FIV in Ungaria 2
Raspunsuri - Pagina 29
![](images/user_woman.png)
ileana spune:
quote:
Originally posted by mormelvio
Steliana: imi pare tare rau ca nu ai reusit...capul sus si cu DD inainte. O sa rasara soarele si pe strada ta..iar noi iti suntem alaturi.
Sa inteleg ca nu e obligatoriu sa faci laparo pt dosarul de FIV?? La mine se pare ca din cauza problemelor sotului nu-mi ramane decat varianta inseminarii cu donator sau FIV cu donator. Ai idee cam cat costa astea la Debrecen??? De fapt Fiv stii, ca doar acolo l-ai facut, nu??
Te pup si fii optimista draga mea, ca pesimismul nu aduce nimic bun din pacate..
poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio
???De ce nu faceti FIV+ ICSI...cu productia sotului tau?!
Ca doar din motivul asta este f. bun ICSI.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mormelvio spune:
ileana: Probabil ca asta vom face. Numai ca nu prea avem destule resurse finaciare...si nici macar nu stiu suma la care sa ma astept ca sa putem lua o decizie, de unde sa facem rost de bani. Asa ca cele care ati facut FIV cu ICSI in Ungaria, va rog sa-mi spuneti la ce costuri totale ati ajuns.
Va multumesc si va pup pe toate, stiti sa ne incurajati atunci cand omul are cea mai mare nevoie.
poze
mirabela11 spune:
Mormelvio, din cate imi aduc aminte ne-a costat cu tot cu medicamente in jur de 2000-2200 Euro(luna iunie 2006).In asta a intrat si procedura ISCI.Ar fi bine sa reiei capitolele anterioare (szeged 1, 2) acolo o sa gasesti toate postarile legate de preturi.
Parca una din fetele care au facut FIV recent, Auburnsau Zori au postat preturile modificate.Iti doresc mult noroc!
Mirabela11
ileana spune:
Sunt preturi, in deschiderea capitolului.
Stiu ca Andicu le-a modificat.
Inclusiv cursul Eur/forint este actualizat.
Fiv cu donator, cred ca te ajunge la acelasi pret, sau chiar mai scump...ca faci tot FIV-ul+tratament si mai platesti si "donatia".
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
andicu venisi?
de Leliuta si Mika nu ne mai spune nimeni nimic?
legatura mea tu ce mai faci?
beyyy mi tare dor de Rh oare ce o mai face? nu a mai dat nici un semn!!Sivana Popovici olteanca de'a mea de cand s'a facut bucuresteanca nu a mai trecut deloc..Tabitha nici un semn?
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
"Nimic nu-i imposibil!"
steliana04 spune:
Fete dragi, va multumesc pentru incurajari. Eu mi-am mai revenit, imi caut medic pentru laparoscopie si histeroscopie si merg mai departe. Va tin in continuare pumnii si voi fi alaturi de voi, sunt sigura ca luna aceasta vor fi multe vesti bune la acest capitol.
mormelvio, , nu stiu cat costa FIV + ICsi, FIV simpu, fara tratament ne-a costat 325.500 forinti. Cum te-ai descurcat cu gasirea clinicii, ce impresie ti-a facut dr. Tandor si clinica? Eu in continuare raman foarte multumita de dr. Botnar.Imi pare rau ca nu mi-am facut laparoscopia inainte de FIV dar procedura la ei este ca se cere laparo dupa 2 FIV nereusite.
Pentru cele care nu stiu, utogestanul la noi se da compensat 50% cu reteta de la medicul de familie.
Va doresc multe bucurii!
mormelvio spune:
Steliana: ma bucur ca esti mai bine.
Clinica am gasit-o destul de usor, iar dr. Tandor mi se pare super, atat mie cat si sotului meu care e destul de pretentios. Nu stiu inca ce vom face....
Cam cat dureaza pregatirea pt FIV si in ce consta ea? Asta in conditiile in care teoretic la mine nu sunt probleme, ci numai la sot. Ma gandesc ca aceasta stimulare este personalizata, nu?? Depinde de la o persoana la alta...sper...Si la mine va fi cazul de stimulare??? sau mai exact cand se ajunge la stimulare?? Habar nu am ce urmeaza sa-mi faca, si sincer imi este frica, de aia nu pot lua o decizie inca...
poze
steliana04 spune:
La FIV iti face stimulare chiar daca tu nu ai probleme. Tratamentul pentru stimulare este destul de scump si conteaza cum reactionezi tu la tratament. Oricum si tu trebuie sa iti faci mai multe analize, sa fii sigura ca totul este OK. Discuti asta cu medicul.Analizele nu dureaza mult, mai greu e cu adunatul banilor.
mormelvio spune:
Mare dreptate ai cu adunatul banilor. Noi ne gandeam sa facem un credit...dar pt asta ar trebui sa stiu cat ma costa tratamentul inainte, cat e FIV cu ISCI si eventuale costuri dupa...ca sa stiu cati bani sa luam de la banca....
poze
andicu spune:
Fetelor, dragelor, am venit acasa de sambata noaptea! dar n-am apucat sa scriu ca n-am avut net. Va scriu amamunte mai pe dupa-amiaza ca acum sunt la servici si n-am timp nici sa respir!
Irina si Steliana, ! imi pare tare rau! stiu prin ce treceti, dar nu va pierdeti speranta! o sa ne vina si noua randul!
mamicilor Mi-Ka si Leliutza !
Si viitoarelor mamici ZoRi si Auburn!
Si nu in ultimul rand, multi tuturor " unguroaicelor"! ne "auzim" mai tarziu!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele