35- Inceputul declinului?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Sunteti toate tare simpatice.Ti-am admirat poza (Laura mama de andrei )si vad ca esti inca tinerica si frumusica, iar lachione m-a distrat cel mai tare cu mesajele tale.
Si eu ma aflu in acceasi situatie mai ales in ultimele 2 luni ,kg se aduna (bine ca mai au unde inca),ma imbolnavesc asa de repede nici nu stiu ce sa mai fac!Asta este doar inceputul ca mai avem juma de viatza de trait si ce ne facem??? Cred ca suntem intr-o pasa proasta si avem nevoie de o schimbare ori macar un concediu sa ne revenim.
Aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

asa-i, dupa 35 o iei la vale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Am īmplinit si eu de curīnd 35 de ani - bolnava-n pat cu pneumonie Si mi-i o groaza de iarna de zici ca m-am īntors īn Evul Mediu.
Ma gīndesc des de unde sa iau un plus de energie si ca prima miscare am hotarīt sa-mi prelungesc CIC-ul cu cīteva luni (initial vroiam doar 7 luni), ca sa nu alerg si cu fetita de-acasa la servici si de-acolo la cresa, cum am facut cu baiatul. Si sa ies mai mult cu copiii la aer.
Tinatache, la asiguratii de 35+ plateste asigurarea un check-up complet anual. Intereseaza-te daca include si Hormonspiegel, dupa mine ar trebui.
off-topic:
GabiBarta, felicitariRobert si Lili au toate motivele sa fie mīndri de mamica lor!
Un week-end relaxant tuturor!
E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by danat

Vilma, sora mea Acum lasind gluma la o parte eu sunt tare nedumirita de gandurile mele gri/bleumarin si chiar negre care ma bintuie insistent de la o vreme, eu fiind de altfel o persoana optimista. AM dat vina pe tiroida, dar nu e cica ea la mijloc, atunci ce? Chiar asa, la 37 de ani am devenit baba cu drobul de sare?
Iar despre kile in plus, balonari, SPM, nervi si dispozitie schimbatoare....nu mai vreau sa aud!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Dana,
Pai cred ca si eu sunt sora cu tine .Ma vrei de sora cea mica?
Eu peste fix 3 zile fac 34 si am de vreo juma de an tot ginduri gri/bleumarin/maro fara absolut nici un motiv.Mereu imi vine in minte ideea"ce batrina mi-s,nu-mi mai ajunge timpul sa fac una si alta".
Ei,la tiroida m-am cautat si eu si is in ordine.

Noroc ca la kg is tot cu numaru'din liceu,un motiv in minus de stress...

Cristina,
Analize pt tiroida poti face la medicul de familie.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Vilma, vin' sa te pup! Meserias de subiect. N-am citit decit doua pagini si deja ma simt mai bine! :))
C-as detalia si despre coloana mea si alte - alte - alte... Dar mai am un minut si tre sa incep sa muncesc! Scriu de acasa ma tirziu dar: you made my day! Si eu care aveam impresia ca sint singura pe lume si numai mie au inceput sa-mi scirtie toate alea la 35 de ani si-o zi!
Citesc celelalte pagini de-acasa si va zic si eu cum stau cu un ochi ride (ca imi plac mult mai mult mintea si sufletul meu de-acum) si-un ochi plinge (mai ales dupa somn, cind trebuie sa ma ridic din pat si nu ma lasa coloana, trebuie sa ma rotesc pe-o parte si sa ma imping in mina ca sa reusesc! bleah!)
Pupici tuturor doamnelor,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Ce ar fi sa facem un club al celor trecute de 35 (sau ziceti voi varsta)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Tare mi-a placut subiectul asta! Sinteti tare simpatice si ma regasesc in ceea ce scrieti unele din voi. Eu am doar 31, dar sufar deja de spate, imi ies cosuri cum nu aveam nici in adolescenta, de se mira si copiii mei ce "bube" am :-) kg in plus sint destule, deh, dupa 3 sarcini...Insa constat ca stau bine cu psihicul si chiar vreau sa mai intineresc. Ma mir si eu cita energie am si cite pot face intr-o zi.
M-am hotarit sa pedalez la bicicleta, fac abdomene de citeva zile ca e mare nevoie..., si imi fac deja planuri ce lucrui minunate am sa fac cind vor fi copiii mei mari si ce vacante minunate o sa am cu sotul meu, doar noi 2.
Trebuie sa fim optimiste ca viata nu se termina la 40 de ani, ci abia incepe!!!!! Ma gindeam ca noi ne vaitam, suferim ba de una ba de alta, muncim cit 10 si tot traim mai mult ca barbatii :-)
Vreau sa imbatrinesc bine si sa fiu o batrinica simpatica, inteleapta si plina de viata :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by Simonna

un ochi ride (ca imi plac mult mai mult mintea si sufletul meu de-acum) si-un ochi plinge (mai ales dupa somn, cind trebuie sa ma ridic din pat si nu ma lasa coloana, trebuie sa ma rotesc pe-o parte si sa ma imping in mina ca sa reusesc! bleah!)
Simonna

Asa e, nici eu n-as da mintea de acum pentru anii fragedei tinereti. Trebuie sa recunosc insa ca atunci cand eram la adolescenta, macar atata minte aveam sa-mi doresc sa ajung la 30 de ani... E foarte frumos la 30 de ani fix. La treizecisi e infect.
Am fost la doctor si mi-a zis ca ar cam trebui sa-mi fac un set de analize. Acuma, stiti, sau va amintiti ca aici, in Ro, nu exista sa te duci la doctor pentru analize anuale, sau asa, ca sa mai vada ce si cum cu tine. Te duci numai daca TREBUIE. Daca "starea de necesitate" a ajuns de nesuferit. Sau daca ai gasit un job mai bun si iti trebuie adeverinte..., (dar asta e alta poveste, cine sa mai angajeze o persoana pretentioasa, care stie prea bine ce vrea de la viata ei si pe care greu o mai "incaleci"?)

Banti, ziceai ca traim mai mult decat barbatii. Pacat totusi ca ei traiesc mai bine (prin bine intelegand lipsa suferintelor trupesti intalnite la majoritatea persoanelor normale). Pe ei niciodata nu ii strang pantofii. Nu au dureri menstruale, de sani, nu sufera cu fierea, nu se ingrijoreaza pentru copiii lor, nici pentru parintii lor, avand doar o singura grija: masina. Hainele care le mai vin din sezonul trecut sunt inca purtabile pentru urmatoarele 2 sezoane. Costumele sunt bunuri de folosinta indelungata.
Si dupa ce ca au atatea, nici macar armata nu mai e obligatorie...P

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Da, Vilma, e adevarat, si nici macar nu au celulita sau parti mai moi asa ca noi :-))))))
Mi-ai inseninat ziua cu raspunsul tau - desi nu obisnuiesc sa stau
asa devreme la calculator, acum trag un ochi pe aici ca vrea mijlociul meu desene animate cu noaptea in cap ( e genul care se scoala foarte devreme ).
Dar, punind in balanta toate cele bune si rele eu cred ca e frumos sa fii femeie si merita sa ne bucuram de viata noastra si de feminitatea noastra. Si mie mi-e tare greu uneori cu atit de multe responsabilitati si probleme femeiesti, dar vad si jumatatea plina a paharului, cum se zice.
Va doresc o zi cu optimism si bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

quote:
Originally posted by AncaMaria

Ce ar fi sa facem un club al celor trecute de 35 (sau ziceti voi varsta)?

Anca & Bianca (19 iulie 2004)

Este un astfel de club la Prieneti, se cheama 40 cu + sau -.

Banti, daca te supara spatele, mergi la piscina. Inotul ajuta foarte mult, daca iti place.

Mergi la inceput