Prichindei martie-aprilie 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 27
ligia13 spune:

M-am gandit sa-mi iau si eu o pauza sa vad ce mai faceti!
gegea, de tantari , nu stiu ceva netoxic, ca se pare ca Radu seamana cu mine, nu se apropie tantarii de noi!
La mare am avut si nu am folosit un gel contra tantarilor facut de Favisan, care se lauda ca e natural!
ako/dako bine ai revenit pe la noi! Am vizionat poze.
VAd ca sunt din ce in ce mai diferiti pamatufii tai, atat la aspect cat si la comportament! 
coco, la chestionarul tau raspund asha.
1. Radu nu mai maninca noaptea de la 3,5 luni, a facut greseala atunci sa doarma 3 nopti consecutive continuu si de atunci nici nu a mai primit papa noaptea. I-am mai dat ceai, apoi nu s-a mai deranjat sa se trezeasca pt ceai. Am mai avut treziri noaptea , dar motivate dinti/cald/frig/durere de burtica/febra (D-ne fereste)/nas infundat.
2. Radu a avut o perioada, atunci cand era si mai mereu racit, in primavara, transpira ca un burete. Si acum mai transpira , dar mai rar si numai cand ii este prea cald. Cand era canicula ceea, saracu schimba 3-4 tricouri pe zi .
Edit: noi tocmai ne-am hotarat sa-i facem analizele, de 5 luni ne tot promitem ca facem, inclusiv fosfataza, azi luam trimiterea de la doc, sa vedem ce ne scrie, ca sa fim linistiti!
3. La controlul de la 2 luni doc ne-a recomandat sa mergem la un chirurg ca ar avea fimoza. La 3 luni am mers si chirurgul a zis sa revenim dupa 7-8 luni, sa ma creasca obiectul
, ca e mult prea repede sa dea un diagnostic! Am revenit la 9 luni, cica ma chnuisem eu sa-l decalotez si nu reusisem, l-am dezbracat si in 3 sec zice uitati ce frumos s-a decalotat. Era sa lesin
cand am vazut ditai putza
dezvelita acolo. Din cand in cand (la 1-2 saptamani) il decalotez total in rest la fiecare baitza trag doar cam de jumate si spal frumos acolo, impreuna cu el ![]()
Ana71, chiar ca in ultimul timp te-au cam naucit copiii cu probleme in acelasi timp. Cred ca nu e cazul de regim la Eva (parerea mea)
Si chiar asha, in banca dormea Victor?![]()
Radu maninca cereale de la Milupa, din acelea integrale, dar si din cele cu fructe si iaurt sau musli cu lapte (comode pt concediu sau cand mergem undeva) si 8 cereale de la Nestle sau grau cu miere tot de la Nestle. Le alternam!
Maninca si gris (normal) cu lapte de vaca preparat si cu un pic de gem ca sa aiba gust!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
ellinia spune:
Coco sa stii ca si Stefan transpira cand doarme. Eu cred ca e din cauza ca doarme pe spate si are parul destul de lungutz. Vladutz cum mai are parul (ca poze cu el n-am mai vazut de-un secol...).Noaptea nu se mai trezeste de mult timp, cel putin nu pentru mancare, iar decalotare nu i-am facut si nici n-am de gand sa-i fac. Pana acum n-am avut nici o problema, sper ca si de acum inainte sa nu avem.
Raresionut ti-am vazut pozele... foarte frumusel puiutul tau!
Ako i-am vazut si pe cei doi pamatufi! Ma bucur sa mai aud vesti despre voi!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
andrruzza spune:
coco, dr. l-a decalotat folosindu-se de o pensa. Apoi am mers de 3-4 ori si a umblat doar dr. acolo, eu doar ii punea comprese cu rivanol in timpul zilei de cate ori se putea. Abia dupa mai bine de o saptamana am umblat eu acolo la baie, iar dupa baie ii dadeam cu crema de galbenele.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
coco spune:
Ellinia- am reusit sa pun poze din aug2006
; avem parul scurt ca mami a reusit sa-l tunda pe baiat cu masina, altfel nici nu se putea!
Andruzza- inteleg ca a fost ca la noi, dar tu te-ai decurcat mai bine, eu nu pot sa-i scot putza
- vorba Ligiei
andrruzza spune:
coco, ii sta tare bine tuns!
Si are niste ochi mari si frumosi, mama mama!
dariaevelin spune:
ANA Dumnezeule cate aveti de tras! sanatate tuturoer,felicitari lui Victor cel curajos! An scolar usor si placut! sanatate si tie si Evei!
dako/ako doamne ce frumosi pamatufi ai
.Diferiti,cert,dar minunati! Si,un sporit farmec le este dat de harul tau de povestitor.
coco vazut Vlad de care-mi era intens dor. E superb. Si parul luyi,in pachet cu ochisorii m-a dat gata! Tare ma bucur ca mai intri si mai scrii cate ceva:
Brein doarme noaptea de la o luna,fara intreruperi(cu exceptia maraielilor inm caz de boala,dinti etc)
Transpira,dar el are rahitism,deci e ceva normal in cazul lui.
Cu decalotarea n-am avut probleme pana de curand,cand s-a injgreunat operatiunea,iar acum se intrevede o umflatura alba daca insist prea mult. E pe lista intrebarilor de adresat la proxima vizta la pediatru.
alina-raresionut haideti,va asteptam cu mare drag
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
mamacita spune:
quote:
Originally posted by coco
Am un chestionar:
1. Copilasii vostri se mai trezesc noaptea?!
R: Vlad se trezeste sa-si bea sticla cu lapte pe la 2.00.
iNTRE 21;30 SI 7:30 DELOC,DACA NU E BOLNAV SAU CU ERUPTIE DENTARA.
2. Transpira cand dorm?!
R: Vlad transpira rau, la ceafa mai ales, la somnul de dupa-amiaza!
DA,RAU DE TOT,MAI ALES DUPA-AMIAZA.
3. Mamicile de baieti: cum stati cu decalotarea?
R: La noi nu e ok. Am incercat eu ceva dar nu putem de tot!
NICI LA NOI NU E COMPLETA,DAR MAI E FFF PUTIN;IN SCHIMB,PANA SA SE DECALOTEZE ASA CUM E ACUM,TOT FACEA DEPOZITE DE SMEGMA DE ZICEAI CA CINE STIE CE COS ARESI MIROSEA URAT,DE AM CHEMAT SI PEDIATRA.M-AM FACUT DE RAS,DAR CHIAR NU AVEAM DE UNDE SA STIU CA NU E MICOZA SAU INFECTIE,ASA MIROSEA
va pupam,
Corinasi Vlad
Amintiri
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
dariaevelin spune:
in alta ordine de idei,noi suntem raciti
. Parca mergem din lac in put.
Io febra (mica),nas in pioneze,gat la fel si tuse,Brien febra(mica),muci si tuse(doar cand ajung mucozitatile in gat).Tati e bine(mare mirare
)
La naiba cu Romania asta fermecatoare!
Numai ce ne-au anuntat ca dam ex. la soferit abia peste o luna si jumatate,am stopat orele de condus(nu,ca doar n-avea sens sa le termin cu o luna inainte de ex si sa uit tot pana la data scadenta!!), n-am mai invatat si nici facut chestionare(am zis a daca ex e in 25 oct,am vreme de la inceputul lunii)ca sa primesc azi dimi. tel ca se da totusi ex din 25 septembrie. Ziceti si voi,ce mama nevoii sa fac???
pana la ex nici de invatat nu pot termina,doar jumatate din orele de condus le voi avea efectuate.Of!!
mai e o sansa,ca maine sa ma anunte ca dam examen(prin decalare)in 29-2,3 oct.asa parca,ar fi mai convenabil
ca pozne:
1- Brien a sustras o discheta demachianta de-a mea si l-am surprins frecandu-se,de zor,cu ea pe fatza

2- i-am dat para sa manance,i-am taiat-o bucati mai mari(asa serveste si marul,piersica si nu se ineaca),a muscat cat a muscat din ele,pana ce s-a saturat. L-am surprins ca le moshmondea/freca in maini si zicea "pala-pala",adica se spala cu para pe maini
. E drept ca aratau
a sapun
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
mamacita spune:
quote:
Originally posted by raresionut
Cred ca am copiat, gresit...acesta e link-ul corect:
( a se vedea articolul- Intepaturi)
http://www. copilul. ro/ ghid_medical_ Remedii_ naturiste_ 128.html
Am dat spatiu, intre cuvinte ca altfel se citeste ca o reclama ascunsa...
MULTUMESC.M-AI LUMINAT

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
andrruzza spune:
daria, sanatate maxima! Eu nu stiu cum e acolo la voi cu examenele asta pt permis, dar atunci cand am dat m-am dus cu dosarul si m-am inscris in ziua cand mi-a convenit, in functie de zilele in care erau examene! Si daca tot ai povestit despre scoala, saptamana asta merg sa-mi ridic permisul, dupa 2 ani si 2 luni
si apoi imi iau niste ore ca nu mai stiu decat unde-i volanu'
Ce pozne, Brien

si Vlad