Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Buluci spune:
Dordia, rectific, miezul de piine nu e indicat pina la 15 luni, de ce? nu scrie!Nici kiar pina la adinci batrineti, dar pina la urma, daca vrei sa ti o adevarata dieta , piinea kiar ca va trebui sa lipseasca pina la adinci batrineti!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
joy04 spune:
FELI....pai nu stii cand ma plangeam si eu de treaba??? ca nu am cand sa o fac?
si ca fac DEGEABA??
sa fiu sincera, acum de cand il las pe pitic pe jos, parca-i mai usor, ca nu mai trebuie sa-l iau in brate dupa mine prin casa.
la ANIMAL PLANET, sunt episoade din vanatorul de crocodile + momente de la filmari si ..alte alea.
la mine oricum sta in dormitor la pitic tv-ul pe animal planet pt ca la sonor minim nu este fff mare zgomot fata de alte programe si lui ii si place.
mai ales cand da clipul ala cu MEERKAT MOMENTS...sau MONKEY BUSINESS...are emisiuni preferatae baietu, ce ziceti voi...
si tot pt FELI: tot BABY CARE este si patutul meu, dar nu-i deloc asa de inalt..sau e din cauza ca ai saltea tip relaxa???
adica daca sta in picioare, piticului abia i se vede partial de capatana...
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicia74/felicia74.jpg)
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by joy04
[red]
si tot pt FELI: tot BABY CARE este si patutul meu, dar nu-i deloc asa de inalt..sau e din cauza ca ai saltea tip relaxa???
adica daca sta in picioare, piticului abia i se vede partial de capatana...
Da, e foarte lata salteaua, vreo 22 cm. Eu nu o recomand, nu mi se pare ca merita atatia bani. O vecina (ce are o fetita cu 2 luni mai mare decat Ilinca) are saltea de iarba si e ok.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavi02/lavi02.jpg)
lavi02 spune:
Eu vinetele le coc intr-un teflon vechi pe care nu-l mai folosesc decat la asta. E super asa, ca nu se murdareste deloc aragazul.
In schimb nu le bag la mixer, taica-meu le baga. POate ar fi cazul sa incerc. Nu li se zdrobesc samburii? Ca mie imi place sa-i simt.
Ela multumesc si mai ales jos palaria
, mesterii astia chiar isi vad de treaba si mai par si ca stiu ceea ce fac. Au venit ieri toata ziua si azi inclusiv, dar azi au zis ca stau mai devreme. Cred ca pana la sfarsitul saptamanii, week-end-ul viitor, termina! Asa ca pregateste-te cu bucataria.... chiar, ce faci cu Uka intre timp?
Biculet hrisca e o cereala. Habar n-am cum ii zice englezeste.
Bulucelu rochia aia era prea sexi de venit cu ea la intalnire de mamici cu bebici dar din pacate tocmai venisem de la mare si plecam la munte asa ca majoritatea hainelor erau ori in masina, ori pe sfoara, ori la murdare.
Sunt curioasa cum mi-o mai sta dupa ce intarc.
Silvia a avut ochisori albasti si dupa un an iar acum oscileaza intre verzi si caprui. Natalia macar ii are caprui de pe acuma.
meems felicitari pt datul jos al kilelor. Imi amintesc cand aveam amandoua cam +4 si la amandoua hainele de dinainte ne veneau mulate rau de tot.
Ripley dar lungana e Anutache! 84 cm e muuult, aproape cat Andreias-Ardeias kapia. Nati are 74 cm si mie mi se pare inaltuta pt ca 74 e cam inaltime de 1 an. Dar Anuta.. le scuipa seminte la toti, asta-i clar, doar atata mai trebuie, sa te grabesti sa i le introduci in alimentatie!
Feli lasa ca-i de bine sa te muti la mai multe camere! Eu parca cel mai mult am de furca cu stransul jucariilor de prin casa.
Pantaloni de casa cum vrei tu erau de 1 Iunie, dar nu stiu daca mai functioneaza fabrica.
Edit: in ce zona vreti sa va mutati? Tot pe acolo?
Cu cumparatul hainelor.... Ina cred ca asa o sa patesti si tu la bb2, m-am dus eu vineri pe la Z cu gand sa-i cumpar Silviei cate ceva. I-am cumparat, dar dupa aia ata la raionul de bebelusi si nu m-am putut abtine sa nu-i iau si Nataliei ceva frumos. Pana la urma, absolut intamplator, am cheltuit aceeasi suma pe fiecare.
De fapt pentru Nati am o gramada de haine de casa de pe la Silvia si mai putine de plimbare. Si Nataliei la fel, nu prea ii mai sunt bune cele din primavara.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda77/anda77.jpg)
anda77 spune:
buna ziuaaa,
noi am inaugurat aseara, in mod oficial, prima pijama. ca tot vorb.de hainute. nichita nu a avut haine de strada si de casa, pana acum. avea doar pantaloni de dormit, in rest avea body-uri de 24 de ore, asa se chemau:)). adik faceam asa: dupa baie, seara, primea body curat si puneam pantalonii de somn, adik lejeri si cu labuta. dimineata scoteam doar pantalonii de somn care aterizau in patut (pantalonii de somn ii schimbam dupa 3 nopti) si primea pantaloni din blug, stofa, panza, scurt sau lung, in fct. de anotimp si sosete. body-ul era ala pus de seara:)))si statea toata ziua asa. seara primea alt body si culcarea! exceptiile de la regula erau in primele 3 luni cand il schimbam de 2-3 ori pe zi si p-orma in zilele cand ne punem mana in gura cu mancare si p-orma pe haine etc sau cand se taraste pe parchet si atunci se murdareste:)) (desi sterg la 2 zile, sa stiti!:) dar in majoritatea zilelor din vara asta a avut tricou de 24 de ore si n-a patit nicio iritatie! na!
acum suntem mari si am primit 2 pijamale de la zet, foarte dragute, din plush d-ala, problema cu ele.., pentru care nu vi le recomand, este ca se inchid la spate, o data pe coloana vertebrala si inca niste capse pe la noada fundului, pe orizontala, asa, ca o clapeta de fund...cam obositor de imbracat, trebuie sa-l intorc pe toate partile seara... asa ca, de acum vom purta body-urile si bluzele doar 12 ore, nu 24:)))))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Buluci spune:
Lavi,Bicnu stiu care era contextul, HRISCA=BUCKWHEAT, rusii maninca lagreu cereala asta.Am gasit aici cereale de la Heinz cu hrisca, sunt super gustoase!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Bau iar!
M-am intors de la Carrefour si-s plina de spume: am vrut sa-i cumpar lui sarah o pereche de ciorapi-dres. Zis si facut- pe raion, in dreptul lor, clasica suma de 90.000 - am luat d emulte ori de-aia. Cand ajung acasa si verific bonul, ca o parte din lucruri sunt ale lui mamai si trebuia sa mi le deconteze - stupoare! 170.ooo lei! mi s epare enorm, mai ales ca nu-s de firma si nici vreun model de sa pici pe spate! daca stiam, nu ma atingeam de ei!!!!
Anda77- hi hi hi, pijamale de-alea avem si noi vreo6-7 - am primit in vrac, vorba aia, am constatat ca se inchid mai dubios, dar nu i-am pus inka. M-ai cam descurajat...
Magazinul Piciul- alta belea: i-a luat mami a mea lui Sarah niste pantaloni raiatzi din catifea ciclam, f misto altfel, dar cam subtiri, adica de toama calda si...turcesti. 600.000!!!!!!!Enorm. Cand intru azi la Z, vad superbitate de pantaloni de afara, grosi, superbi - 500.000!!!!
Asa ca m-am lamurit si cu Piciul asta! Numai ca e aproape de mama si are initziative de-asea dese! pa cand Z-ul nu, din pacate.
Mai gagici, io vinetele le-am facut pentru condumul propriu, no way sa-i dau sararicii asa ceva. pai ea-mi vomita cand mancam io cand eram pe alptat. Si era singura chestie pe care n-o suporta. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi daca i-as da...
Fetelor pasionate, maine pe Animal Planet e o emisiune dedicat alui Steve, intitulata "Ramas Bun". e de la 11 dim si de la 17. Azi sunt multe episoade din cele care au fost.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bianca_mo/bianca_mo.jpg)
bianca_mo spune:
buna si de la noi!
astept sa se trezeasca puiul sa mergem la aniversarea de 1 an a finutului nostru... vom petrece azi!
tare frumoase sunt acum hainele de copii, cand eram noi mici nu aveau parintii de unde alege... e drept ca sunt si scuuumpe rau. eu am haine pt Serban de la sora mea, dar tot ii mai cumpar cate ceva nou, sa fie doar al lui, asa ma simt si eu mai bine...
eu acum am o idee, cred ca veti rade... sa-i cumpar o carte de povesti la fiecare 2-3 luni... de ce? pt ca eu lucrez cu copii si constat cu uimire ca, desi au o situatie materiala super, unii nu aveau carti acasa!!! le cumparau atunci, in cel mai bun caz...
va pup si va doresc o zi minunata!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
stefanalex spune:
bianca_mo Nu cred ca e o idee rea sa incep de pe acum sa-i cumperi carti.Majoritatea copiilor nu au o bibliteca personala.Au doar cativa scriitori, iar restul cartilor le imprumuta de la biblioteca.
STEFAN si ALEX
Hildegard spune:
Eu i-am luat la Steff 3 cartulici: 2 pliante cu animale si unul cu "Olguta Omiduta"-care are si antene. E asa de hazlie
Intentionez sa-i cumpar la 1 an carte cu povesti pentru fiecare zi a anului, 365 de povesti pentru fiecare zi. sunt scurte, cu desene colorate viu. Ce mai....o minunatie.
Sunt ele mai multe feluri dar asta va fi prima cumparata. Vreau sa-l obisnuiesc seara de seara sa-i citesc si sa adoarma. sunt sigura ca nu ma voi opri la una cumparata.
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni