mami in CIC fara bunici

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Nici eu nu am avut cu cine sa o las. Acum am mai scapat ca are 4 ani dar la momentul respectiv simteam ca o iau razna. Numai ca eu mergeam foarte mult afara ca ea. Prin magazine, prin parc si pe unde mai puteam. Nici nu era botezata cand am iasit afara. Daca ii era foame ma opream pe o banca si ii dadeam san, ce era sa fac?
Am fost cu ea la doctor cand imi era rau, am luat-o cu mine cand mi-am facut analizele... . Dar a trecut. Acum abia asteapta sa iesim impreuna la cofetarie, prin magazine(care ii plac foarte mult), parc, etc.
Si foarte bine ca ai planuri si nu vrei sa te plafonezi. Daca ai facut un copil nu inseamna ca tu ca om nu mai existi. Si eu am ramas insarcinata cand eram in anul I de facultate (la ID e drept dar tot greu imi era). Ce trebuia sa fac sa renunt la copil sau la facultate? Nu am renuntat la nimic si acum am si copil si facultatea terminata.
Incet, incet se vor linisti apele, copilul mai creste si iti vei putea indeplini toate planurile.
Mult succes in toate si rabdare.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson
la http://photos.yahoo.com/criss80serg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

si noi suntem tot singuri si te inteleg perfect. (unde mai pui ca saptamana viitoare tati pleca la niste cursuri pt 2 saptamani)parintii mei lucreaza amandoi si pe deasupra si bunica este bolnava si mama trebuie sa aiba grija de ea, iar socrii... prefer sa-i chem doar cand nu am incotro (ex plecat la examene la bucuresti). incetul cu incetul trec toate si nici nu o sa-ti dai seama cand s-a facut mare flacaul tau. sa va traiasca si sa va bucurati de el!

Mergi la inceput