Concedii
Raspunsuri - Pagina 2
nma spune:
La inceput si noi am crezut ca o sa ne plictisim daca mergem singuri, dar cred ca de acum incolo vom merge doar noi trei. Noi eream obisnuiti cu gasca si ne intelegeam bine. De obicei nu erau probleme, dar acum cu copil este mai greu. Noi avem un alt pogram.
Oricum in general copilul ne nu ne lasa sa ne plictisim nici o secunda.
chiquitita spune:
E alta situatie cu copii, noi inca nu avem...
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
chiquitita spune:
Cum sa ma supar, doar eu v-am cerut parerea! Asta ii spun si eu: ca daca eu as fi asa importanta pt el, ar face tot ce vreau eu (ca imi spune mereu ca sunt cea mai importanta, si in orice altceva imi demonstreaza, numai in asta nu
). Partea rea e ca toti prietenii nostri fac numai palnuri impreuna cu noi ceilalti, ceea ce ma face pe mine sa fiu oaia ratacita de grup, si sotul imi reproseaza ca eu gandesc anormal, ca ceilalti nu au o problema cu a fi mai multi, lui nu i se pare ca face tot ce vor altii. Spune ca stam mult impreuna in rest, ceea ce asa e, atunci concediile le putem face cu prietenii.
CristinaT spune:
chiquitita, sotul tau este singur la parinti?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
chiquitita spune:
NU, mai are o sora si un frate; ma gandesc ca daca a fost invatat cu multi, de aia le duce dorul...eu sunt singura la parinti.
Anda Panda spune:
poate puteti face un compromis impreuna. plecati cum doreste el o saptamina cu prietenii, insa din cele 7 zile 3 sau 4 le petreceti impreuna, FARA EI !!! pur si simplu va faceti voi 2 alt program, in care sa nu se intersecteze absolut nimic cu programul celorlalti.
ei, merge asa ? daca nu, ma mai gindesc si revin.
spor si bafta !
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
irlandeza spune:
Eu am pus piciorul in prag de la inceput. In concediu fara prieteni. Imi plac oamenii , n-am probleme de-a ma integra ,dar nici vorba in concediu. Desi el ar vrea , ori cu sora-sa , ori cu nasii , dar eu am zis NU.
Tot anul muncim si ne stresam , si acum cand avem concediu si putem fi doar noi doi , tu sa-mi mai aduci pe altii? Nu conteaza cine e.
Iar daca ne imprietenim cu cineva pe acolo ,fiecare se duce unde vrea , nu depindem de nimeni.Nu am chef sa suport mofturile nimanui.
Ar trebui sa gasesti o modalitate de ai arata ca tie nu-ti place sa depinzi de altii , ca vrei sa fi doar cu el , sa nu-l imparti cu nimeni , macar in concediu. E greu de dat sfaturi .Nu cunoastem firea lui sau a ta.......
La mine cand nu merge cu frumosul , o dau pe scandal si atunci sta si analizeaza ce am zis , si pana acum a vazut ca am tot avut dreptate , si atunci nu mai zice nimic.Si intotdeauna ne-am simtit extraordinar cand am fost amandoi.
Sper sa reusesti pana la urma sa-l faci sa mergeti doar voi doi.
Noi 2 singurei
chiquitita spune:
Vom mai vedea ce o mai fi...va multumesc de raspunsuri oricum!