Haideti sa discutam despre .... cealalta
Raspunsuri - Pagina 3
Ramona J spune:
Elle seb, hello! Ne intilnim des astazi.
Nu neg ca pe undeva vina e la amindoi. In fapt vinovat e cel care alege sa insele. In loc sa-si consume energia sa minta si sa se ascunda, mai bine ar incerca sa faca un lucru bun pentru casnicie.
Vezi cazurile de soti/sotii care nici nu se gindesc ca perechea ii inseala.
Ca sotie as incerca sa rezolv nemultumirile sotului. Dar daca nu stiu care sint... Deci daca in loc sa vina sa ne lamurim ar alege sa ma insele eu nu m-as considera vinovata si i-as da si un sut...
Sint rea, nu?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
In fapt vinovat e cel care alege sa insele. In loc sa-si consume energia sa minta si sa se ascunda, mai bine ar incerca sa faca un lucru bun pentru casnicie.
Si cam ce sa faca, mai exact, pas cu pas, UN LUCRU BUN pentru casnicie, unul dintre partenerii nemultumiti, dupa ce a discutat de "o mie de ori" cu celalalt care-i raspunde ( sau tipa sau tace...) ceva cam de genul: " si ce sa mai fac eu daca tu nu esti satisfacut, eu nu mai pot sa iti dau ce-ti doresti si asta este numai vina ta pentru ca inainte nu erai asa...".
Repet, nu ma refer la barbati sau femei, ma refer la oricare dintre acestia.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Ramona J spune:
Asta nu e discutie, e cearta.
Daca nu exista bunavointa presupun ca nu are rost. Atunci partenerul nu mai vrea sa fie in relatia asta si ruptura mi se pare inevitabila.
In lumea adevarata oamenii se cearta, au probleme etc. Eu cred ca atunci cind vezi ca s-a atins un punct periculos trebuie sa "iei taurul de coarne" si sa lamuresti situatia.
Fiecare om are "butoanele" lui, totul e sa stii sa ajungi la ele. Stiu ce spui, e greu sa ajungi citeodata la momentul discutiei. Si totusi trebuie!
Noi am reusit sa ne mobilizam in momentele dificile. Nu stiu de ce, probabil pentru ca fiecare dintre noi n-a vrut sa renunte la ceea ce avem.
fetitie spune:
eu chiar am fost amanta. si va sigur ca nu sunt tarfa.
cred ca e usor sa discuti asa, pe uscat. dar cand se gaseste un om care sa te iubeasca, sa te respecte si sa se poarte frumos, il iubesti chiar daca are sotie, copil, casa.
exista si amante care iubesc. si nu cer nimic in schimb.
chiar trebuie sa judecati amantele? ati incercat sa le intelegeti?
eu chiar l-am cunoscut pe florin cand avea probleme in casnicie, adica fiecare avea viata lui dar stateau in aceeasi casa din comoditate si pt copil.acum suntem casatoriti de 4 ani, avem un copil.CEALALTA, DE DATA ASTA FOSTA SOTIE, nu are pe nimeni stabil.copilul ei sta la soacra mea.
dianaintruder spune:
eu am crezut partea cu "relatia noastra a murit de mult", dar acum privind retrospectiv imi dau seama ca erau doar vorbe sa ma convinga sa nu ma simt vinovata, ca i-am spus ca mai bine stam in banca noastra, si dupa ce i-a dat papucii, si s-a insurat cu mine am schimbat rolurile, acum se duce la ea si ii spune ce mizerabila realtie are cu nevasta
diana
ymcar spune:
quote:
Originally posted by fetitie
cred ca e usor sa discuti asa, pe uscat. dar cand se gaseste un om care sa te iubeasca, sa te respecte si sa se poarte frumos, il iubesti chiar daca are sotie, copil, casa.
eu chiar l-am cunoscut pe florin cand avea probleme in casnicie, adica fiecare avea viata lui dar stateau in aceeasi casa din comoditate si pt copil.acum suntem casatoriti de 4 ani, avem un copil.CEALALTA, DE DATA ASTA FOSTA SOTIE, nu are pe nimeni stabil.copilul ei sta la soacra mea.
felicitari pentru curaj!
My life stinks
zepellina spune:
quote:
Originally posted by fetitie
poate sotia nu a gasit inca o casnicie de stricat
de unde stii ca nu patesti la fel?
zepellina
Elle_seb spune:
Buna, buna, Ramonica! . Deh, daca sunt subiecte de dezbatut si treaba mai putina pe la birou, de ce nu?
Propun un exercitiu de imaginatie: casatoriti, cu copii. El - genul de barbat care zice: "lasa, merge si asa". Mai exact: dezinteresat de viatza conjugala, sex o data la o luna de genul "hei rup" de 2 ori si gata, fara sa-i pese de sentimente, de afectiune, de tandretea necesara in momentele de intimitate. Ea: frustata, cu copii de ingrijit, de dus la scoala, cu casa de intretinut si servici de frecventat. Reinoada o relatie mai veche cu "un fost", liber, si redescopera amorul si fericirea in pat Cum vi se pare treaba asta odioasa?
X-ray spune:
elle...
eu cred in fericire ,in fericirea in pat....
daca vom spune de mai multe ori azi ma doare capul, mi-e rau,n-am chef...va fi intotdeauna cineva care va spune DA de price sex,valabil pt orice parte a casniciei.
pe mine alt tip de amanta ma ingrijoreaza,mai ales ca si cunosc una:
-lucreaza intro companie unde a fost combinata cu varu lui sefu,cand a plecat asta,s-a combinat cu sefu nou,cand asta a decedat s-a combinat cu unul din sefi de la buc....toti casatoriti,cu copii....
si vrea masina si de a primit,apartamentul pus la punct,bani in cont
si multe ar zice bravo ei dar nu-i asa....stiu cum actioneaza ca o vad zilnic,tinute impecabile cu fustite sau pantaloni stramtuti si decolteuri pe afara,isi prezinta viata ca pe o drama si are o psihologie si niste texte de dai pe spate ,se conserva perfect,nu copii,doar pisica,coaforul coafor,cosmetica cosmetica....etc
mie una imi vine sa o omor din principiu ca nu mi-a facut nimic deocamdata dar nu o suport.sa ma iertati daca sunt deplasata!
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Alynutza spune:
Elle_seb, daca asa era tipul si inainte de casatorie, inseamna ca ea a stiut in ce se baga... daca a devenit asa dupa, atunci e grav, pentru ca schimbarile de genul asta nu vin asa, de azi pe maine. Prima data s-ar impune o discutie seriosa cu sotzul, si apoi... nu stiu, pentru ca mie imi repugna total ideea de a insela, indiferent de motive.
Ce-am vrut sa spun, daca privim dintr-o anume perspectiva, e clar de ce sotzul trage la amanta: nu-l bate la cap cu cheltuielile de intretinere, cu problemele legate de copii, cu reparatii mai mici sau mai mari prin casa, probabil il asteapta aranjata si parfumata, nu mirosind a prajala de snitzele... Era o carte pe care am citit-o mai demult, in care personajul principal declara ca nu se insoara, pt ca e mai bine sa aiba amanta, ca asa n-o sa vada desuu-uri insirate pe sfoara la uscat, nici alte dedesubturi, cum ar fi s-o vada cu o masca de infrumusetzare pe fatza... De chestia asta ce ziceti?
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere