Mamici de noiembrie - decembrie 2006(37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata!

De vreo cateva zile in sfarsit reusesc si eu sa dorm pana la 9.00 ...sper sa ma tina si sa nu ma apuce iar insomniile!!!

Dolores, ce mai faci? Ai primit cadoul???? Cum te simti??? Sper ca-mi raspunzi...Uite tare tare...
Bamboletta, sa-ti traiasca bblina miscareata!!!!
Marcelino, pe unde-ai umblat ieri? N-ai venit la ...
Alex, felicitari pentru bb grasunici!!!!! Sa va traiasca si sa nu te chinuie tare mult la nastere!
Raluca, ai grija cu raceala! Cum esti azi?

Va pup...

Oana 24+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by ingeras26a
Cat despre tensiune ajung ieri acasa si mi-o iau: 14.7, bineinteles ca m-am speriat rau, o iau iar: 13.7 si iar 13.7 si l-am sunat pe Tutunaru, care mi-a spus ca tensiunea este foarte buna. L-am intrebat de ce o aveam cu 2 sapt in urma 10.6??? si mi-a spus: pt ca ti-ai luat-o cu alt aparat...si are dreptate. A zis ca vrea sa mi-o iau tot timpul cu acelasi aparat si ca daca nu oscileaza si ma simt bine, sa nu-mi fac probleme.

Ingeras, cam asa e.
Trebuie sa-ti iei tensiunea cu acelasi aparat, eventual sa ti-o ia aceeasi persoana.

Apoi, daca e tensiometru digital, tb sa lasi minim 15 minute intre 2 masuratori, ca sa-si "revina" bateriile.
Baterii care trebuie sa fie musai alkaline si schimbate la max 3 luni.

Cat despre tensiunea buna, ea ar tb sa fie sub 14.

Astea sunt sfaturile pe care le-am primit de la cardiolog.

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Fetelor am gasit un site cu imagini 4D...incredibil, ce tehnologie! Nu trebuie decat sa dati click pe imagini.
Enjoy!

http://www.layyous.com/ultasound/ultrasound_video.htm

Ana 31w6d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ruxandra, sar'na din suflet!

Pupicei, Ingeras 25+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

tine 4 zile, 21, 22, 23 si 24. http://www.babyexpo.ro/
Leyla 26+

quote:
Originally posted by chris80

ingeras26a nu este expozitia mare de la romexpo, aia e mai incolo. asta am inteles ca e si pr bebei si pr ptici ceva mai rasariti, e la polivalenta, din 22, si tine 2 zile.
adresa magazinului e www.barza-ro.com.

chris 26+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

'neata burtici

asiza - pur si simplu m-am uitat la ceas la 15.20 si am zis, ok o sa plec peste o ora si m-am intors la treaba si cand m-am uitat iar la ceas era 17.13... shi uite asha am sarit programul. S-a facut teorie?

dolores - cum te simti? eshti cumintzica? moralul? hai cu veshti

fetele care mai cauta patutzuri si au pitici ce seamana cu ai mei, am intrat si eu la Barza si am gasit asta http://www.barza-ro.com./a4.htm - ultimul din shir (chipolino). Daca nu aveam deja unul comandat, pe asta il luam.

astept o confirmare pentru un drum la Bucureshti pe la mijlocul lunii asha ca o sa apreciez foarte tare orice indicatie cu privire la locatii de magazine de bb sau care au si articole de bb (ieftine si bune, shtiti voi...). Deocamdata sunt hotarata sa vizitez Carrefour, TCM si Barza. Nu cred ca o sa am chiar destul timp sa bat tot Bucureshtiul cu toate magazinele, dar oricum oferta e mai buna decat aici asha ca merita sa ma agit putzin.

si Miro - tocmai am aceeasi problema ca si tine, dimensiuni atipice de patutz si vreau saltea (chiar daca patutul e de material si are o saltelutza proprie, vreau si una serioasa, cu fibre naturale...) patutzul nostru greu gasit masoara 70x105cm.

! nu mai stiu daca v-am mai zis ca am primit termometru de bb care stie sa ia temperatura de pe frunte si din ureche in mai putin de 1 sec, foarte practic - va zic asha, ca sa stiti ca se exista si afara din Ro nici nu sunt asa scumpe (15-20 euro)

marcela 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Salutare! Nu v-am uitat, dar nu am avut cum sa mai scriu in ultima saptamana! La mine in casa este santier. Ne-am apucat de zugravit si aranjat camera lui bb, dar ne-am extins si prin alte camere.Am zugravit dormitorul mic verde cu galben si a iesit f dragut.speram k weekend-ul asta sa terminam cu praful si mizeria de aici. Oare il afecteaza pe bb praful si mirosul de lavabil sau vopsea?

In alta ordine de idei....mi-am dat seama k eu sunt putin invers decat voi....Adica toata lumea se agita si nu stie cum sa intre cat mai repede in concediu, iar eu mi-am reluat serviciul de la 1 sept...ce ziceti? M-am saturat sa stau acasa( mai si iunie am fost in CM iar iulie si aug in CO)si mi s-a facut si dor de colegi si elevi...Asa k m-am hotarat sa merg din nou la scoala , cat timp voi putea.Sper sa nu ii fac vreun rau lui bb. Cel mai frica imi este sa nu cumva sa contactez vreo boala a copilariei de pe la elevii mei.

Azi am fost sa imi fac analizele pt trim 3 , desi eu inca nu am intrat in el.Dar dr mea mi-a spus k pe 12sept cand merg la control sa merg si cu rezultatele.Oare conteaza dc le-am facut mai devreme?

Aaaa si inca ceva..mi-am luat de la croitoreasa cele 2 rochite si raiatii pe care mi i-a facut. Au iesit f.bine si mai ales am fost f. incantata k mi-a luat doar 600.000 pe toate 3!!!Si pe materiale dadusem tot 600.

Si acum pt constantence:ce stiti despre targul pt bebici si mamici de la Lic Mircea? Pana cand este deschis? Ati fost? Merita?

Acum va pup pe toate si va doresc sanatate.Nu trebuie sa va mai stresati deloc.Eu am avut mult timp burtica intarita si nu voia sa cedeze deloc.Pana cand nu am fost la medic si nu mi-a spus k totul este in regula, burtica mea nu s-a relaxat.Mi-am dat seama atunci, cat de mult conteaza starea noastra de spirit...
Ati vazut filmul de aseara de pe PRO tv? -"Sase minuni?"Eu am fost foarte emotionata si incantata...Sa te chinui atatia ani sa obtii un copil si sa iti dea D-zeu deodata, e ceva...Ati fi vrut sa fiti in pielea personajului?

Madalina 26+
cuburtika aferenta,

Mergi la inceput

Super!
Mergem si noi. De-abia astept!

Mergi la inceput

Madalutza, sunteti la fel de tari ca si noi cu santierul acasa! si noi am zis ca facem putin si ne-am extins la peste juma' de casa...
Mie mi-ar fi placut sa am 6, daca asa vroia Dumnezeu...daca mi-i dadea pe toti odata, ca asa, separat, nu fac 6, dupa 2, max 3 ne protejam, gata! Deocamdata suntem hotarati la 2, dar cine stie? daca Doamne-Doamne ne da 2 odata data viitoare, nu refuzam, ii primim cu drag, sanatosi sa fie, si noi putere de munca sa avem
Mi-am schimbat semnatura, ati vazut ce mari suntem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

asa e , 4 zile, nu stiu de ce oi fi scris ca tine 2. cel mare e prin decembrie parca, adica un pic cam tarzior pt noi.

chris 26+ alexandra

Mergi la inceput