Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 137
Raspunsuri - Pagina 3
catty spune:
Neata fetelor si sa aveti o saptamana excelenta.
MEGBENG, multumim pt noul capitol. Poate ai manuta buna si plecam toate la odisee.
catalina
amameda spune:
Buna fetelor. Stie cineva raspunsul la framantarile mele de noapte. Am intrebat care dintre testele de ovulatie sunt mai bune. Este cineva care a experimentat testul de saliva. E fidel?
Multumesc. Succes in saptamina noua care incepe.
Meda
chiquitita spune:
Intreb si eu o tampenie: daca nu ai ovulatie nu ai nici foliculi, sau poti avea foliculi si sa nu eliberezi ovulul?
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
nemary spune:
Sa fie cu noroc noul capitol si sa auzim de multi .
eu imi masor TB in fiecare dimineata la aceiasi ora (cu mare chin), fara sa ma dau jos din pat. seara imi pregatesc termometrul si il asez cat mai aproape de mine. Doar ca... eu am o problema, pun ceasul sa sune la 7.10,cand ar trebui sa imi masor TB, iar eu ma trezesc singura,fara ceas, pe la 6.30 si am nevoie la buda. si ma tot foiesc in pat pana suna ceasul si imi masor temp.
acuma' eu nu stiu cum e mai bine, sa masor TB cand ma trezesc, indiferent de ora sau sa astept ora 7.10 ?
o zi minunata,
Mari
nemary spune:
aaa, si am uitat sa mai intreb ceva: ce analiza a sangelui trebuie sa fac pt.a afla daca am ovulat si in ce zi a CM trebuie facuta?
multumesc
o zi minunata,
Mari
catty spune:
CHIQOTITA, din cate stiu eu poti avea folicul, dar acesta sa nu se sparga. Si apar astfel chistulete. Acum daca gresesc sa ma corecteze fetele.
AMAMEDA, din cate am citit, testul de ovulatie care foloseste saliva este destul de bun. Nu am folosit, asa cum nu stiu ce sa iti spun exact.
NEMARY, incearca sa iti iei temperatura inainte sa te dai jos din pat dimineata, de preferat cam la aceeasi ora. Daca de ex te trezesti la ora 6.30 ia-ti temperatura atunci, si nu mai astepta pana la ora 7.10.
catalina
carry spune:
Nemary...da, se poate ca foliculul sa nu elibereze ovulul, in acest scop se face pregnylul
TB se ia intr-adevar dimineata, dar nu cred ca o marja de 20-30 min conteaza, se ia aproximativ la aceeasi ora
trust spune:
AMAMEDA - eu folosesc doar teste de ovulatie DR.Sigur si pot spune ca sunt super multumita de ele.Din acelea cu saliva nu am facut niciodata.Trust
trust spune:
CHIQUITITA - da poti sa ai foliculi si sa nu se sparga si atunci automat nu ai avut ovulatie.La fel patesc si eu am foliculi frumos dezvoltati dar nu raman insarcinata.Dar sper ca luna aceasta sa fie cu ochisoti.Te pup si mult succes.Trust
trust spune:
NEMARY - testul de sanfe care se face pentru depistarea ovulatie se numeste progesteron si se face in ziua 21 a CM.Trust