prima ora.
Deci alarma falsa.
POZE
Monica
40 sapt
Chuny spune:
Ramomar, felicitari !!! Cu Patrisia pe lista avem deja 30 de copilasi !!!
Ilona, tot nu te-ai lamurit cu aceste injectii ? Io cred ca de fapt nu vrei sa te lamuresti .
Si eu stiu tot ce au spus si celelalte fete, aici se face preventiv pt ca e o cezariana programata si nu sunt garantii ca bebe e pregatit sa iasa la acea data. Nu fac nici un rau copilului.
Clinici private : cred ca depinde de fiecare clinica. Daca erai la una mai mica, atunci e mai bine. Eu voi naste la o clinica imensa, au 5000 de nasteri pe an si mie mi se pare ca e ca o uzina. Asta e ! In acelasi timp se zice ca acolo unde sunt multe nasteri si medicii sunt f bine pregatiti si trec prin f multe situatii, deci au experienta.
Sanatosi sa fim !
Sandra, imi cer scuze ca raspund tarziu la ceea ce ai scris. Dar te rog sa-l iei pe sotul tau la o discutie serioasa si sa-i explici ca in momentul de fata TU si BEBE sunteti prioritatea, nu nervii lui. Fii tu mai egoista si gandeste-te in primul rand la voi doi, iar el sa faca bine sa se abtina si sa nu-ti adauge un stres in plus. Mai ales acum pe ultima suta de metri. Daca nu vrea sa inteleaga, ignora-l cu maiestrie. Ai grija de tine !
Sibylle
35 +
Pozele mele Poze noi
MamiLili spune:
Buna ziua tuturor!
Wowwww Gripo, felicitari! Ce rapida ai fost!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 35 cu 
microbu spune:
Sybille, cu maiestrie
!
Lexi, si eu patesc la fel: cand se lasa burtica cand se ridica...
Monique, cum adica "problema intre doctori", nu e mai importanta pacienta totusi?
Sandra
36+
inca un pic
lakioana spune:
Multumesc ELOISE 
SANDRA, da...ar cam trebui sa urmez si eu...insa din pacate mi-a trecut orice urma de durere...doar contractii mai am, si alea foarte rar dureroase. Sper sa nu ajung in sapt. 42
NU AS MAI AVEA RABDARE!!!! Multumesc frumos pt. galeria anticipata...poate te aude bebitza mea si se conformeaza

Lakioana
40 cu
Rebecca Riana
Imagini camera bebe
MamiLili spune:
Wowwww Ramomar, felicitari! Sa-ti traiasca bebelina!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 35 cu 
Monique_new spune:
microbuCeva de genul ca era unul de garda si pt faptul ca mie trebuia sa-mi provoace nasterea..ma gindesc ca ala nu era de acord ...nu am inteles prea bine decit ca a zis "aoleu e X de garda azi si n-am chef sa ma cert cu el".Eu stiu ce divergente au si ei.
POZE
Monica
40 sapt