Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 137
Raspunsuri - Pagina 2
mi_a spune:
Buna....... Eu suntAzi z 26 si pete bejulii ...E clar , n-am facut nimic nici luna astaSper ca macar voi sa fiti mai norocoase . Irlandeza ,tu in ce stadiu mai esti?
Daca TB intravaginala nu a crescut peste 37 inseamna ca nu am avut ovulatie?
mi_a spune:
Valentina D si eu am avut 2 sarcini oprite in evolutie . Tie din ce cauza ti-au spus ca s-a intamplat si cate sapt avea sarcina? Da-mi , daca poti ,mai multe informatii pentru ca sunt interesata de acest subiect.
Alé spune:
La raport: z12 si testul de ovualtie incepe sa se arate pozitiv. Probabil maine, maxim poimaine, e pozitiv de-a binelea. Preconizez ovulatia in ziua 14, cum e de obicei. Slava Domnului ca nu ma mai lungesc iar pina in ziua 20, ca luna trecuta...
In alta ordine de idei, Valentina_D temperatura se masoara NUMAI dimineata. Orice alta masuratoare este complet inutila! Si inca o precizare: temperatura creste DUPA ovulatie. Deci nu poti sa stii exact momentul ovulatiei dupa temperatura.
Dupa ce faci vreo doua-trei grafice, poti aproxima cam cind este ovulatia.
Unele femei (printre care si io) experimenteaza in ziua anterioara ovulatiei cea mai MICA tempertura masurata in CM.
Dar repet - valoarea temeperaturii nu-ti spune cind este momentul ovulatiei.
nikunikalai, faptul ca temp nu creste peste 36.9 nu-i bai. Eu in sarcina am avut pt prima data peste 37. Si anume 37.1, deci nu vreo valoare astronomica. Nu valoarea este importanta, ci cresterea in sine. Foloseste site-ul www.fertiltyfriend.com cu mare incredere, e super folositor la casa femeii . Daca temp va creste sau a crescut deja (caci am inteles ca sint vreo 3 zile de la pregnyl) poti sa nu te mai duci la eco. Inseamna ca ovulatia s-a produs deja.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
chiquitita spune:
Valentina-D poti sa imi descrii si mie diagrama cu vit A si E?
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
X-ray spune:
eu luna asta merg pe mana testelor de ovulatie.
asa ca l-am pus pe al meu putin pe tusa ca sa creasca calitatea "produsului".asa ca suntem cu o zi da o zi nu.macar pana se arata 2 linii clare pe test.
ale spor la treaba ca se apropie.poate iese fetita daca raman aia lenesi cu xx.
alina
irlandeza spune:
Alina , ce se aratase de dimineata a fi Z26 , acum e Z 1. Inca nu sangerez tare , dar pana ma culc sigur isi da drumu'.Ma asteptam la asta. Dar a venit cu 2 zile mai repede. Dar cu atat mai bine. Termin mai repede cu ciclu si ma pun pe treaba.
Noi 2 singurei
Valentina_D spune:
Imi faceam deja idei....fetelor....se pare ca degeaba. Multumesc pt raspuns Ale...m-am 'dezumflat ' deja! Acum, cu Dumnezeu inainte!!!
Mi_a, sarcina mi s-a oprit din evolutie in cauza unei raceli, asta e reieseit la analizele de dupa interventie.
Chiquitita,diagrama este cam asa: in a spatea zi de dupa ciclu, vit a si vit e (1/zi, timp de 7 zile). Imediat dupa, orgametril, una dim si una seara, 10 zile. Dupa care, te opresti ca sa vina CM. Eu una, o urmez la indicatiile medicului...ar fi bine sa mergi inainte la medic. Depinde de la organism la organism!
Of, fetelor, si eu care credeam ca am scapat de probleme si ca luna asta am avut ovulatie..... o sa vorbesc mai bine cu doctorita...stie ea mai bine ce trebuie sa fac!
oanabbb spune:
salut!
am sosit si eu putin in vizita!ca mai mult...deocamdata sunt z 8...desi am luat pastilutze de stimulare probabil am facut.o degeaba caci fix in perioada ovulatiei voi fi plecata din tara pt 4,5 zile...suficient cat sa ratez cu brio momentul...
adica duminica ar trebui sa fac pregnilul si duminica seara plec...
am sa prestez io atunci...da slabe sanse....
chiar voi la cat timp dupa ce se faceti pregnilul avet ovulatia?
ati avut vreo una chiar in 12 sau 24 ore?
iuca spune:
Buna fetelor,
Alina.a multumesc mult pentru raspuns.
Va si va doresc mult succes la II.
vio
chiquitita spune:
Salutare!
Ziua 6 din ...D-zeu stie cate... or fi 32, or fi 36... fara avant de o noua luna de incercari. Mi-am propus sa iau Maca sau Kamayani (inca nu m-am lamurit care), Vit E, Vit A, iar testele de ovulatie... De fapt, iar...tot.
Va urez succes la toate, o fi luna asta cu noroc...
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...