FIV 83

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Off Doamne! am ramas codasha! M-am blocat la spermograma si...asa am ramas!
Avalon nu e mult 3 fiole de menogon/zi. Eu am inceput stimularea anul trecut cu 4 fiole/zi si am ajuns la 6 fiole/zi.

Fetelor... multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Avalon iubita eu am facut protocolul lung si am inceput cu 3 menogon pe zi si in ultimele zile am facut 2 si chiar una pe zi si doar o fiola de Pregnyl de 5000.Si am avut 13 foliculi din care au rezultat 10 ovocite.Asa ca nu te mai gandi la astea si bafta MUUULTTAA!
Deasemenea MUUULLT NOORRROCCC tuturor fetelor aflate in focuri !SA dea DOMNUL sa REUSITI TOATE!Eu desi nu mai scriu,ca nu am ce,va tin pumnii stransi si sunt cu tot sufletul alaturi de voi!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Sheri, uite aici povestea seringilor de insulina, o adevarata odisee, citeste si pe paginile urmatoare: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81983&whichpage=12

Lachi, eu imi faceam griji ca sunt prea putine 3/zi, dar daca Ceci zice ca se pot obtine foliculi multi si cu 3 menogon si chiar mai putin, m-am linistit.

Va multumesc tuturor pentru sustinere!

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Fetelor care aveti deja planul de tratament, am uitat sa va intreb ceva: cand v-ati prezentat cu analizele obligatorii pt FIV? Cand v-a dat planul de tratament? Spermograma si HSG-ul trebuie repetate chiar daca se stie clar care este situatia (respectiv spermograma buna, trompe proaste...).
Multumesc.

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Merci Avalon, de la ce farmacie ai cumparat injectiile de insulina?

Sheritra

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Sheri, de la o farmacie no-name din Militari, pe Bd.Iuliu Maniu, a fost singurul loc unde mi-au vandut (fiind ace folosite de cei care se drogheaza, nu se elibereaza fara reteta)... fetele de la farmacia respectiva ma cunosc si stiu ca nu ma droghez . Vezi daca nu gasesti, suna-ma (mai ai nr meu de telefon, nu?) si te ajut sa-ti iei si tu. Costa 1,25 ron o seringa si vreau sa-ti spun ca sunt subtiri ca firul de par acele, nu ramane nici macar o urma unde am intepat! Si eu care credeam ca voi ramane cu cicatrici... nici vorba!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada.P

Fetelor care aveti deja planul de tratament, am uitat sa va intreb ceva: cand v-ati prezentat cu analizele obligatorii pt FIV? Cand v-a dat planul de tratament? Spermograma si HSG-ul trebuie repetate chiar daca se stie clar care este situatia (respectiv spermograma buna, trompe proaste...).
Multumesc.

Andrada

Eu m-am dus cu dosarul complet de analize si in termen (adica nu ami vechi de 6 luni pana la data prezumtiva a punctiei) pe data de 27 iunie (programare facuta cu o luna inainte), ocazie cu care am fost consultata si mi s-a facut eco. Pe data de 6 septembrie am primit planul de tratament si pe 7 septembrie am inceput tratamentul. In intervalul asta am luat ACO, bleah.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Avalon multumesc de info

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Avalon, mercic, m-am descurcat, i-am spus povestea mea, de o facusem sa planga, intr-adevar, a ezitat initial sa-mi dea, spunea ca n-au, se facea ca nu pricepe, dar cand m-a vazut de buna credinta a venit cu doua tipuri sa aleg.
Eu am urme de la ace, sper sa nu-mi ramana mult timp.
Andrada, vezi sa ai toate analizele la tine si va merge treaba repede, chiar daca se stie ce-i la tine, este un protocol ce trebuie respectat si indeplinit. Daca te duci cu toate te scutesti si pe tine de nervi, stat la coada, alergatura. Bafta!
Mi-a luat al meu husband menogon de la Sensiblue, 348.000 lei vechi, basca 5% puncte pt card de fidelitate.

Sheritra

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Sheri am uitat sa-ti dau cartea... am reusit sa fac programare la spermo...pe 11 oct, deci pana la pensie oi face si eu fiv...

Mergi la inceput