FIV 83

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Buna fetele mele dragi
Nu am mai intrat de multisor pe aici ,de fapt pe nicaieri din cauza faptului ca stau 22 din 24 de ore la pat datorita faptului ca am colul deschis de tot,cerclajul cel mai tine legat .Abia astept sa ajung la prof sa vad ce spune pentru ca am mai mare incredere in el .Acum 3 saptamani am facut o eco 3D la dr. Iosup si acolo mi s-a spus ca s-a deschis de tot colul si mi-a recomandat varful patului si asta am facut pana acum si o sa mai fac inca doua sapt. pana ajung la control .
La mine este totul in regula ,fetita e bine se misca intruna si asteptam sa fie bine si de aici incolo.

Am intrat special pentru voi toate sa va spun ca nu v-am uitat si sunt alaturi de voi in aceasta toamna .Va doresc din tot sufletul sa aveti si voi parte de o mare bucurie ,bucuria de a te simti insarcinata ca mama inca nu pot sa spun .
Va tin pumnii la toate, multa bafta si multi i din partea noastra ,ca acum suntem doua care va scrie .


GINA 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Cristinici...m-am umflat ca un paianjen...o burta rotunda de la stomac in jos..pina si talia a disparut...am sunat la medic si mi-a zis ca intestinul s-a iritat mai mult decit normal de la punctie...ceva de genul asta...dar maine la unu ma duc la clinica sa ma vada..tare m-am necajit...parca is in luna a4a...apoi am si vesti bune...din 15 foliculi 8 merg foarte bine...ET il fac luni dimineata..deocamdata iau de 3 ori pe zi cite 2 pastile de utrogestan...oare o sa ma dezumflu???mi-o disparut si talia imediat dupa punctie...off...voi ati patit la fel?fetelor spuneti-mi si mie ca ma agit aici de numa...oare din cauza ca m-am plimbat ore intregi pe jos???crinuta,andicu,musete,sheri,avalon,critinici si tuturorDoamne Ajuta!!!

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Vad ca mi s-a evaporat un mesaj!
Gina, iti scriam ca ma bucur ca te vad din nou pe aici dar ma si ingrijorezi in acelasi timp.
Te rog sa ai mare grija de tine pina te vede profu si sa ne spui si noua ce noutati mai ai dupa ce vii de la el.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

zouzounaki, scuze ca ma amestec din senin, dar am trecut printr-o hiperstimulare (simptome descrise de tine) si ma gandesc sa-ti aduc aminte ce se recomanda: oua fierte cat mai moi si cat mai multe (4 pe zi) si muuuuuuuuuuulta apa, cat de multa poti. Ajuta. Apoi, daca inca nu urli de durere, si vad ca nu, slava Domnului, nu te ingrijora prea tare, o sa treaca fara necazuri.
Bafta multa luni si mai ales de luni incolo!

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Gina stai cumintica pana te vede profu si apoi ne spui ce ti-a zis. Ai grija de printesa. Stiu ca esti alaturi de noi chiar daca nu poti sa scrii.
Zouzounaki nu tb sa ai nici burta asa umflata de la punctie, nici dureri mari, ci doar o usoara jena. Asa cum a zis si Karula e hiperstimulare.Bea multa apa si vezi ce spune medicul. Succes in continuare si sa auzim numai de bine.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Alé, mi-ai ghicit gandul! Chiar voiam sa deschid nou capitol ca sa adaug si gonalul pe lista, dar mi-era o leneee... mi-ai luat-o inainte, multumesc!

Cristinici, eu am inceput diphereline de joi 7 septembrie si pe 20 septembrie sunt programata la ecografie, atunci voi incepe si menogonul 3/zi (apropo, mai este cineva care sa fi facut doar 3 menogon/zi???????????). Dr. mi-a dat foaia cu tratamentul complet. Cine vrea sa stie tot ce contine, va stau la dispozitie. Pe 29 septembrie iarasi eco, atunci se va stabili data punctiei. Banuiesc ca pana atunci incepi si tu tratamentul si poate ne vedem cum am stabilit la un suc, da?

Zouzounaki, uneori e de bine sa faci o usoara hiperstimulare. Suntem alaturi de tine!

Steliana, pe foaia mea scrie pregnyl 5000 ui 2 fiole intr-o singura seringa. Bafta si tie!

Crinuta, constat cu placere ca de data asta pornesti cu dreptul in actiune, cu o stare de spirit pozitiva! Bravo si tine-o tot asa!

Cred ca ai molipsit pe toata lumea, Andicu cu buna ta dispozitie, mai ales colegele de la Szeged. Concediu placut!

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Buna fetelor!
Am si eu o intrebare scurta la care nu m-a ;amurit nimeni pana acum: cum e protocolul lung si cel scurt de stimulare? Mai mult vaz ca acum a aparut si o noutate lungo-scurt?Poate sa ne descrie cineva care a trecut si prin cel lung si prin cel scurt?
Va pup si sunt alaturi de voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ginuta stai cumintica! va fi bine!io te
danuta ,cristinici,Avalon,crinuta,andicu
zouzounaki sper ca esti mai bine..
va tin pumnii la toate!!


Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!


Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Protocolul lung -se incepe diphereline din ziua 21 a c.m.
Protocolul scurt-se incepe diphereline din ziua 2 a c.m.

'Lungimea' protocolului se refera la perioada de inhibare, femeile de peste 35 ani au nevoie de o perioada mai scurta de inhibare a ovarelor, cele mai tinere au nevoie insa de o perioada mai lunga. Abia dupa ce ovarele sunt inhibate complet se trece la stimularea propriu-zisa cu menogon, puregon sau gonal sau combinatii. Si bineinteles diphereline sau alti antagonisti (dar in cantitate mai mica decat in prima parte a tratamentului) pt a controla ovulatia.

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna dimineata fetelor, vad ca pretul menogonului pe prima pagina este de 420.000 fiola. Pretul e de la farmacia spitalului Giulesti sau e un pret mediu gasit? Va intreb pentru ca eu luna asta voi face stimulare cu menogon si l-am luat de la o farmacie cu 350.000 ( fara adaos) deci, daca stiti vreo farmacista puteti negocia cu ea pretul.
Va pup si multa bafta la toate

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput