IUBIRE IMPOSIBILA?!
Raspunsuri - Pagina 8
nematics spune:
scuze, nu am luat-o ca pe o ironie, din contra!
doar ca stateam in cumpana daca sa scriu sau nu in romana in loc de engleza si postarea ta m-a facut sa vin cu completarea respectiva
vorba "de duh", de fapt venita din experienta meseriei cumva, era un comentariu general, de asemenea
Ramona J spune:
Mai Ralu, dar frumos ai mai scris... Am citit si eu povestea lui Montanna, chiar recent si mi s-a parut o lectie foarte buna.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
tlaura spune:
quote:
Originally posted by spic de grau
Acum ptr fetele care au dat sfaturi de genul: 'Du-te! Traieste clipa!"
Va reamintesc ca a fst de curand un subiect cu o dragoste pe net. Atunci ati fst langa femeia tradata. Ati blamat sotul si amanta.
Acum ce faceti? ... Nu inteleg! Aici suntem prieteni si de partea doar a forumistilor? Sau incercam sa ne punem in pielea tuturor celor implicati in poveste? Inclusiv a celor care nu scriu.. dar care sunt si ei in barca?!
S-a mai spus odata, ca sfaturile date aici pot influenta vieti. Va repet si eu acelasi lucru: aveti grija ce sfaturi dati.
Ptr ca daca din sfaturile noastre, cineva sufera, o viata e distrusa.. suntem raspunzatori. Chiar daca nu stim...Dumnezeu vede, si nu doarme!
Si apoi degeaba ne mai intrebam: "de ce mi se intampla mie asta?!"
O seara frumoasa tuturor,
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)
Sã nu crezi tot ce auzi
Sã nu faci tot ce poti
Sã nu spui tot ce stii
Sã nu dai tot ce ai.".
(Parintele Paisie Olaru)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10722;47;1;0/c/-0.5/t/-12/k/5275/weight.png
Spic de grau, una e sa se intample sa te indragostesti de o persoana fizica, pe care o cunosti, si alta e sa cauti pe net, oameni cu care nu te-ai vazut in viata ta, sa vrei sa te indragostesti, sa cauti cu lumanarea aventura!
Eu nu tin partea nimanui, desi in tinerete am avut de suferit din cauza unei amante (de partea cealalta a baricadei nu am fost niciodata, adica sa fiu amanta), dar am mai spus-o si o mai spun: cine suntem noi sa judecam pe altii! Si mai ales, cine ne garanteaza ca noua, femei maritate cu copii, o viata alaturi de sot, nu o sa ne indragostim niciodata de altcineva?
Hai sa fim seriosi si sa nu provocam destinul; sau mai bine zis: niciodata sa nu zici niciodata!
Enina, asteapta-te sa fi tocata marunt, marunt si fara mila!
Numai bine!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
nematics spune:
la subiectul respectiv "dragoste pe net" chiar toata lumea a fost de o singura parte a baricadei?
enina34 spune:
Draga Tlaura, din cate inteleg,esti o femeie cu adevarat matura, trecuta prin experiente si mai neplacute si...totusi...nu dai nici cu parul si poti intelege ca viata este plina de tot felul de lucruri.Ma intreb acum de ce tu ai putut sa ramai o persoana verticala si absolut realista si cum alte persoane sunt incarcate de tot felul de frustrari pe care nu reusesc sa le depaseasca in nici un fel si tot ce pot face e sa traiasca din teorii, sa "toace marunt", ca apoi sa se congratuleze reciproc ca la asa cum..cineva..demult..spunea..."radio sezut". Se mai si presupune ca sunt bune crestine, dar, din ce stiu eu, in umila mea cultura, e ca tocmai diavolul te scuipa in fata si te acuza tot pe tine ca l-ai scuipat. Da, s-a spus bine, ca aici vii pt a te descarca..asa ca as linisti-o pe doamna care nu poate pune capul pe perna de grija "sfaturilor" pe care le da.Nici o grija, poti dormi linistita. Iar cat depre doamna care ma numeste "superficiala", as intreba-o de unde stie ea cine sunt, ce cultura am, ce gandesc si ce viata am?Sau aici pe net, stand la panda, poti sa spui ceea ce in fata nu poti spune nimanui? Si ce viata aveti voi doamnelor puritane?Cine va dreptul sa credeti ca, daca ati facut niste juraminte,aveti un sot, un copil si "statut" aveti dreptul de a judeca?Sa fie oare si vreun club de maici pe aici? Nu mi-am permis niciodata de cand sunt pe acest site sa dau edicte nimanui si sa arunc cu anatema, ar insemna sa fiu josnica si ipocrita, pozand in ceea ce nu sunt, asa cum se pare ca multe de aici sunt. Imi cer scuze celor catorva doamne cu adevarat inteligente de aici.Acest mesaj nu este pt ele, ci doar pt cele care, din pacate, asigura constanta de prostie si rautate mascata sub intentia crestina din aceasta lume.Si le-as ruga sa reziste tentatiei diavolesti de a mai citi ce scriu eu,nu de alta dar sa nu pacatuiasca.Accept sa raman singura in mocirla mea, fara aceste doamne care sunt ca niste barzauni care, cum gasesc subiectul dorit, sar asupra-i.Mai sper ca ele sa nu mai determine pe nimeni sa nu-si mai scrie in acest site problemele de frica de a nu fi tarate in mocirla nefericirilor altora care pozeaza in idealuri.Aveti curaj, este mult mai bine decat decat sa fii o lasa mascata care-si transfera virtual ceea ce, repet, nu pot sa-si marturiseasca nici macar lor insele. A, si mai am un anunt, ca sa oripilez complet o anumita audienta de pe acest forum...tot nu ma stiti si va permiteti sa faceti afirmatii deplasate.Intamplarea face ca am o gura spurcata,asa de curva, care poate atrage si lucruri neplacute asupra unora odata ce se dezlantuie.Chestii de babe...pacatoase si ele bineinteles.Si poate va urez, doamnelor, sa ajungeti si voi in situatia mea si a unora, asa sa dea Domnul si atunci, desi poate ca nu veti posta, veti fi totusi in situatia de a arunca altele cu spurcaciuni in voi. A...apropos..astazi este o mare sarbatoare..de ce nu sunteti la biserica cu lumanarea in mana..sau chilotii barbatului, patrunjelul din ciorba si cariera implinita va impedica?Sau poate ca ati facut o biserica a voastra,una de forum in care, in sortul de bucatarie si lingura in mana va inchipuiti inalti prelati care scot raul din lumea asta. La Multi Ani celor cu nume de Maria!
P.S. Pt cele care doresc, sa-mi specifice limba in care sa le traduc aceste randuri..am vreo cinci la dispozitie.
Eliza5 spune:
Enina, nu uita ca de cele mai multe ori reactiile de agresiune sunt generate de teama. Teama fata de ceva ce nu intelegi sau teama de ceva ce ti s-ar putea intampla si tie.
bebe03 spune:
de obicei nu citesc si nici nu dau sfaturi la astfel de subiecte( am cu totul alte preocupari), dar azi fiid sarbatoare si putin mai libera, am citit am recitit si...m-am crucit
marea doamna X, super "inteligenta si invatata"( dupa cum singura se lauda)vezi ultimul mesaj in care anunta cite "limbi" spicuieste vreo 5 la numar se indragosteste lulea de " nenea doctorul" care umbla prin "chiloti" s-o faca "apta"...si cere sfat de sfat de la cititoare cum sa faca sa-l imbrobodeasca ...care parerea mea nu vrea sa-si compromita familia.
sfaturile sunt unele( desi putine) pe placul doamnei( care sunt date de unele forumiste mai tinerele si romantice ...care spun " vai draga traieste clipa"...iar cele mai multe vin de la femei mature trecute de prima tinerete care se pun oarecum in locul sotiei inselate de nenea doctoru si care spun un NU categoric acestei relatii, invocind chiar puterea religiei...
ok, acum bineinteles ca doamna se simpte ofuscata si arunca cu noroi...ba nu mocirla trimitind pe saracele forumiste la biserica sau la bucatarie sa toace patrunjel in ciorba, sa nu " se bage" daca nu o aproba, daca nu sunt de acord cu ea "amanta lu domnu doctor"...pai ce ele se ridica la nivelu ei intelectual...aaa si uitai le ureaza sa se imbolnaveasca si ele si sa treaca pe la nenea doctoru ca ea( victima ce este)
asadar "care este"...sunt tare curioasa ce-o iesi din toata chestiunea asta, dar din pacate vine weekendu si am alte trebi cu sotul, copilul din dotare...si de ce nu cu amantul
numai bine dragilor
P.S. ma duc ca se facu ciorba si am uitat de patrunjel
nicol
Ramona J spune:
Wow! Enina, ce s-a intimplat cu limbajul elevat? Te-ai hotarit sa-ti arati adevarata fata?
M-am simtit vizata de cele scrise de tine. Nu stiu cum se face ca un om care crede in fidelitate e pus sa se justifice... Eu n-o s-o fac.
Citeste mai bine cum au degenerat postarile tale, ca la fel ti s-a intimplat in viata.
Sa auzim de bine!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
calatoare spune:
In sfarsit doamna, ti-ai dat arama pe fata. FELICITARI!
Balaceala placuta in continuare in mocirla in care te afli, caci singura prin purtarea apriga pe care o ai (si pe care nu cred c-o poti piti cumva acasa sau prin alte parti) te-ai bagat. Si te mai intrebi de ce ti se raspunde acasa, de catre barbat la toate intrebarile tale cu acel FACI CE VREI.......
La primul meu raspuns te-ai simtit bine, asa-i?
Eu una m-am amuzat teribil cand ti l-am scris.
Dupa al doilea.....valeu ce mi-au auzit urechile.....a durut, nu?
Ca o incheiere, draga enina34, roiesc in jurul tau toate cele pe care le ravnesti...... prinde-le....cu discernamant......caci altfel....mocirla te poate ineca.....
spic de grau spune:
quote:
Originally posted by enina34
Draga Tlaura, din cate inteleg,esti o femeie cu adevarat matura, trecuta prin experiente si mai neplacute si...totusi...nu dai nici cu parul si poti intelege ca viata este plina de tot felul de lucruri.Ma intreb acum de ce tu ai putut sa ramai o persoana verticala si absolut realista si cum alte persoane sunt incarcate de tot felul de frustrari pe care nu reusesc sa le depaseasca in nici un fel si tot ce pot face e sa traiasca din teorii, sa "toace marunt", ca apoi sa se congratuleze reciproc ca la asa cum..cineva..demult..spunea..."radio sezut". Se mai si presupune ca sunt bune crestine, dar, din ce stiu eu, in umila mea cultura, e ca tocmai diavolul te scuipa in fata si te acuza tot pe tine ca l-ai scuipat. Da, s-a spus bine, ca aici vii pt a te descarca..asa ca as linisti-o pe doamna care nu poate pune capul pe perna de grija "sfaturilor" pe care le da.Nici o grija, poti dormi linistita. Iar cat depre doamna care ma numeste "superficiala", as intreba-o de unde stie ea cine sunt, ce cultura am, ce gandesc si ce viata am?Sau aici pe net, stand la panda, poti sa spui ceea ce in fata nu poti spune nimanui? Si ce viata aveti voi doamnelor puritane?Cine va dreptul sa credeti ca, daca ati facut niste juraminte,aveti un sot, un copil si "statut" aveti dreptul de a judeca?Sa fie oare si vreun club de maici pe aici? Nu mi-am permis niciodata de cand sunt pe acest site sa dau edicte nimanui si sa arunc cu anatema, ar insemna sa fiu josnica si ipocrita, pozand in ceea ce nu sunt, asa cum se pare ca multe de aici sunt. Imi cer scuze celor catorva doamne cu adevarat inteligente de aici.Acest mesaj nu este pt ele, ci doar pt cele care, din pacate, asigura constanta de prostie si rautate mascata sub intentia crestina din aceasta lume.Si le-as ruga sa reziste tentatiei diavolesti de a mai citi ce scriu eu,nu de alta dar sa nu pacatuiasca.Accept sa raman singura in mocirla mea, fara aceste doamne care sunt ca niste barzauni care, cum gasesc subiectul dorit, sar asupra-i.Mai sper ca ele sa nu mai determine pe nimeni sa nu-si mai scrie in acest site problemele de frica de a nu fi tarate in mocirla nefericirilor altora care pozeaza in idealuri.Aveti curaj, este mult mai bine decat decat sa fii o lasa mascata care-si transfera virtual ceea ce, repet, nu pot sa-si marturiseasca nici macar lor insele. A, si mai am un anunt, ca sa oripilez complet o anumita audienta de pe acest forum...tot nu ma stiti si va permiteti sa faceti afirmatii deplasate.Intamplarea face ca am o gura spurcata,asa de curva, care poate atrage si lucruri neplacute asupra unora odata ce se dezlantuie.Chestii de babe...pacatoase si ele bineinteles.Si poate va urez, doamnelor, sa ajungeti si voi in situatia mea si a unora, asa sa dea Domnul si atunci, desi poate ca nu veti posta, veti fi totusi in situatia de a arunca altele cu spurcaciuni in voi. A...apropos..astazi este o mare sarbatoare..de ce nu sunteti la biserica cu lumanarea in mana..sau chilotii barbatului, patrunjelul din ciorba si cariera implinita va impedica?Sau poate ca ati facut o biserica a voastra,una de forum in care, in sortul de bucatarie si lingura in mana va inchipuiti inalti prelati care scot raul din lumea asta. La Multi Ani celor cu nume de Maria!
P.S. Pt cele care doresc, sa-mi specifice limba in care sa le traduc aceste randuri..am vreo cinci la dispozitie.
enina
Probabil ca postand mesajul de mai sus te asteptai sa iti replic pe masura. Nu o voi face.
Ba mai mult - o sa ma rog ptr tine. Ptr ca Dumnezeu sa iti ajute, si sa iti clarifice viata.
Daca ma pot ruga in fiecare seara ptr sanatatea dusmanilor mei, cu atat mai mult ma pot ruga ptr tine, avand in vedere ca nu te cunosc, si deci nu te pot incadra nici macar in categoria dusman.
Dumnezeu sa te ajute Marina. Sper ca inima ta nu e pe masura vorbelor care le spui. Ptr ca ar fi pacat.
Un weekend frumos,
Sã nu crezi tot ce auzi
Sã nu faci tot ce poti
Sã nu spui tot ce stii
Sã nu dai tot ce ai.".
(Parintele Paisie Olaru)