Vine ziua lui!

Vine ziua lui! | Autor: saddie

Link direct la acest mesaj

Nu stiu unde anume sa deschid subiectul asta asa ca il deschid aici. Mai fetelor ca in ficare an am o dilema! Vine ziua LUI!

Cine ce idei de cadouri mai are, nu vreti sa ne dam cu parerea aici?

Scuze daca subiectul s-a mai discutat pe undeva.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Uite www.juridice.ro/forum/viewtopic.php?p=9532" target="_blank">AICI o idee de cadou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Hi Hi Hi !

Ce zici, te risti ??

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Ceva legat de hobbyurile lui sau care stii ca il intereseaza in mod special si e si durabil.Eu i-am luat anul trecut 2 memory cards de 512 mb pentru aparatul foto digital si un hard drive portabil pe care sa si-l umple cu ce dorea.

Sabina 19+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

sotul meu este un pasionat pescar, asa ca primeste de ziua lui scule de pescuit.

mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Eu i-am luat un ceas de la Q&Q si l-am gravat pe spate la bijutier (acum 5 ani) tine f. mult la el. Anul trecut i-am luat un scaun pt. calculator de ala gen fotoliu. Anul asta sint mai saraca chiar nu ma duce mintea ce sa-i mai cumpar . - cred ca lenjerie sexy pt. mine

Liliana si Dani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

vezi si aici: cadou pentru sot

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by rilbuc1

Uite www.juridice.ro/forum/viewtopic.php?p=9532" target="_blank">AICI o idee de cadou.

Asta-i taaaaaaare!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

He, he, he rilbuc ai fost chiar haioasa! Cred ca un cadou de genul asta l-ar tine minte toata viata
Aiska - la ceva de genul asta ma gandeam si eu, numai ca el lucreaza in IT si are de-a gadget-uri din aste de-mi prind eu urechile in ele. Mai studiez problema, poate un parfum.

Fetele tot mai astept idei... asa gandesc eu mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Eu cred ca votez pentru chestiute personalizate.
Sau, intreb: vrei X, BA?
Si el zice: Da, FA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu anul acesta i-am cumparat sotului meu "jucarii" pentru pescuit, ca e foarte pasionat de pescuit.
intr-un am i-am cumparat o borseta de piele.
daca vrei un cadou mai haios, pe la magazinele jolidon sunt boxeri cu desene haioase pe ei. anul trecut i-am cumparat de acolo sotului meu niste boxeri cu "my perfec woman" de care e foarte incantat.

26 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput