Mamici de ianuarie-februarie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

maria_irina, stiu ca e normal sa iti creasca temperatura corpului in timpul sarcinii. Este alarmant daca atinge 38,3. Asa am citit eu asta vara pe un site: imi era f. cald si cand mi-am luat temperat. aveam 37,4. Normal ca m-am speriat si am cautat pe net.
Dureri de spate am si eu mai ales dupa ce fac efort.
anis, sapt. trecuta bebelina mea ma punea sa mananc prajituri. Trei seri la rand mi s-a intamplat asa: iti imaginezi ce lene imi era sa ma duc la non-stop. Acum mananc fructe peste zi, iar seara un iaurt cu fructe.
O alta noutate de cand sunt insarcinata e ca nu pot sa stau nemancata. Inainte, dimineata beam doar o cafea si imi era suficienta pana chiar la ora 17. Acum, imi vine greata si ameteala daca nu mananc macar la 3 ore. Imi face teribil de rau la silueta pt ca atunci cand incep sa mananc, daca sunt acasa, uit sa ma mai opresc!

Mihaela 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mihacarm, iti multumesc mult de grija. Nu am avut programare. I-am spus doctorului Radoi ca am avut contractii si ca ma durea burta si m-a chemat la sfarsitul programului lui la CMU sa ma vada.
S-a purtat super, de data asta nu mi s-a mai parut deloc grabit sau indiferent. Chiar dupa eco eu ma simteam cam prost (plansesem in ziua respectiva chiar in fata cabinetului) si i-am spus ca e clar, sunt nebuna. El mi-a zis ca nu e asa, ca e normal sa ma ingrijorez, mai ales daca ma doare ceva, ca nu e mai mult decat infectia dar ca si aceasta trebuie tratata.
O sa ma revad cu el pe 29, dupa analizele din saptamana 25. Ma gandesc ca, pana la urma, nu ma mai duc la Badiu. O sa anulez programarea astazi. Nu as vrea sa il supar pe dr Radoi daca afla sau vede ca am incercat si alt medic.
Sper sa fie ok. Delfinuta, sa imi mai zici si despre experienta ta cu el.

Va pup,

Cata 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

CATALINA, ma bucur tare ca sunteti bine si ca te-ai linistit . Ti-a spui Radoi sa stai cumintica o perioada, dupa sangerarea maronie? Cred ca ar fi tare bine sa iti iei un medical.

MIHAELA, mersi de sugestie, dar tot nu merge. La serviciu nu aveam probleme. Mai incerc din cand in cand, dar geaba. Imi pune b in paranteze dar nu se vede boldit.

IRINA, ce analiza "pe loc" se face in Spania sa isi dea seama ca nu ai infectie urinara, ca la noi urocultura dureaza 2-3 zile... Cine stie... Eu am avut o data un pic de subfebra de la o indigestie. 38 de grade mi se pare mult ca sa zici ca te-ai "incalzit" tu asa de tare.

ANIS, si eu am aceeasi problema cu strugurii dar nu de la beblus ci le la "mamica" lui. Sunt topita, de fel, dupa ei... Ieri am mancat 1,5 kg. Parca ma uit si urat daca mai sunt si alti doritori in casa...

MICHELLE, gandurile noastre bune sunt alaturi de tine. Dumnezeu sa te ajute!!!

Referitor la carucior, mi-am mai adus aminte sa va spun ceva: mai toate, au dedesubtul landoului sau "chestiei" in care sta bebe (inclusiv la cele sport), un cosulet, care este de mare folos sa cari cate ceva in el (pentru bebe sau sa mai cumperi cate ceva de la piata). Aveti grija ca acest cosulet sa fie accesibil, sa poti pune si lua lucrurile usor din el.

Tudor, piciul meu, e mor dupa Tom si Jery. Are un DVD nou si cred ca nu a putut sa doarma de oful lui. Mai avem o saptamana de stat acasa si incepem gradinitza...

Pupa Crisa, 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Oana, nu am mai mers la piscina acoperita caci fiind vara am tot fost la piscina si la mare in concediu in Grecia si la piscina descoperita. In plus, fac gimnastica pentru gravide speciala. Ma duc 2-3 ori pe saptamana..

Dar tare mi-ar placea sa mergem impreuna sapt.viitoare la piscina..eu mergeam la Majestic. Cand ai vrea?

Aventura 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Crisa, eu l-am intrebat daca e cazul sa stau acasa dar el mi-a zis ca fac cum vreau dar el nu vede ca ar fi cazul avand in vedere ca este colul inchis si lung, copilul e bine si cu destul lichid.
Sa o numesc sangerare cred ca e mult prea mult. As zice ca petele care erau de obicei pe chilot parca erau putin mai inchise la culoare.
Ma mai gandesc. Ideea este ca, daca e ok sa ma duc, m-as duce la munca, pentru ca nu imi face foarte bine sa stau singura in casa. Sotul meu va fi plecat din nou in delegatie si imi e tare greu singura. La serviciu ma mai preocup. Oricum, mai e pana luni.

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor!Va multumesc din suflet pt cuvintele calde,pt incurajari si va multumesc la toate care va rugati pt mine si copilul meu.timpul trece enorm de greu pt noi,parca s-a oprit in loc...asteptam ziua de luni,ziua in care ni se va spune daca puisorul nostru mai are vreo sansa sa se faca bine sau nu!Va citesc in fiecare zi,printre lacrimi de fapt cam asta este tot ce fac de cand ni s-a spus ca puisorul nostru e bolnav.Gandurile abia ma lasa sa inchid ochii noaptea.Ma gandesc ca poate saptamana viitoare bebelusul nu mai este in burtica mea...nu stiu daca as putea trece pesteŽasta!Imi iubesc pruncusorul atat de mult fetelor,atat de mult...
DOAMNE AJUTA_MI COPILASUL SA SE FACA BINE!
MICHELLE 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_irina spune:

buna!
nu stiu prea bine ce a facut medicul....cert este ca ceea ce am vazut eu a fost ca a pus pe recipientul cu urina o spatula(cred ca de lemn) si a asteptat putin....dupa aceea avea o "sticluta" pe care era o eticheta cu diferite culori si a comparat culoarea spatulii cu cele de pe eticheta...dar se pare ca spatula nu a capatat nici o culoare....dumnezeu stie..mai bine de atat nu pot sa explic pt ca in viata mea nu am mai vazut. intre timp nu am mai facut febra....dra cred ca luni merg si cer o analiza de urina dar nu din astea "rapide".eu am programare pe 28 sept dar nu vreau sa astept atat de mult....nu mi pot explica ce s a intamplat...

mai dar grozave sunt termometrele astea...chiar acum mi am luta temperatura cu douta termometre....unul imi arata ca am 36 iar celalalt 37.doamne iarta ma acum eu de unde stiu care este tempt corecta?!

va pupic si multa sanatate va doresc la toate!

irina 22 + MARIA-ANASTASIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

aventura cat costa abonamentul la gimnastica?M-am uitat pe site dar nu dau preturi

Adinush23+ cu Ingrid-Eileen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

CRISOTEXA si la noi se face analiza urinei pe loc insa numai ptr a depista daca exista o infectie sau nu.La aceasta analiza nu se specifica ce infectie este.Eu am ajuns la spitalul floreasca in urgenta si stiu ca acolo mi-au facut analiza urinei si mi-au spus ca am infectie in urina dupa 30 de min cat timp au lasat ei proba in laborator.

17+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Michelle...DOAMNE AJUTA!!!

Cata ma bucur ca te-ai mai linistit, e foarte important sa fi impacat..
Ultima intalnire cu dr. radoi a fost spt trecuta, am dus rezultatele analizelor Triplu test si fact Rh ne-a spus ca totul e ok, am insistat sa facem o ecografie si la fel ne-a zis ca totul e in limite normale si ne-a dat trimitere la Med Life pt eco morfologica. Deci daca totu e ok...si dr mi s-a parut SUPER..

In afara faptului ca sunt umflata ca o gogoasa si ca tenul mi-a devenit extrem de gras...multumim lui Dumnezeu nu avem de ce a ne plange.

22+

Mergi la inceput