Mamici de sept-oct 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Zina si eu am problema asta doar de vreo 2 sapt. si ma chinui enorm, desi nu vreau sa ma obisnuiesc cu supozitor, n-am ce face. Fructe mamanc si acuma, pe mine ma mai ajuta prunele. Singura chestie care nu o mai fac este ca am redus consumul de apa, cand era cald beam f. multa apa, acuma nici pepenele nu mai merge...

Mirabela sapt. 38 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

notquitesoSi pe mine m-a socat marimea aculuiChiar stateam si ma gindeam unde se baga ca zici ca e de cal nu de om.Am citit la o mamimca ca se face totusi o anestezie cumva locala inainte de epi. Are cineva habar de lucrul asta?

POZE

Monica 40 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Anangel lexi, multumesc pt.raspuns, si eu ma tin de burtica cand sunt la toaleta...Sper sa fie asa, sa nu dauneze acest efort depus. Doamne ajuta sa fie bine pana la sfarsit.
Iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos.

Zina 32 saptamani cu bebe Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

LA MULTI ANI!!!!! PT TOATE MARIILE MAMICI SI BEBICI

Fetele Floricika, Lullabay, Cri...oare cum va simtiti voi ca santeti
asa aproape de termen si bebe nimic ca eu acum am intrat in saptaman 39
si nu mai am rabdareeeee.
Ce sa mai zic de Monique? Cred ca tu esti in capul listei acum, nu?
Vin e bebicii dar cand au chef...nu cand vor mamicile
Aseara m-a durut si pe mine burtica si spatele jos credeam ca
....o fi ceva...dar apoi tot s-a linistit si am dormiiiittt. Putina
putina putina rabdare mai am...dar nu multa

38+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

scuze, vroiam sa scriu Cata 14 si am scris Cri...memoria nu
ma ajuta

38+ Sofia

Mergi la inceput

sofimicDa am ramas in capul listei dar nu am ce face daca maimutica mea este incapatinata de mica.Am zis ca ii pun covor rosu poate asa vreaSanatoase sa fim ca prea mult nu mai poate sa fie.

POZE

Monica 40 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Floricika eu eram purcicuta!!!!:)))))))
Lexi si eu sunt cu voi!!!!!La 3 zile pana la termen!!!!!!!
Monique...pai semne din astea adevarate sau eu stiu vazute de mine tot am de la 37 de saptamani..si la mine s-au epuizat metodele de"scoatere" afara...dupa sot cica particip in fiecare zi la decatlon:aspirat,sters parful,sters pe jos..etc...acum cica am avansat de la europene si mondiale am ajuns la olimpiade :)))))))Legat de anestezie se face o anestezie cutanta care pisca putin pe care o simtim...dupa care nu mai simtim nimic..poate sa aiba acul si 50 cm ca tot nu il mai simtim....cel mai bine in momentul anesteziei este sa stai cat mai nemiscata si cat mai covrig sa se largeasca spatiile intervertebrale...efectul anesteziei se simte in cateva minute...o sa simtiti ca nu mai aveti control la picioare....desi el exista...se cupeaza sensibilitatea dar motricitatea ramen indemna...asa ca nu va speriati de ac...ganditi-va ca dupa cateva contractii dureroase...el va fi salvarea noastra:sfarsitul durerii!!!!!!!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

[quote]Originally posted by eloise

Lili chiar azi ma gandeam si eu la similitudinile acestea intre fetele care au nascut in aceeasi zi, mai ales la Ralu si Alessia[/green][/b]

Eloise, cred ca tu vei face cuplu cu una din fetele pe care ai chinuit-o cu "Bucuriile".

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

[quote]Originally posted by eloise

Lili chiar azi ma gandeam si eu la similitudinile acestea intre fetele care au nascut in aceeasi zi, mai ales la Ralu si Alessia

Eloise, cred ca tu vei face cuplu cu una din fetele pe care ai chinuit-o cu "Bucuriile".

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 34 cu

Da da Lili foarte probabil... poate cu Notquiteso care mi-a jurat razbunare... iar afinitatile comune ar fi pasiunea pt filme , oricum avem si DPN apropiat.

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

lullabayMa inscriu si eu la olimpiada.
Hai ca m-am mai linistit cu acul ala in cazul in care este asa cum ziciEra prea mare sa-l bage direct asa.

POZE

Monica 40 sapt

Mergi la inceput