Stimulentul-la cat timp dupa intoarcerea la job?
Raspunsuri - Pagina 2
tunitza spune:
Eu am depus dosarul in ianuarie si am tot asteptat...pina in mai cind m-am dus sa vad ce s-a intimplat.Ce am descoperit?Ca mi se pierduse dosarul!Am facut altul l-am depus si dupa vreo 2 sapt am primit si banii ...si retroactiv.
mandyksch spune:
Pana astazi nu am primit nimic. Nici banii de CIC pe fractia de luna nici stimulentul. Asa ca mai astept saptamana asta in ce priveste banii de CIC, daca nu ii primesc ma duc luni la posta sa intreb de ei. Cu stimulentul astept si eu cele 60 zile si apoi sun la Directia de Munca.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
clio spune:
Fetelor, eu mi-am reluat jobul pe 1 aprilie, dosarul l-am depus pe 17 aprilie, iar stimulentul asta l-am primit prima data pe 15 iunie, deci la aproximativ 2 luni de la depunerea dosarului...
Eu am alta nelamurire, poate ma ajutati careva...Daca mi-am schimbat jobul intre timp, trebuie sa depun un alt dosar sau sa duc o alta adevrinta de la noul job sau nu trebuie sa fac nimic???
Nicoleta si Alexia (21 aprilie 2005)
mandyksch spune:
Clio, nu stiu ce sa iti raspund la intrebare, din pacate.
Eu am primit pana la urma acum doua zile indemnizatia CIC (fractia pe august) si alocatia prin posta. Asta inseamana ca au la Directia de Munca dosarul meu pentru stimulent. Astept si eu pana se fac doua luni de la data depunerii dosarului si apoi daca tot nu imi vin banii pe card o sa sun la Directia de Munca.
otiliarusu spune:
Pe mine ma intereseaza ce anume contine acel dosar pe care l-ati depus, in ideea ca de la 1 octombrie voi incepe serviciul si in CIC as putea sa stau pana in 2 noiembrie.
Multumesc mult pentru eventualele raspunsuri!
Bogdan,minunea pentru care trebuie sa multumim cerului in fiecare clipa(1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/drog78/my_photos
mandyksch spune:
Au trecut deja doua luni de cand mi-am depus dosarul pt. stimulent si nu am primit niciun ban, asa ca am sunat azi la Directia de Munca Cluj.Am fost informata ca dosarul e la ei, si ca voi intra in plata dupa data de 10 octombrie, retroactiv si pe august.
Doamne da sa fie asa. Imi prind banii aia bine pt. o nunta din 21 octombrie.