Prichindei martie-aprilie 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 26
coco spune:
Gegea- oauu, Parisul, drum bun! Si eu am auzit de busuioc contra tantarilor!
Am un chestionar:
1. Copilasii vostri se mai trezesc noaptea?!
R: Vlad se trezeste sa-si bea sticla cu lapte pe la 2.00.
2. Transpira cand dorm?!
R: Vlad transpira rau, la ceafa mai ales, la somnul de dupa-amiaza!
3. Mamicile de baieti: cum stati cu decalotarea?
R: La noi nu e ok. Am incercat eu ceva dar nu putem de tot!
va pupam,
coco spune:
Nu am prea mai intrat ca am fost bolnava ultimele zile, dar acum mi-am revenit.
Lui Vlad ii facem vaccinul de-abia pe 27, atunci suntem programati mai multi copii.Pana atunci avem grija sa nu racim!
Vlad nu mananca coaja de la struguri (seamana cu tata-sau)
, tot incearca sa scuipe- sa vedeti ce haios e! Asa ca ii curatam coaja.
la 8.30 trezirea, la 9.00 iaurt+paine (nu vrea nimic pe paine!), la 13 masa de pranz, la 17 fructe, la 20 cereale cu lapte, la 22 laptic, somn, la 2 laptic, la 6 laptic... Cam asta e programul. Si mi se pare ca a slabit, ii vad coastele. Trebuie neaparat sa-i fac si lui analizele. Sa-l vada dr. intai...
dako spune:
andruzza - raresul e cel cu parul valvoi...iar darian cel mai nepletos...:))
raresionut - frumosi, dragalasi..scumpi..sunt toti ai nostri...:))
coco:
1. Copilasii vostri se mai trezesc noaptea?!
de la 4 luni , nu mai mananca noaptea. se trezesc 'accidental' /deci, f. rar/
2. Transpira cand dorm?!
da. rares mai transpira si, in special, dupa somnul de la pranz
3. Mamicile de baieti: decalotarea e ok?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/clero_ro/my_photos
acu cateva luni bune am apelat la o doctorita care le'a facut decalotarea, dar de atunci...in fiecare zi le'o fac!
raresionut spune:
Se pare ca eu sunt de servici azi, asa ca raspund:
1. Da, uneori, dar eu ii dau un pic de ceai si adoarme la loc( i-am scos laptele, pentru ca si ficatelul are nevoie de odihna noaptea).
2.Nu, nu transpira, dar e bine sa faceti niste analize( stiam ca transpiratia la ceafa poate reprezenta un semn de rahitism).
3. Decolatoarea noua ne-a facut-o medicul chirurg pediatru( la rugamintea noastra, ca eu nu am avut curajul) si acum cand il spal decalotez foarte putin.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
coco spune:
Dako- am vazut pozele de la mare - sunt super frumnosi- parca ai avea o fata si un baiat!
Da -Alina, tocmai asta imi pun si eu problema sa nu aiva rahitism. In ce priveste decalotarea, noi i-am facut-o chirurgical la vreo 6 luni, la sfatul medicului, si totusi se decaloteaza destul de putin, nici nu ma mai lasa acum...
andrruzza spune:
coco, sanatate!
- Nu mananca noaptea de la 9 luni si doarme cca 11 ore fara treziri, cu mici exceptii- dinti/masele, cald.
- Nu transpira in timpul somnului, nici macar vara nu transpira noaptea.
- La 1 an am ajuns la urgenta pentru decalotare pt ca incepuse sa se inflameze. E ok, spalam bine in fiecare seara.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
coco spune:
Alina -da, fimoza!
Ti-am vazut scumpul de pui blond Rares - super pozele, si la mare si la munte, ce v-ati mai plimbarit mai... bravo voua! Eu nu-s in stare sa plec cu Vlad prea departe...
raresionut spune:
Coco, eu nu ma pricep la problema asta, dar poate mamacita da un sfat profesional...
Eu am vazut la Iasi cand mergeam cu puiul la injectari, ca medicii recomandau la o astfel de problema( am tras cu urechea) spalarea cu rivanol sau ceai de musetel( eu prefer ceaiul de galbenele) si in caz de ceva probleme musai prezenta la medicul care a facut interventia....eu cred ca ar fi bine sa faci o vizita, chiar si pentru linistirea ta.
Va doresc multa sanatate.

Multumim pentru aprecierile de concediu.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
coco spune:
Thk -Alina!
Andruzza - la urgenta au intervenit chirurgical? Bine ca e ok acum! multumim!