dieta la servici

dieta la servici | Autor: rory76

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca a mai fost subiectul asta pe undeva, pe mine ma roade intrebarea ce o sa fac la munca cu dieta? Noi mancam la cantina, dar mancarea aia, va dati seama, nu e deloc de dieta ! Ce as putea sa imi iau la mine? In afara la legume taiate sau fructe si iaurt, ce as putea sa iau? Am slabit pana acum 10 kg in 3 luni, mi-ar pare rau sa le pun la loc!!!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Pai daca imi spui cam ce mincare este pe la cantina,poate pot sa iti dau un sfat.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Ce mai poti sa iei cu tine:1 sau 2 oua fierte,o salata de cruditati cu ton sau telemea,mai poti lua cu tine file de peste afumat,sunca de curcan sau pui(sa nu fie prea sarata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Alte variante: sandvisuri cu sunca, piept de pui sau brinza; salate, paste integrale cu brinza, cartofi fierti amestecati cu vegetale, bucatele de pui si condimente (un fel de salata de beuf insa fara maioneza). Eu imi iau mincare la pachet aproape zilnic pentru ca mincarea de la cantina este .

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Cand faceam cura de slabire, cumparam o punga de Nestle Fitness. Cand nu mai puteam de foame, mai rontaiam cateva bucatele. In rest doar apa plata sau ceai. (de slabit sau verde) Eventual cate un iaurt. Daca vrei sa slabesti, uita de cantina. Chiar daca mananci numai o portie mica, ti se va face pofta de la ceilalti.

Mergi la inceput

Daca vrei sa nu te ingrasi nu iti recomand piine si paste.
Ce mai poti duce cu tine ar fi brinza slaba de vaca in cutie,felie de cas light(cu putina grasime) sau telemea desarata.Cam asta ar fi.

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Chestia e ca mancarea aia de la contina parca e facuta sa te ingrashe! Varza cu orez! sau varza cu carne, supe grase de porc sau de vita cu ulei deasupra! si desert fantezii, sau placinte cu ceva sau prajituri de casa! Deci, no way sa gasesc ceva pentru slabit! Deci orice ar fi, trebuie sa imi pregatesc mancarea cu o seara inainte, asta e! frumusete fara sacrificii nu se poate! Va multumesc pentru sugestii!!!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

"Varza cu orez sau varza cu carne"....nu inteleg ce e rau in astea 2 feluri de mincare, mai ales in prima. E carnea grasa in al 2-lea fel de mincare sau care e problema? Cit despre placinte si alte "dulceturi", astea se sterg de pe lista automat....
Chiar daca ai slabit asta nu inseamna ca nu mai poti minca o felie de piine sau mincare gatita sau niste macaroane cu brinza. Mai rar, e adevarat, insa nu trebuie sa renuntam chiar de tot la ceea ce ne place ci sa gasim variante mai sanatoase ale aceluiasi fel. Si eu ma confrunt cu aceeasi problema, crede-ma, vorbesc din experienta.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

Anky,
Painea si pastele au capatat un renume foarte prost. Adevarul e ca painea si pastele ar trebui sa fie incluse intr-o dieta sanatoasa. Calitatea si cantitatea conteaza. Asa cum e vorba si despre cartofi, etc. Consumate in portii mici nu dauneaza nimanui. De asemenea le recomand pe cele facute din grau integral, sunt surse excelente de fibra (minimul de fibra consumata pe zi este in functie de greutate, sex pe undeva intre 20-35 de grame), vit. B si fier. Cele facute din faina alba nu ofera mai nimic, corpul le transforma rapid in zahar si sfarsesti a fi foame mai rapid decat ai vrea. Dar, still, in cantitati rezonabile nu fac rau nimanui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

iti pui mancare la serviciu pregatita de acasa, in caserola, nu inseamna ca daca vrei sa slabesti nu poti manca paine, poti consuma paine neagra, sa slabesti nu inseamna sa te infometezi.
poti pune sandwich cu margarina slaba, salata, castraveti, pui.
sa te feresti de parizere, salamuri, branzeturi de genul cascavaluri, etc(eventual poti lua branza toipita).
de asemenea poti lua si mancare gatita de tine de acasa, un snitel, niste cartofi copti, muraturi.
posibilitatile sunt multe, nici eu nu cumpar niciodata mancare de la cantina, 1 fiindca nu-mi place mi se pare gretoasa si 2 fiindca nu am chef sa dau banii de 2 ori pt mancare, 1 data pt casa si o data la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Rory, ce ar fi sa ne spui ce mancai acasa cat timp ai tinut dieta ca sa vedem de ce nu pot fi luate la pachet.

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput