Nesimtirea!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Nadia eu cred ca tu esti cea care greseste.
Nu e normal sa impui cuiva sa se descalte sau sa insisti asa de mult sa se descalte dupa ce ai facut-o o data si a refuzat.
Omu chiar are o problema cu descaltatul si asta e!
Eu nu ma descalt niciodata in vizita decat daca e mocheta pe jos si in casa sunt copii care merg in patru labe. Sau daca am noroiul de doua degete :)))
In romania ma mai decaltam la prietenele mamei pt ca asa era "cutuma"

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Poate omului ii miros picioarele daca-si scoate pantofii si, stand incaltat, vrea de fapt sa te protejeze.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simsimona spune:

1. Nu-i mai deschide usa cand vine el!
2. Spune-i sotzului sa se intalneasca cu el in alta parte!
...si apoi, ce atatea vizite? Ce au atatea de discutat? Sa se mai duca si sotzul la el acasa!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Nadia, daca omu' ii tot da inainte ca-s doar podele nu covoare...ce-ar fi sa cumperi tu un covor pe care sa-l pui imediat dupa usa de la intrare, astfel incat atunci cand intri in casa sa n-ai alta alegere decat sa calci pe el. Atunci vei putea sa-i explici pe intelesul lui ca nu mai sunt doar podele, iaca, a aparut si covorul, deci descaltarea!

Creta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Cand apare la usa, te uiti la el ostentativ si ii pui o pereche de papuci in fata sau pungi pentru pantofi.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

La nemti regula e cam asa: vizitele se anunta! Deci poti sa ii spui din start ca voi sunteti o familie, cu nevoia ei de intimitate, asa ca e bine sa sune inainte, altfel s-ar putea sa il mai lasi si afara! Si chiar as evita sa ii deschid daca vine neanuntat. Spune-i din usa ca voi aveti program: cumparaturi, vizite, programari, etc.

Aici se obisnuieste descaltatul, de obicei daca afara e vreme urita si cu noroaie. In general iarna e regula. Daca e petrecere cu multi oameni, descaltatul pica si mai bine respectivul isi scoate covorul daca are unul de pret.

Asa ca descaltatul e relativ in culturile diverselor tari, dar daca asta iti spune stapinul casei, e musai! Daca ti-e frig la picioare ceri direct sa iti dea papuci.

-------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina0 spune:

oauuu! pai ideea e cam asa: ori te descalti acum ori iesi afara! dar nu cu vorbe!!! pui mana pe el si faci ca tiganii in piata : frumos deschizi usa si il impingi afara!

asa te respecta asa il respectimariaj]!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Fetelor, lucrurile stau asa: se descalta CAND si DACA are chef; deci, picioarele nu-i put, e pur si simplu lene si disrespect; sotul meu i-a spus de nenumarate ori; eu-la fel. Am covor, dar doar in mijlocul sufrageriei, in rest-podele laminate.
In ce priveste Codul bunelor maniere: fetelor, In Casa Mea, EU fac regulile, mai ales in ce priveste curatenia, ptr. ca eu sunt cea care face curat! Daca nu-i plac regulile mele, poate sa nu mai vina.
In alta ordine de idei: nu e baiat rau, e sufletist, doar ca nesimtit!
El si sotul meu sunt prieteni fff buni de muuuuulti ani.
Ieri, cum am spus, l-am chemat in buc. pe sotul meu si i-am spus clar sa isi ia frumos prietenul si sa mearga la el acasa, ca eu am de lucru si sa vb. cu el, sa-i spuna ca aici nu mai are ce cauta pana nu invata sa se descalte. I-a explicat sotul meu DE CE au plecat la el acasa (la prieten)... ptr. ca eu i-am scos afara pe amandoi. Acu' om vedea ce o mai fi...

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/vreausatevad/album?.dir=/93f2re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Eu inainte sa plece din vizita i-as pune mopul in bratze sa spele ca am obosit sa spal dupa el si poate asa se invatza minte.
Probabil ca e un prieten de-al casei ca altfel ..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by Lemoni

Eu inainte sa plece din vizita i-as pune mopul in bratze sa spele ca am obosit sa spal dupa el si poate asa se invatza minte.
Probabil ca e un prieten de-al casei ca altfel ..........

Tocmai ptr. ca e prieten de-al casei; imi cunoaste regulile, ar trebui sa le respecte. Altfel, sa stea acasa; i-am spus sotului meu ca nu-l mai vreau pe aici, pana invata sa se descalte.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/vreausatevad/album?.dir=/93f2re2

Mergi la inceput