Prichindei martie-aprilie 2005 (110)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Laura vaccinul este obligatoriu, nu o sa-ti poti inscrie copilul la gradinita si la scoala fara el. In alta ordine de idei, nu s-a introdus acum 3-4 ani decat ca obligativitate. Era disponibil si inainte pentru cine vroia. Eu i l-am facut Mariucai. Toate suspiciunile legate de autism au fost legate de Trimovax, de aceea acum se foloseste Priorix.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Pentru cunoscatorii de franceza: vaccinari in Franta - http://www.cbezanson.com/vaccinations_specifiques.htm

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

eu ma gandeam sa-l vaccinez separat cu fiecare vaccin in parte si nu cu cel trivalent.nici o vaccinare nu este obligatorie,parintele putand refuza in scris vaccinarea.la cresa,scoala poti intampina greutati,dar pe fisa de vaccinari se specifica refuzul parintelui.pana acum l-am vaccinat la zi.am avut o colega care a facut mare scandal cand in cls. a viii-a i-au facut ficasii antirubeolicul.atunci i sa spus ca putea refuza.
mersi de lamuriri,nu stiam cum se numeste comercial vaccinul si ca sunt 2 variante.
faza zilei:i-am dat o rondea de prez expandat in manuta.intre timp mi-am scos tricoul,ca era ud.cand ma vazut asa a venit ca vrea tzatza i-am dat ,dar el lua o muscatura de orez si-o gurita de laptic.imi venea sa-l mananc.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

tot eu

E si la "parintii intreaba ... " un subiect depre Priorix si eu am intrat in ceatza de tot!
Acolo fetele spun ca de fapt Priorix se cumpara si ca in schema gratuita se face de fapt Trimovax.
Asha ca va rog , care aveti informatii concrete lamuriti-ma si pe mine ca se apropie ziua si vreau sa stiu ce-i spun doctoritei!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

laura, tu inca mai alptezi?! Cred ca esti singura din "gashca" (ca sa zic asha).

Mergi la inceput

Ligia la doctorita Ioanei este priorix, in alte cabinete e posibil sa mai fie si trimovax pe motiv de lipsa priorix. Da telefon la cabinet si intreaba.

Laura e foarte adevarat ca ti se cere acordul la scoala inainte de vaccin, in scris chiar. Asta fiindca e posibil ca tu sa-l fi vaccinat deja. Dar daca nu are carnetul de vaccinari completat cu toate vaccinurile obligatorii nu ti-l inscrie in anul scolar. Pe buna dreptate. Diverse mame, mai mult sau mai putin documentate, mai de specialitate sau cel mai des dupa ureche, decid sa nu vaccineze copilul. Din cauza acestor copii scapati nevaccinati au loc epidemii cum a fost cea de rujoela din iarna, epidemii care-i lovesc puternic pe cei micuti nevaccinati inca, si uneori pe mamicile insarcinate. Nu degeaba sunt obligatorii si medicii nu sunt chiar niste idioti ca au hotarat schema asta de vaccinare.

poze cu noi

Mergi la inceput

scuze daca am fost prea agresiva...
M-am mai gabat mai demult pe un topic despre vaccinari si pana la urma m-au lasat nervii cand am vazut ce se debiteaza sus si tare... d-aia am devenit agresiva pe tema asta...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Caramella, pupici pentru micuta..si ca o ironie...si noi am avut azi, accident .....la gurita...dar fara pierdere de dintisori....o singura clipa de neatentie....ca nazdravanul vrea sa se urce sus pe bara de la arcada de la bucatarie si eu i-am blocat trecerea cu un scaun ....iar el s-a lovit in piciorul scaunului
Nino, sper sa fie totul ok...sanatate la pitic.
Mamacita, ma bucur ca Alex se simte bine.

Azi am aflat o veste care m-a bulversat total...este vorba de vecina mea...care astepta un copil...si cand a mers sa nasca...i s-a spus caci copilul este mort( a murit prin asfixiere, deorece i s-a desprins placenta...cel putin asa am inteles de la mama ei). Mi-a spus ca a simtit cu o zi inainte " o taietura in abdomen"...dar nu i -a dat importanta pentru ca imediat s-a simtit bine....
Ii aranjase camera micutului si era foarte incantata ca va fi in sfarsit mama ( dupa cativa ani buni de tratamente).
Acum.....este intr-o stare de nedescris.....am simtit azi cum viata poate fi nedreapta.
Initial, n-am vrut sa va povestesc ,......( este o veste care doare) dar am facut-o , pentru ca am considerat ca trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu pentru acesti copii minunati pe care ii avem.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

hello! Toata lumea doarme?!

rrox, mersi. O sa o sun pe doctoritza.

Mergi la inceput

raresionut, astfel de intamplari ne fac sa ne aducem aminte cat de fericiti suntem si care sunt de fapt problemele reale ale vietii, nu micile nemultumiri de zi ci zi!
Vecinei tale ce putem sa-i dorim decat sa-i dea D-zeu putere sa treaca si peste aceasta incercare si sa aiba incredere ca va veni soarele si pe strada ei!

Mergi la inceput