FIV 83
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Victoria spune:
Eu merg joi la histeroscopie...deja mi-e groaza..Mi-am refacut "hormonalele" ca zicea d-na Geta ca-s prea bune pr. varsta mea, si...au iesit tot bune
Sper sa incep si eu protocolul din Z 21...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
Victoria o sa-ti tin pumnii sa nu te doara si sa iasa totul bine! Sa nu-ti fie frica!
Avalon spune:
Am gasit menogon la helpnet 331 mii (reducere card).
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
musete spune:
Victoria, dk poti, cere sa-ti faca anestezie locala!!!! Eu am trecut printr- o exp. nu prea placuta cu aceasta histeroscopie.
Succes!
Avalon spune:
Aoleu, Lachi, dar de ce abia pe 11 octombrie? N-ai reusit la cabinet la Cocei, acolo am facut programare de pe o zi pe alta?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
pai nu am facut la Cocei, ci tot la Cocei dar la cabinetul lui Marinescu ca-i foarte aproape de biroul nostru si cum al meu sot e ultra imprevizibil am zis sa nu trebuiasca sa se deplaseze prea mult... nu stiu sa vad cum fac poate o face mai repede... dar nici eu nu mai stiu. In mod normal pe 18 ar trebui sa fie iar la Viena si asta inseamna din start iar 2 saptamani pierdute (ca de data asta se merge cu masina) tinand cont si de perioada de abstinenta ceruta...
Sunt intr-o mare ceata! si incepe sa ma lase rabdarea si sa ma apuce resemnarea.
Avalon, tu esti sigura ca Marinescu imi primeste spermograma facuta de Cocei dar nu in Giulesti?
Sheritra spune:
Lachi, Ai-ai-ai, tocmai pe 11 octombrie!?
Stii ca azi suntem in 11 septembrie?
Stiu ca stii, era doar o mirare retorica sublinitiva.
Da' stiu ca alintati gigei ai, le trebuie atata timp sa iasa afara!
Nu poti sa-mi trimiti cartea pe mail? Este pe pm. Sa apuc sa citesc si eu ceva din ea, caci de la injectiile astea mi se face un somn...de te mananc!
Sheritra
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
Avalon spune:
Lachi ce greu esti de convins! Ti-am mai zis ca DA, ca eu asa am facut, m-am dus intai la Cocei si spermograma facuta la cabinetul EI am depus-o la dosarul de FIV cu care m-am prezentat la Marinescu... dar nu vrei sa ma crezi... Nu vreau decat sa te ajut si de 3 ori am incercat sa-ti arat cel mai scurt drum...
Sheritra spune:
Lachi, pai spermograma mea (adica ma rog, a consortului) primita si acceptata de Marinescu a fost facuta de Cocei la cabinetul lui Niculescu...nu conteste, nu scrie nicaieri spitalul/clinica, conteste doctorul din Giuly.
Umple si tu borcanul in oricare din dimineti, pana la 9, si fugi cu el la Giuly, cine-o fi nu conteaza, il trantesti pe masa si iei la 12 rezultatul. Si apoi dai de baut !
Sheritra
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by Avalon
Am gasit menogon la helpnet 331 mii (reducere card).
Mey fetelor, in ritmul asta ajunge FIV-ul mai ieftin decat IA-ul!
Super, ma uit in urma prin 2004 erau cu mult mai scumpe toate! Ma uit ca un tratament de-al meu ajungea 39 mil, si acu am scapat cu 13.5 mil, si cu puncte pe card! Doamne-ajuta la cat mai putin, sa coste totul mult mai putin, si sa compenseze si statul toate medicamentele!
Sheritra