Dr. Tutunaru (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ana - evaluarea de bazin mi-a facut-o asha m-a palpat, a palpat oasele bazinului, a vazut si la echo asezarea lui Gabitza...adica pe ce parte anterior/posterior - termenii astia chiar nu i-am nteles, dar pana la urma nu trebuie sa intzelegem chiar totul...si cam atata....a vazut efectiv si oasele din exterior si prezentatia in interior...adica s avada cat de lata sunt si pe interior- ceva in genu'
Sper ca m-am facut explicita...

38+ cu Gabitza

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaylin spune:

Stie cumva cineva cum sunt turele la moase la Elias?
Voi mai luati MAgneziu si Biomarinul pana la nastere???..
Pupici
Iaylin 39sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cata,fetelor care urmeaza sa nasteti, pt bebe este nevoie de pampersi, bephanten si baneocin pudra, atat; hainutele pt cand sta la spital,daca vrei tu, eu am avut;
eu m-am epilat acasa, clisma nu mi-au facut (cezariana- n-au apucat pt ca venise dr deja), dar nu era nevoie pt ca m-au "ajutat" niste piersici inainte; pt cele care o sa aveti cezariana, un sfat: cereti inainte de a iesi din spital o clisma, credeti-ma ajuta foarte mult, altfel iesi la toaleta mai greu, te balonezi si e mai rau;

anasia mami de Alessia Anca

pozici
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Multumesc, Alexutza , sper ca nu e incomod, sau dureros,sau ceva de genul . Nu de alta, dar m-am dezobisnuit de urcatul pe "calul balan"

Ana 32w6d cu

Mergi la inceput

cata, ti-am trimis un pm;
atudor, nu este dureros, este putin incomod;

pozici
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Iaylin, mie mi le-a recomandat pana la capat, atat magneziu, cat si Biomarin.
Anasia, multumim mult pt sfaturi . Ti-am zis, parca, de bebe ca e cu caputul in sus? S-a intors el acum... Sper sa-si "revina" caci as vrea sa se nasca natural.

Ana 32w6d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ana nu e mai incomod ca alte dati cand m-am suit pe masa aia...oricum acum e si mult mai finutz ca de obicei, asta ca sa nu supere pe cineva in interior acolo

38+ cu Gabitza

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

fetele care ati nascut cu dr, mai ales cezariana, in ce consta controlul de 6 sapt? este pe masa si eco?

pozici
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cata la neonatoloaga am dat 500.000 lei, si astia cam multi avand in vedere ca e cam neprofesionista. Adica daca nu te tii tu de capul ei sa-ti spuna cum e bb, nici ca te cheama.

Cat despre epidurala noaptea...hmm, atata timp ca nu e o chestie obligatorie, ne supunem fara sa putem comenta. Vorba ALEXUTZEI, traim in Romania....

Anasia controlul de 6 sapt, indiferent de modalitatea de nastere, este pe masa, fara echo, ca toate-s imflamate inca pe acolo si cred ca n-ar avea rost. Decat eventual vreun caz special..Doamne fereste. Te palpeaza sa vada daca uterul s-a strans ca lumea, asta e nitel dureros ca te cam apasa ceva pe burta, insa in rest..e ok

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

au, madau,bine ca ma duc la 7 sapt, poate n-o sa fie asa de dureros;

pozici
bebe

Mergi la inceput