Mamici de ianuarie-februarie 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 22
Liuda spune:
Salutare la grasane!!!
Nici sambata nu stati cuminti si imi faceti de treaba - am de citit de dimineata !!!!
AVENTURA daca ai sti cat te invidiez - cicafaci sport, asi vrea si eu!!!! Dar pe mine daca se poate sa ma ia cineva de mana si sa ma duca - ma duc, daca nu - sant cam lenoasa. Imi place ideea - dar cred ca mai putin practica, mai ales ca eu am durerea mea in fund atunci cand ma mai fortez si fac mai multe pe acasa.
Eu tot incerc sa va zic cat de important este sa ganditi pozitiv. Eu de exemplu eri m-am dus la dr. avand in mana rezultatele destul de proaste la urina. Si le aveam la mine de vreo 2 saptamani, dar chiar nu mi-am facut griji... Si foarte bine, ca altfel ma panicam si retraiam toata perioada asta si nu-mi faceam bine. Dr. nu mi-a prescris nimic avand in vedere ca la mine analizele la urina sant proaste de cativa ani - nu se merita sa ma apuc acum sa ma ghiftuiesc cu medicamente. Si plus ca la mine e genetic, pe linia lui taica-meu, ma-sa de rinichi a murit, taica-meu are si el ceva probleme, chiar si sor-mea fiind mai mica acum vreo 3 ani a fost operata de piatra la rinichi pentru ca facea crize cam urate si era chiar in perioada cand trebuia sa plece la facultate. Atunci maica-mea a fost nevoita sa rezolve problema data cat mai repede ca sa nu stea cu grija ca sor-mea sta indoita de dureri pe undeva. Dr. a zis doar ca trebuie sa renunt la sarat, sa beau si mai multe lichide si sa nu ma ingras chiar mult pentru ca o sa solicit prea tare rinichii in ultimele luni. Apropo de lichide - maica-mea cu o cana de apa trece o iarna, deci chiar nu e o bautoare de apa, si eu cred ca ii saman la asta ca eu inainte daca beam o cana de apa pe zi deja era prea mult.
Dar ideea e alta - nu va panicati si nu va ganditi numai la rau - pentru ca in perioada asta femeile si asa exagereaza avand in vedere ca isi fac griji si pe locul drept. Daca la rau te astepti - rau vine. Incercati sa va convingeti singure pe voi ca e bine si o sa vedeti ca e bine pana la urma.
Liuda spune:
fetelor cum se calculeaza sarcina in luni? Eu am vazut mai multe calcule si nu stiu care e cel adevarat. Sau si aici sant mai multe varinte? Eu dupa cel care il cunosc - din saptamana a 22 intri in luna a 6. Si eu de luni sant in 22 saptamani - inseamna ca intru in luna a 6? Daca e asa - mamaaaaaaa ce repede a trecut timpul...
ylilimic spune:
Eu socotesc as: daca o sarcina de 9 luni = 40 de saptamani, atunci 20 de saptamani = 4 luni si jumate. Oricum o luna are in general 4 saptamani si ceva, caci daca socotim doar 4 sapt/luna, atunci rezulta o sarcina de 10 luni!
Cine ma ajuta sa ma inscriu si eu pe lista mamicilor de ianuarie 2007?
Nu stiu nici cum sa fac sa apara cate saptamani de sarcina am!javascript:insertsmilie('
')
plang 
Liliana - mama lui Matei (05 nov.2004)
twety spune:
Buna fetelor
Sunt si eu o viitoare mamica de februarie mai exact DPN 07 febr si urmeaza sa am un baietel de data asta, adica am deja o fetita nascuta pe 28 sept 2003.
Vroiam sa va intreb unde o sa mergeti sa va faceti eco morfologie pt caeu m-am programat deja la Iosup si nu prea stiu nimic despre el. Sarcina trecuta am fost la Pop care este meserias dar acum la el programarea o faci inainte sa fii gravida :)
Liuda spune:
citeste catitolele din urma si ai sa vezi ca cuvantul Iosup si eco morfologica sant cele mai des intalnite pe aici pe la noi. asa ca ai informatii suficiente ca deja li s-au spalat oasele de nu a mai ramas nimic de comentat
sraluca spune:
fetelor,
spuneti-mi si mie va rog cat timp ai asteptat programarea la iosup. ca ma bate doctorita de fam la cap sa imi fac si eu 3d desi zice ca e cam tarziu dar asa ca sa vad care e treaba. problema e ca daca ma hotaresc ma enerveaza sa stau sa astept o multime, plus ca trebuie sa programez o plimbare din constanta la bucuresti.
in legatura cu greutatea hai sa va supar, eu am slabit cateva kilograme.nu va impacientati ca aveam in jur de 100 si doctorul mi-a zis sa am grija sa nu ma ingras mai mult de 10 kg asa ca eu am slabit. si nu pot sa spun ca nu am mancat. chiar acum am citit mesajele voastre si termin de scris si ma duc sa mananc ceva ca mi-ati facut o foameeee!!!!!
si eu am problema cu lunile si saptamanile ca m-au innebunit astia cu diferenta intre cerc si echo si ..... nu mai stiu. ma mai intreaba lumea cate luni am si le raspund simplu: nu stiu. cred ca zic ca sunt nebuna, sau proasta. si asa mi-au zis si mie ca sa nu calculez sarcina la 36 de luni ci la 40. probabil ca prima luna nu se pune la socoteala 
va pup
ylilimic spune:
Exista echo 3D si la Constanta daca varianta cu BUcuresti e mai greu accesibila. Verisoara mea a favut echo 3D la Constanta in urma cu 2-3 luni. Cica i-a numarat si masurat toate celea vreme de 1 ora. Daca vrei, ma interesez si iti spun si unde.
Liliana - mama lui Matei (05 nov.2004)
aventura spune:
Adinush, ma costa 2,200,000 lei 12 sedinte, iar kinetoterapeuta sta langa tine - nu face cu mai mult de 2-3 fete deodata.
Aventura
17+ cu