FIV in Ungaria 2
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
andicu spune:
Zsibrak, multa bafta, sa dea DD sa vii cu test pozitiv peste 3 zile! si eu am vazut-o pe dr Krizsan, si e la fel de draguta ! daca am retinut bine, Leliutza care sta sa nasca acum. a fost la ea.
Steliana, tin pumnii stransi in continuare pt tine! eu cred ca trebuie sa bem multe lichide ca sa ne hidratam si sa fluidizam bine zona uterului; am inteles ca ptr a se prinde bine puiutii, trebuie sa fie umed in zona, ca sa circule sangele bine; in fine, nu stiu daca am explicat cum trebuie, dar e de bine!
Mormelvio, eu stiu ca pe Mika a chemat-o la Szeged pana la 8 saptamani de sarcina, parca; dupa aceea, a ramas la un medic din tara.
ZoRi,Irina, tin pumnii la fel de strans!
Rodica, multumim mult de sustinere! ce-ti face flacaul cel frumos ? sa stii ca ma bucur mult ptr tine ptr cum s-au aranjat lucrurile! Doamne-Ajuta sa-i faci si un fratior sau o surioara!
Ne "auzim" marti seara, ca la noapte plecam la drum, la Bucuresti de unde avem avion dimineata spre Timisoara. Maine avem o zi luuuunga !
Va pe toate!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mormelvio spune:
Andicu: sa ai parte de un drum usor si fara peripetii. Te asteptam marti pe la noi cu mare drag.
Steliana: intre timp m-am mai interesat si de alte locatii particulare unde se poate naste la noi in tara si am descoperit Euroclinic in Bucuresti unde pretul unei nasteri normale este de 5735 RON iar cezariana 7640.5 RON. Deci iata ca la noi e si mai scump. Acum nu stiu sa fac comparatie intre cele doua locatii...dar preturile tot enorme mi se par.
Daca ma duc si cu Euro la mine, am unde sa-i schimb acolo aproape in caz ca am nevoie de ei??? Ca nu a-si schimba parca toti banii acum in forinti, ca pe sfarsitul lunii mai am nevoie si de euro pt o rata....
Este greu de ajuns la Clinica din Debrecen?? Un punct de reper ai sa-mi spui?? Tu cum ai procedat prima oara sa ajungi la clinica? Noi nu am mai fost niciodata in Debrecen, dar sper sa ne descurcam cumva si sa nu cautam clinica tare mult.
Va pup pe toate.
Miha
poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio
laviniaN spune:
Draga fetelor,
am fost la cluj si mi-am facut programare pt. laparoscopie pe data de 3 oct,sper sa nu-mi gaseasca prea multe probleme,am putine emotii,dar o sa treaca.
crinuta am fost la dr.romeo micu de la cluj pt operatie,dar iti spun drept ca nu ma incantat foarte mult...nu prea iti spune mare lucru trebuie sa tragi cu clestele de el ca sa-ti spuna...dar nu am ce face pt ca nu stiu la cine sa ma operez in alta parte.
mormelvioeste intradevar o clinica in cluj unde poti sa nasti ...este clinica dr.nanu ,costa 2000RON NASTEREA NORMALA.
daca mai intereseaza pe cineva o sa fac rost de nr. de telefon.
FETELOR AJUTATI-MA DACA PUTETI CU INTERPRETAREA UNOR ANALIZE...AM SA LE POSTEZ LA ANALIZE HORMONALE sa nu ocup spatiul aici.(dr. numai le-a rasfoit si nu mi-a spus nimic...sunt cateva care nu sunt in valori normale.)
FELICITARI LUI MI-KA
FETELOR va tin pumnii si sa dea DD sa ne tinem copilul in brate cat mai repede.
va pup LAVINIA.
pussi spune:
Lavinia bafta la laparo.......!!!
Am facut toate analizele de dimineata si cele pentru anestezie si hormonalele!!! Mi-am luat rezultatul de la urocultura si am infectie cu E Coli, mi-a dat Norfloxacina 7 zile, 2/ zi si la 10 zile trebuie sa-mi repet proba, si sa beau multe lichide.
Va pup
PUSSI
crinuta71 spune:
Andicu drum bun si sa te intorci cu vesti bune.
Lavinia iti doresc de pe acum bafta la laparoscopie. Eu in 3 voi fi deja la Szeged si nu ma mai intorc pana nu termin, asa ca nu o sa putem vorbi atunci, dar am sa ma gandesc la tine. Da, il recunosc pe dr. din ceea ce spui. Eu cu el am facut FIV-ul (si laparoscopia), asa ca stii deja parerea mea.... Iti tin pumnii sa ai vesti bune dupa laparoscopie.
Pussi o sa-ti treca infectia, stai linistita. Fetelor, dar pentru anestezie a cerut si urocultura (mie mi s-a parut ca sumarul de urina numai)? Eu acum urmeaza sa fac de abia analizele pentru anestezie.
pentru toate
poze
pussi spune:
Crinuta nu cred ca trebuie urocultura, eu am facut-o din propie initiativa, am probleme si cu rinichii........
PUSSI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
meyyyy da ce preturi la nasteri...oauuuu..cam mari mama...pai aci la noi sunt ieftine..rauuu..ia veniti voi aci toate la mine..ca va tin io la mine..ca la noi e ieftinn
editez,,,crinutza sunt aci..am vazut ca vrei sa vb cu mine..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"Nimic nu-i imposibil!"
mormelvio spune:
Deci nu sunt singura de parere ca sunt f f mari preturile. M-am linistit, am crezut ca am ramas asa in urma cu informatiile sau buzunarul meu e cel mai sarac de nu-mi permit asemena sume.[bang
poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio
pussi spune:
fetelor, vreau sa va spun ca in Tm la Odobescu sunt niste saloane super la maternitate, noi, amenajate, cu AC, TV, baie proprie, termopane, stai singura etc. Nu stiu daca se plateste ceva in plus pentru asta, am inteles ca depinde la ce dr. esti ca sa ajungi intr-un astfel de salon..........
Zori te pup si pe tine si burtica ta.
PUSSI