Haideti sa discutam despre .... cealalta
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
luli spune:
corinaczm - tu ai deschis topic-ul, spui despre parerile de pe celalalt forum, DAR, parerea ta care este?
Tu pe ce parte a "baricadei" te afli?
Sau mai bine zis care a fost motivatia ta sa deschizi acest topic?
Behind every love is a great story
Luli
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giulia71/giulia71.jpg)
giulia71 spune:
N-am participat la o discutie intre amante si nic n-am avut norocul sa-mi dezvaluie vre-una ce simte cu adevarat.
Dar eu , petrecandu-mi tineretea intr-o fabrica maaare a, am avut prilejul sa vad, sa aud si sa observ multe
Asa ca, iata cum impart eu aceasta specie atat de des intalnita in zilele noastre:
-prima categorie si cea mai elevata este sa zicem amanta diplomata; acest tip de femeie este rationala, diplomata si de obicei si foarte inteligenta si mai are si o pozitie de invidiat in firma. Isi alege barbati pe masura, puternici si cu bani si traieste alaturi de acestia adevarate pasiuni, neinteresand-o foloase materiale, doar poate un cuvant care sa atarne greu in fata superiorilor ei.
Daunele provocate de aceasta specie sunt infime, deoarece stiu bine amandoi sa-si pastreze in taina relatia , astfel incat sotul/sotia vreunuia dintre acestia nu vor afla niciodata!
-a doua categorie, sunt oportunistele; caracteristica acestei specii e ca arata de multe ori foarte bine, sunt tinere si lipsite de complexe. Le intereseaza de obicei barbatii cu pozitie sociala buna si cu bani, pozitia buna-pentru a-si ocupa un loc cat mai caldut intr-un departament/directie, banii-pentru a arata bine iti trebuie bani, nu?. "Pagubele" pe care le provoaca sunt destul de insemnate cu umblat la bugetul familiei, plimbari, cadouri, etc...
-a treia categorie sunt nefericitele, fie ele maritate sau nu, tot nefericite se numesc si li se pare firesc sa-si caute fericirea si sa si-o cladeasca pe lacrimile altora. Barbatii pe care ii aleg sunt de obicei slabi si prosti. Spun asta, deoarece relatia lor e descoperita rapid sau se face tot posibilul sa fie rapid descoperita (din prostie evident) , iar pagubele pe care le provoaca sunt enorme (de ordin emotional, pentru ca sufera copii, sotii, parinti samd, dar si de ordin material).
-a patra ategorie dunt "disperatele", astea sunt cele mai raspandite si fac se aseamana mult cu cele din categoria nefericitele, numai ca-s de zece ori mai rele decat acelea.
Ele "n-au mama, n-au tata", tot cee ce vor e sa-si demonstreze "cat de ale drak sunt ele fata de nevasta".
Pagubele provocate de acestea sunt imense si irecuperabile.
-a cincea categorie, si nu ultima (da, daca mai imi vin in cap mai scriu sunt "victimele ". Eh, da , cruciti-va si aflati ca sunt si amante care au devenit amantele unui sef abuziv samd.
Aceasta specie e pe cale de disparitie...
Tot ce am scris este o structurare facuta in capatana mea pe baza experientei intr-o "fabrica mare"" unde vezi si auzi cate si mai cate!
Sa ne fereasca Dumnezeu!
Sa auzim de bine ;)
![](images/user_man.png)
pareja spune:
quote:
Originally posted by giulia71
prima categorie si cea mai elevata este sa zicem amanta diplomata; acest tip de femeie este rationala, diplomata si de obicei si foarte inteligenta si mai are si o pozitie de invidiat in firma. Isi alege barbati pe masura, puternici si cu bani si traieste alaturi de acestia adevarate pasiuni, neinteresand-o foloase materiale sau poate un cuvant care sa atarne greu in fata superiorilor ei.
Daunele provocate de aceasta specie sunt infime, deoarece stiu bine amandoi sa-si pastreze in taina relatia , astfel incat sotul/sotia vreunuia dintre acestia nu vor afla niciodata!
asa ceva am si eu acasa. ai descris-o foarte bine dar te inseli cu ultima fraza. stiu foarte bine sa pastreze taina dar nu exista "niciodata". poate dura ani de zile, poate cu timpul sa scada masurile lor de precautie, poate sa aiba o revelatie sotul... si se afla. si se duce dracului si puterea amantului si pozitia ei de invidiat in firma. asta daca are si ghinionul sa puna coarne unui razbunator.
eu, ca barbat, am mai observat o categorie. complexatele sunt foarte multe si usor de gasit. sunt cele care desi de multe ori arata foarte bine, sunt foarte inteligente si realizate, se subestimeaza. au o parere proasta de propria persoana, au indoieli fata de puterea lor de atractie. acestea devin amante foarte usor pt ca-si doresc confirmarea capacitatatii de seductie.
iar gandindu-ma la prima ta categorie cred ca mai este una derivata din asta. curioasele cele care au ajuns in pozitii inalte, inteligente, frumoase etc. dar sunt curioase sa vada cum e la pat un altul pe care ele il admira foarte mult intelectual si profesional. fizic mai rar la aceasta categorie. in plus unele s-au maritat cu primul si nu vor "sa moara proaste"....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_b/daniela_b.jpg)
daniela_b spune:
Amantele/amantii nu pot sa existe fara cel/cea ce le "creaza", nu pot exista fara dorinta anticipata sau iminenta.
O amanta/un amant nu are ce sa gaseasca intr-un teritoriu arid din punctul lor de vedere, o amanta/un amant din oricare categorie descrisa mai sus nu poate patrunde in zona interzisa. Oricit de unsa/uns cu toate alifiile ar fi ea/el, ar parea ridicol(a) in contextul in care pastratorul de cheie nu este dispus sa deschida usa.
Nu le dati valoare mai mare decit o au: ele/ei sint niste fiinte oarecare sau dimpotriva, niste fiinte speciale. Depinde de context.
Insa in nici unul dintre cazuri, acesti oarecare sau speciali nu pot exista fara energia ce le creaza. In stadiul de dinainte sau de dupa, ele sint la fel de lipsiti de valoare. Noi le dam valoare prin amplitudinea reactiilor.
Nu le compatimiti dar nici nu le dispretuiti. Sint creaturi efemere ce nu pot face rau decit daca isi pot face radacini in sol "fertil".
Asa ca pot sa va spun cu fermitate ca ele/ei nu ne pot face rau decit daca lasam solul fertil pentru asa ceva.
Iar de aici e o alta poveste...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Ani3lla spune:
Daca e amanta inseamna ca e incurcata cu un barbat insurat.Daca e incurcata cu un barbat insurat inseamna ca e tarfa. Daca e tarfa,nu merita sa discuti despre ea.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_b/daniela_b.jpg)
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by Ani3lla
Daca e amanta inseamna ca e incurcata cu un barbat insurat.Daca e incurcata cu un barbat insurat inseamna ca e tarfa. Daca e tarfa,nu merita sa discuti despre ea.
mamica fetitei mele:)
daca as putea sa fiu asa de categorica precum esti tu, as raspunde mesajului tau: daca nu merita sa discuti despre ea, nu intra la subiectul asta, nu scrie la subiectul asta!
Dar, eu inteleg pozitia ta si nici nu-s categorica ( asa m-a invatat viata MEA sa fiu, mai putin categorica...desi stiu sigur ca am si eu o "pisica de mare" pregatita cu acul veninos in sus, eu ma stradui sa inot departe de ea si sa nu-i spun ca e "tirfa!" ca cine stie ce idei ii vin ) asa ca uite o floricica din partea mea. Una rosie, asta-i preferata mea.
![](floare.gif)
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by corinaczm
In primul rand vreau sa spun ca nu incercam sa fac reclama nimanui doar incercam sa fiu concisa. Nici o problema voi evita descrierile pe viitor...
In discutia de pe celalalt site cele mai vehemente si foarte hotarate sa isi apere dragostea erau amantele care se considerau neintreptatite de sotiile care nu stiu sa isi lase sotii liberi pentru ca ei sa se "casatoreasca" cu ele, care ii tine-au cu forta, ii santajau cu copii, care considerau ca anii intregi de compromisuri nu mai inseamna nimic, conteaza doar "dragostea", bla, bla...
Toate erau convinse ca nu e nici o problema daca un copil creste fara ambii parinti si lor l-i s-a intamplat, copilul poate fi dus la psiholog, etc... Voi ce ziceti e chiar asa?
Parerea mea e undeva pe la mijloc. Nu cred in ideea de a insela. Mi se pare o josnicie. Orice femeie care se respecta nu se incurca cu un barbat insurat. Cu copii sau fara, nu conteaza.
Pe de alta parte nu cred in compromisurile din casnicie "de dragul copiilor". Copiii trebuie sa creasca intr-un camin cald, cu multa dragoste. O relatie buna intre parinti mi se pare esentiala. Eu as prefera sa-mi cresc singura copiii decit sa leg un barbat cu forta de mine. As alege sa fiu singura decit sa fiu intr-o relatie fara dragoste. Eu consider relatia sot/sotie foarte importanta si lucrez la ea cit pot de mult. Abia asta le datoram copiilor, nu sa stam intr-o casnicie chinuita. S-o facem mai buna. Pina la urma e chiar o lectie importanta pentru ei.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Elle_seb/Elle_seb.jpg)
Elle_seb spune:
Am vrut sa scriu o intreaga polologhie despre proasta parere pe care o am vis-a-vis de cele care se incurca cu barbati insurati dar dincolo de acest aspect, in astfel de situatii vinovati sunt doi: sotul si sotia. Amantul / amanta este doar consecinta.