Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza mamici!!!

Bic-ule ce sa zic ca fi'miu mananca galusti facute ca pentru noi cu exceptia delicatului. Adica eu galustile le-am facut cu tot cu albus. Paine ii mai pun in ciorbitza cand e prea zemoasa. Paine a mancat si asa goala ca ii placea sa o rontzaie in gingii. De ce nu e voie sa ii dai paine pana la adanci batranetzi??? Ieri fi'miu a mancat ciorbitza de legume cu bors si smantana si un pic de paine, iar la masa de fructe a papat 2 pere , o banana si cateva ling. de iaurt. A fost superincantat de meniu. Azi va papa mamaligutza cu ou si branzica, iar la 17-18.00 va papa piersica si para si ceva biscuitzi daca iese prea zemoasa.

Asa ca...baiatul mamei papa fara retzineri aproape orice.

Buluci eu am 3 kg sub greutatea initziala dar...tot cat malul sunt! Nu ma incalzesc kg daca sunt muuuuuuuuuuuuulte! Dar o sa se imputzineze ele! Sper!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, Joy, multumesc mult pentru raspunsuri! Lavi, asa am facut cu temperatura si domnisoara e bine acum! Asa ma gandeam si eu cu mancarica, daca ea e vioaie, bine dispusa, mergareata si zambareatza ... dar am intrebat ca sa fiu sigura!
Joy, pupici lui Vladone cazacios! Cunosc si eu starea aia de spaima si tremur pe care o ai atunci cand cade piticu

Buluci eu am +3 kg fata de cand am ramas insarcinata ... Mai, si parca nu mananc atat cat as pofti ...

Dordia, felicitari pentru kg in minus !!! Esti de admirat, as vrea sa am si eu taria sa ma apus de o dieta stricta si de ceva miscare ... poate de maine !
Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bau!

Camelia- ce ma bucur ca e bine puiutza! Cine stie de la ce o s-o fi tras, dar important e ca a trecut febra!

Joy- ooofff...iar am intrat intr-o perioada in care cad bebelacii ca prunele din copac.

Mai fetelor, am descoperit America: de dimineatza m-a gasit harnicia sa fac vinete, dar ele s-au coit o gramada pana sa se coaca, asa ca a cam venit ora de masa a lui Titi. Ce ma cuget io: de ce sa mai pierd vremea mixerand la ele si turnand picatura cu picatura uleiul cand le pot baga la blender si Dumnezeu cu mila ce iese. Fetili, ce sa va zic: au iesit super! In 2-3 minute au fost gata, am pus la inceput ceva ulei, apoi am mai completat o data cu inca pe atata. Acum stau frumusel in frigider si asteapta sa fie papate. Si sunt si albe pe deasupra, desi lamelele blenderului sunt din fier si cica ar oxida. Dar iacata ca nu!

Fug sa imbrac zgatia ca mergem in Carrefour. Puuuuuuuuuuuup si duminica frumoasa va urez!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabieva spune:

Neata, neata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Noki eu numai la blender le fac de...muuulti ani. Am la mixet tulumba de blender pe care o foloseam special pt vinete. Nici vb de oxidare. Se oxideaza daca stau in metal! Cred!

Si eu ma apuc de vinete si abia astept sa le mananc!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

mi-am adus aminte: azi, pe animal planet REMEMBER STEVE IRWIN

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Noki, eu tot la blender fac vinetele, si maioneza de-asemenea, iese in 4-5 minute, super groasa!Dordia are dreptate , daca le pui la scurs in ceva de metal se innegresc, ideea e sa le coci la foc mare si sa le cureti imediat!Sa nu pui ceapa la blender impreuna cu vinetele ca se storcoseste(neologism inventat de mine)si numai ies gustoase!
Auzi, dar tu i-ai dat Sararici vinete?Cum le-ai facut ptr ea?

I-am facut, in final, ficatzel fiert in lapte cu legume!Mi-e nu-mi place nici de frica ficatul doar daca-i prajit innabusit cu mujdei de usturoi!Se pare ca fii-miu e baiatu' lu tata!

MariaAlexia
, si noi tot la faza TARAT pe coate suntem, si cam de multisor, 2 luni.Nu stiu cind o sa-i pice fisa s-o ia in 4 labe.Dar nu ne mai facem probleme degeaba!

Eu sunt tare trista :mi-a zis o tipa ca fiica-sa a vut oki albastri pina la un an , apoi s-au skimbat in caprui!Cred ca si noi vom avea soarta asta, ca nu prea avem de unde oki albastri, doar bunica sotzului!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

BULUCEL, numai fi suparata....las' ca are de unde ochi albastriiiii
daca zici ca bunica soatei.
asa-i si la mine.
fura albastrii..dar ala nu deschis, ami intunecat.
apoi nedefiniti si acum pe margine un cerc albastru, iar in mijloc caprui cu verde sau caprui cu albastru - mai bine zis gri.

so, sunt zile cand ma uit la okii lui si nu stiu unde este albastru is zile cand ma intreb: sigur am vazur eu verde sau mi s-a parut???

si barbatimiu are okii caprui cu un pic de verde, bunicamea albastrii.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

!
Nu stiu cum e la voi, dar pe mine casa ma doboara si am doar 2 camere. De azi dimineata incerc sa fac curatenie (am spalat masina de spalat, mama, ce era pe ea). Si ma mai gandesc sa ma mai mut la 3-4 camere Plus ca mi se pare tot timpul ca e mizerie si ca nu se vede nimic din ceea ce fac. Doru zice ca mi s epare dar eu nu cred (oi fi in faza de negare). Nu stiu cum mai aveti voi timp de altceva dar eu sunt mereu pe fuga. Apropo, ca tot se vorbea de planificarea timpului.
Insa aseara tot am vazut pe Dvd Harry Potter - ultimul (nu stiu cum ii zice). Hmm, deja nu mai e film de copii. Confruntarea cu lordul ala rau era faza de film horror.
NOki nu mai vreau pantalon cu picior deoarece Ilincai ii cad (probabil de la calcat aiurea) si ii aluneca pana spre genunchi. Aduca ceva de genul asta. Parca e copil de bogdaproste

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Vinetele le fac si eu la robot. Ies super.
Joy of, of!
Multumesc ptr atentionarea cu Animal Planet
Negara prima cazatura e nasoala, dar mai ales pentru parinti. Insa trebuie sa ne obisnuim

Kg dupa nastere mai am 2, mama, ce bine imi prind Nu mai pot zice ca ma sufla vantul pana in Siberia (sau pana in Azerbaidjan, daca sufla mai intr-o parte).

Dordia cuscra, la ce cantitate de piure a ajuns ginerica? Ca Ilinca a mancat ieri 400 gr si tot mai voia.
Mi-e frica sa nu-i maresc stomacul aiurea. Mai bine sa manance mai des si mai putin.

Vinetele le coc si eu direct pe flacara (vai de aragaz!) si le curat imediat, asa fierbinti. Ies super!

Apropo, Ioana am facut si eu prima data in viata zacusca dupa "reteta minune" (ti-am zis ca e identica cu a ta) si a iesit fenomenal! In 3 ore era gata si avea acelasi gust pe care-l stiu eu de ani de zile de la mama. Din pacate, usor se face, usor se duce! Cred ca nu rezista pana la Craciun chiar daca am de gand sa fac vreo 20 de borcane. Deja am mancat vreo 4

Gata placinta Ma duc s-o hranesc pe chiti!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput