Mamici de ianuarie-februarie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Liuda, acu se explica de ce avem aceleasi reactii in situatii similare: tu capricorn, io capricorn!

Oana 17+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Mediterana eu nu-s specialista nicidecum dar am vazut ca multe fete au zis ca hepatita nu mai constituie o problema in sarcina, le cred si ma bucur pentru tine!
Michelle: ma rog pentru tine si bebelusul scump din burtica. Si eu am auzit ca hidrocefalia se trateaza.Roaga-te mereu la Maica Domnului si sunt sigura ca o sa va aline intr-un fel suferinta.
Aly: super mamica cu super moral! Bravo! Tre sa dai lectii (mie una sigur ca eu de cate ori sangeram uitam si cum ma cheama...)



Vorbiti de kg...bun subiect Ana
Eu am 4 kg in plus la 18 sapt si ceva .Recunosc ca mananc cam ca o vacuta:
--dimineata orez cu lapte, cereale sau ou cu branza (multa) si rosii
--pranz: car la servici mancare gatita (bineinteles cu carne) si in putine zile ma abtin de la un desert micut (si nociv, stiu) constand in covrigi, biscuiti si/sau doua patratele de ciocolata
--seara: cam tot ca la pranz mai putin carnea.
Nu pot manca iaurt decat max unu mic pe saptamana.Mai bag cateodata o cana cu lapte seara dar nu cred ca face mult la lipsa mea de calciu.
Liuda: deci retine 4 kg in plus la 18 saptamani; e suficient tratament depresiei tale?

La primul bebe (nascut cu 4.1 kg din mama care nu avea cum sa scoata pe unde a scos copil asa mare...) am mancat mai mult si am luat 15 kg care s-au topit de tot la 4 luni de la nastere.Asa ca nu ma strofoc deloc de kg puse.De fapt cred ca pot sa ma fac cat casa numai sa fie bb bine - am capatat gandirea asta dupa zilele cu probleme - Slava Domnului ca s-au dus.

Apropos de rugaciunea pentru bebei si mamici,de fapt de rugaciune in general si daca imi e permis,inca ceva legat de Anis care a primit bb2 in dar dupa ce prima bebelina a fost obtinuta cu greu: eu am primit bb1 cand nu mai aveam nici o speranta , nici un gand, ma apuca o durere fizica de dor de a tine si eu un bb in brate, ne gandeam sa infiem.Medicii nici nu se gandeau sa ne dea vreo speranta intrucat eu nu aveam ciclu de 7 ani, deloc, nici o picatura si toti medicii imi spuneau ca a adormit organismul.Am incercat o mie de tratamente alopate si naturiste.Toate fara nici un rezultat.Cand am ajuns pe ultima treapta a disperarii (din pacate abia atunci) m-am intors catre Dumnezeu.Auzisem de Icoana Facatoare de Minuni de la Biserica Icoanei si m-am dus intai in recunoastere apoi am capatat curaj si m-am dus la 9 rugaciuni care se fac acolo trei zile pe saptamana.In a sasea zi de rugaciune mi-a venit ciclul.In numai 3 luni mi-am revenit complet (au disparut multitudinea de chisturi ovariene), am recapatat kg pierdute, apetitul sexual si pofta de viata in general (inainte de vindecare aveam un nivel extrem de scazut al tuturor hormonilor si incepusem sa arat si sa ma simt ca o fiinta asexuata).La un an dupa vindecare am ramas insarcinata cu baietelul meu.Pana la intamplarea asta credeam in Dumnezeu din educatie.De atunci cred cu tot sufletul si ma rog sa nu ma mai lase vreodata sa ratacesc.
Sper sa nu va fi plictisit.Am vrut doar sa dau speranta tuturor care trec prin necazuri mari sau mici.Dumnezeu nu ne lasa, dar de multe ori ne incearca.

Cristiana cu Andrei (29Sep04) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza74 spune:

fetelor, vin si eu cu o problema.Am 17 saptamani si azi cred ca mi-a miscat bb-ul.mai exact am simtit asa ca 2 ciocanituri in burta, in partea stanga....destul de puternice, dupa care liniste.Asta sa fi fost?Asta e tot?Si daca a miscat cat de frecvent o sa inceapa sa miste de acum incolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Merci ALINATXA !!! Am auzit si eu un cuvant de bine. Chiar daca nu e adevarat in cazul meu (ca eu in aprilie cand aflasem de sarcina aveam vreo 2 kg in plus ca dupa Paste - ca e sarbatoare sfanta si e pacat sa nu mananci ca purcicuta, adica scrofita) Deci aveam rezerve nu eram eu chiar prapadita si nici nu ma lua vantul de pe strada. Dar oricum e buna incurajarea !!! Apropo am citit ca copchilul la 21 saptamani are 27 de cm si am cautat o rigla. Pai unde Doamne iarta-ma incape asta in burta la mine fratilor. Uitati-va si voi ce inseamna 27 cm - e mult !!!! Si are si aproape jumatate de kg deci din cele 6 kg acumulate de mine dau jos 0.5 kg copilul, 1 kg sanii (la mine cred ca e mai mult ca aveam si eu sani frumosi, micuti, draguti si acum sant ca o vaca ... am senzatia ca acum din gat imi cresc titele). Placenta cu lichid - mai scad 1 kg. Sangele - mai scot 1 kg !!! Pai hai sa va zic ca am ajuns si eu la socoteala fetelor care au pus 2 kg. Numai ca ele daca scad sangele, sanii, placenta, lichid copil s.a. ajung la concluzia ca au slabit. OFFF matematica asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

pe mine ma supravegheaza nayel,iar asistenta dansului,intr-o discutie (cand eram prin luan a 2-a)asteptand sa intru la consultatie mi-a zis ca ideal ar fi ca pana la 4 luni jumate sa nu se ia nici un kg .Imi venea sa o bat.Nici un kil???? pai e imposibil,ca si eu ce manac pun pe mine,si nu mai zic de sani care s-au facut ca la milka si fulga la un loc.
Fetelor haideti mai : de cine sa ma mai rog sa ma treaca si pe mine cu un carutz albastru ?
18+

PS.Liuda eu cred ca esti f frumoasa asa si cu tzatze si cu burtica si cu 6 kg in plus.Asa ca fa-ne in ciuda ,nu fi inspaimantata de situatie ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza74 spune:

Cat despre kg....nici nu vreau sa vad cantarul!!!!!!!Mananc cat pot eu de sanatos si echilibrat, ma indop cu cruditati fara paine, fara dulciuri totul degresat si....am luat 7kg Liuda, 7!!!!!!....la 17 saptamani!!!!Deci? Ce e de facut? Mi-e groaza cand va trebui sa ma apuc de slabit!!!Daca nu reusesc sa le mai dau jos si o sa raman o grasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

AMAYA pot sa zic doar una, nu stiu esti sau nu maritata dar daca esti vai si amar de sotul tau !!! capricoarnele au si partile lor bune(adevarul ca sant mai putine decat cele rele) in schimb caracterul capricoarnelor nu poate fi comparat cu a altora... Nu m-am uitat ce carucior ai tu roz sau albastru, dar daca mai faci si o fata .. saracu barbat'u ... cu doua capricoarne in casa ....poate sa-l inteleaga doar sotul meu, care nu are nimic impotriva fetei dar se tot roaga sa nasc sau mai devreme sau mai tarziu... numai capricoarna sa nu o fac ... ca altfel zice el nu stie cat o va duce. Daca e baiat e mai bunisoara un pic situatia ca barbatii capricorni sant ca lumea. Si sincer din cate capricoarne cunosc eu - una nu a fost altfel - toate a dracului, cu caracter de ala mizerabil, capricios. Cred ca de aia fac eu o capricoarna - Dumnezeu nu bate cu batul - mi-a dat sa vad ce a tras maica-mea cu mine, si ce trage barbatu'meu acum. Si cat radem noi de capricorni - asta a fost sa am si eu !!! Soarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Ana_Alx !!! eu pana la 4 luni nu am luat nici un kg cred ca s-a compensat cu cele doua avute in plus de la Paste. Dar acum intr-o luna si ceva sa pui tu 6 kg. - cred ca am exagerat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada1976 spune:

Liuda ca sa te sustin moral, eu la aproape 21 de saptamani am 7 kg in plus! Deci se poate si mai rau. Si nici macar n-am mancat exagerat, dar nici slabuta nu eram cand am ramas insarcinata. In orice caz, noi si bebeii sa fim sanatosi, ca greutatea e singurul lucru care ma afecteaza ff putin. Singurul lucru care ma deranjaza e faptul ca mi se umfla gleznele de zici ca-s elefant. E adevarat ca mananc cam sarat si stau si 8 ore pe scaun la birou. Da' nu credeti ca e cam devreme sa mi se umfle picioarele?

Pup toate gravidutele,

Ada 20+ cu bebe Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mie sa-mi fie rusine dar nu stiu cate kg am luat, nu m-am cantarit, dar cred ca tot pe la 5-6 sunt si eu. manac dinineata 3 felii de paine prajita cu branzica si o rosie, apoi, pe parcursul zilei fructe, mai si cate o prajiturica, legume, iar seara mancare gatita cu salata neaparat. manac cam multa painica, eu care inainte nu mancam deloc sau fff rar. dar acum asta e, ma ia cateodata o foame... de parca nu am mancat toata saptamana. nu ma mai incap blugii pt ca nu pot sa-i inchid la nasturi dar fustele imi vin toate asa ca... eu sper ca nu sunt multe kg

Marina 20+

burtika

Mergi la inceput