Mamici de sept-oct 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

La multi ani Mariilor si mamici si bebici.

Naty felicitari pt. bebelina, sa fie sanatoasa si tu sa te refaci repede.

Monique_new e normal ca bb sa miste mai putin in timpul contractiilor ca nu are loc, eu asa patesc mereu, uneori cand sughite si am contractii nu-i mai simt sughitul.

Mirabela sapt. 38 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani tuturor celor care-si serbeaza azi onomastica!!!
naty, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si cuminte iar tie refacere rapida (nah, ca tu ai nascut si eu inca nu ti-am trimis pachetelul pe care ti l-am pregatit )
Ileana bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine!!!
Cata14, nu doar tu si Monique asteptati sa nasteti, mai suntem si eu si Flory. Dar deh, ce putem face decat sa asteptam? Eu una nu vreau inca sa recurg la metode precum mutatul mobilei prin casa, urcat scari, etc. Numai daca vad ca nu se hotaraste deloc sa iasa...
Va las ca vreau sa merg si eu la biserica azi, doar e sarbatoare mare, plus ca simt nevoia sa ma mai linistesc. Am aflat ceva care m-a dat COMPLET peste cap, daca nici in urma stresului astuia nu nasc, inseamna ca am o bebelina de fier

39+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

buna dimineata
Naty, felicitari pentru Antonia, multa sanatate la amandoua si toate cele bune!!!
De la noi nici o veste, aseara am avut contractii dureroase o ora, de am zis ca gata a inceput apoi m-au lasat si iar am dormit ca o purcica, cum bine zicea cineva!
Pufy, bebe o sa fie cuminte si o sa stea acolo pana vine Ovi, o sa vezi, si al meu la fel!

Floricika 39+ cu David Gabriel
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Multumim de urari :)

Cucoancea: eu am asteptat 15 minute dupa o familie de umflati in fata la cora, pt ca parcasera pe locurile pt gravide. Si nu am vrut sa ma misc de acolo pana nu parcam si noi in fata.. Al meu imi tot zicea: hai, nu te mai enerva, stii ca lumea e nesimtita, da' eu nu si nu! Pana la urma am parcat in fata pt prima data de cand sunt gravida! La casa am stat ca de obicei la coada, cate juma' de ora, pt ca la casele prioritare erau inghesuiti toti nesimtitii.. nimeni nu m-a intrebat daca vreau sa trec inainte. Mai aveau un pic si ma si bateau, dupa cat de urat se uitau la mine fiindca am indraznit sa intreb de ce se mai numeste casa prioritara daca eu, gravida fiind tre' sa stau la coada...In fine, e o porcarie. Parca au crescut toti in jungla.

Vroiam sa va zic: mi-am luat trusa de epidurala, si de ieri am parul pe ceafa ridicat :)) voi ati vazut cat de mare e acul? Am gasit trusa la 715 mii, cred ca am gasit-o bine, auzisem ceva de 1 mil jumate parca.
Ceai pt lactatie am gasit de la HIPP, cica e ok. Galactogil era putin prea scump pt cati bani aveam in portofel, asa ca pe asta am dat 170.000 si e tot instant.
Chilotzi de mamut tot nu mi-am cumparat. Am vrut, dar ma deprima ingrozitor, nu stiu sa va zic de ce. Poate fiindca am senzatia ca trupul meu nu-mi mai apartine, si nici n-o sa imi mai apartina.. Fantazez despre mersul la sala si la bazin, iesitul pe role, insa am cumva senzatia ca toate astea n-or sa se intample prea curand, si ma deprima un pic gandul. Suna egoist, nu? Probabil ca nici n-o sa ma mai gandesc la astea dupa ce nasc, chiar daca or sa atarne shuncile pe mine si o sa arat ca o imagine abstracta a celei care a fost candva Anne. Dungi movulii orizontale, verticale, oblice.. peste tot, fundul disproportionat, sanii la fel.. iacs!

POZE
Varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Dragele mele, am o problema destul de suparatoare...constipatia, ies destul de greu tot la 2 zile cu ajutorul unui supozitor de glicerina. Ce ma framanta pe mine este faptul ca ma incord atunci la burtica si mi-e teama sa nu se intample ceva. Mananc fructe ziua, dimineata mananc lapte cu fulgi, dar... Ce sa mai fac? Sunt in 32 de saptamani si pana la sfarsit mai este si nu vreau sa o duc tot asa la fiecare 2 zile. Mie mi-este doar de efortul pe care-l fac atunci la toaleta, de incordarea burticii, voua vi s-a intamplat? Bebe-ul meu este deja intors cu caputul in jos si eu stau acasa de vreo 6 saptamani, deoarece mi s-a spus ca, colul este scurtat (asta de la 26 de saptamani). Ce sfaturi imi dati pt.a avea un "scaun" normal?
Multumesc si va pup pe toate si nastere usoara!

Zina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!!!
lexi, ce s-a intamplat?
Cri, ma bucur ca ai revenit si ca sunteti bine! Wow fetelor, 12-13 kg mai putin??? Supeeer!!!

Floricika 39+ cu David Gabriel
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

lullabaymacar ai un semn ca se apropie eu nu am nimic.

sofimicCred ca doar asa sta cuminte. ca vad ca de dimineata e vioaie iar dar e sucica cu picioarele in stinga si cred ca nu prea are loc. Chiar sint curioasa cum o sta ca nu e pozitia ei obisnuita.

MirabelacM-am gindit si eu ca asta ar fi motivul ca altfel o dadeam in paranoia.

anangel_lexiEu degeaba am recurs la metode din astea( caratul a 10 kg de vinete si cocerea lor ) ca in afara de niste dureri de spte in rest n-am obtinut nimic. Asa ca bb iese cind vre el/ea nu cind vrem noi....pina la un moment dat

Adriana iti trimit PM.

POZE

Monica 40 sapt

Mergi la inceput

Da, si eu mi-am luat trusa de epidurala. De fapt am cumparat-o de la cineva, care nu a mai folosit-o pe a ei ci pe cea de la spital.
Flori, e vorba de o problema de familie pe care nu are nici un rost s-o expun aici. In orice caz, e foarte dureros sa vezi cum cineva la care tii e o persoana falsa si fara caracter...Mai ales daca mai face parte si din familie si deci nu o poti evita pe cat ai vrea...

39+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Cri, cu durerile astea de cap asa-i cum zice si Eloise ca apar probleme numai daca ridici capul nu si daca il rotesti dintr-o parte in alta; eu din prostia mea l-am ridicat , bine ca am scapat ca a fost groaznic
Sofimic,

Martha & Darius

Mergi la inceput

Zina, eu chiar daca ies in fiecare zi, tot depun efort . Si pe mine ma mai ingrijoreaza uneori chestia asta, dar eu ma tin cu mainile de burta, in partea de jos, rad in sinea mea ca-mi tin bebele in brate sa nu alunece si se rezolva totul cu bine. N-am avut niciodata contractii in urma efortului de la toaleta.

39+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica

Mergi la inceput