Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 137

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

da mai liana numai sa vad eu doua linii si pe testul de sarcina....
pe asta de ovulatie am apucat sa o vad si pe asta!

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

ale, draga,
cred ca mai ai un pic si o iei la padure
ultimul test te-a bagat in ceata si mai rau, ca nu-i nici de bine nici de rau.
iar ma leg de temperatura, daca maine creste, e ok, daca scade, inseamna ca ovarul se chinue rau.
vazui si eu zig-zagul...
cred ca va trebui sa mai cumperi ceva teste
pe cel din 17 la ce ora l-ai facut?
dupe ovulatie, nu ar trebui sa existe nici un albus!!!
da vreo durere, ceva acolo, nu se simte?

laura, crede-ma ca nu-ti poti imagina, cat de "interzisa" am ramas...nu am putut dormi toata noaptea. ma gandeam, DE CE trebuie sa desfac picioarele, de ce??????

amameda , fetiza, pai la un ciclu de 30 de zile ,ovulatia e cam prin ziua a 15!cel putin asa-i la mine.

aaaa,
am uitat sa va spun, ca sunteti toate niste dragutze,ca va citesc de foarte mult timp; pe unele dintre voi le "cunosc" mai bine, pe altele nu, ca nu prea ma mai ajuta memoria...deh, la batranetze te mai lasa, ca-mi sunteti toate dragi.
nu prea am avut curajul sa intru in gasca voastra desi usa e dechisa oricui...asa-s eu mai timida,si poate pentru ca nici o fata nu are probleme mele, deci nu ma pot raporta la nici un exemplu...eu fiind putin atipica...
dar asta nu ma impiedica sa sper ca minunea s-ar putea produce si al mine in uterahs...
speranta moare ultima...
va pup pe toate si va doresc din tot sufletul sa realizati dot ceea ce va doriti in viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

da carmen cum spuneai speranta moare ultima,si mai ales,e si maine o zi.....
eu va zic noapte buna ca azi am avut o zi..."obositoare"......dar prea placuta...

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Alé, nici nu stiu ce sa zic de ovulatia ta... poate ca totusi testul acela din ziua 17 ar fi cel mai relevant... vezi cum se comporta temperatura in continuare. Auzi, dar maca ai mai luat? La mine a facut minuni!

Noela, sa nu-mi spui ca la 19 ani nu erai constienta macar putin de abisul dintre picioarele tale... si ce sursa de energie exista acolo Cat despre grija de a nu ramane gravida, noua ne-a bagat spaima in oase o profa de biologie care ne-a spus ca putem ramane gravide daca ne stergem cu prosopul unui barbat , sa vezi scenarii atunci in mintea mea de adolescenta!

Bubule, bine ai venit din concediu, sper ca te-ai distrat... hai poate ai venit si cu bebeul la purtator!

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

avalon,
am zis eu ca pare de necrezut...nici mie nu mi-a venit sa cred cat sunt de bleaga...
"abisul" meu se rezuma doar la ce puteam vedea si "spala" ca sa zic asa. si mai auzisem eu povesti cu sex, dar de ce trebuia sa desfac picioarele, tot nu intelegeam. ce, nu se putea cu ele lipite?????

auziti mai fetelor tot cautand maimutzele, l-am gasit pe asta
ia uitati-va , si spunti si voi ce credeti ca face...mai scoate si limba...perversul...

(ale sa mu ma certi plizz, n-am rezistat tentatiei)

Mergi la inceput

Noela draga, atunci tu erai copil la 19 ani, eu visam si il citeam pe Mircea Eliade si Maitreyi a lui plina de erotism, dar stiam exact cum sta treaba si cu desfacutul picioarelor si ce consecinte ar putea avea gestul asta in viitor

Nenea ala este bucatarul-cofetar care pune frisca pe tort, nu?

Mergi la inceput

draci...daca la 19 ani nu stiam ca trebuie sa defac picioarele, acu la 37 am inceput sa vad bucatari care fac "spermograme" in loc va ca pune frisca pe tort!!!shame on me!!!

cu Maitreyi e alta poveste, da' ma opresc, ca ma trimite ale la "generale"

Mergi la inceput

Eiii, eu imi permit sa divaghez putin si sper sa fiu iertata pt ca sunt in stand-by de ceva timp si pana ma voi dezlantui din nou va mai trece un timp... Cum iti spuneam, mi-a placut sa ma documentez bine inainte de a trece la actiune si nu m-am schimbat de atunci prea mult... dar nici actiunea n-am amanat-o, am o fire iute. Imi face placere sa te am ca interlocutor, sa stii.
Bafta la spermograme si la teste cat mai pozitive tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Noela, ai inteles exact problema mea :teste pozitive de ovulatie urina + saliva dar de ce?TB e mica, colul e jos, ferm,mucus putin = semne ce contrazic testele. Dar totusi perioada fertila dupa calculatoarele de pe net incepe din z10 .Ovulatia mea este de obicei in z20-23 (am si ramas in z23)! Nu am avut niciodata CM mai mic de 28 zile.
Ce sa iau in consideratie?
Cat despre micul bucatar ,eu cred ca el asa o umple in perioada de prestari intense,cu frisca din tort. De aceea fetelor sperantele sunt uneori desarte!
Meda

Mergi la inceput

pai mai draga amameda,eu daca as fi in locul tau, m-as lua dupa testele de ov. si TB, daca se "pupa".
eu zic ca n-ai ovulat in ziua 10.
spui ca s-a pozitivat in ziua 10? adica era la fel de colorata linia test ca si cea de control?
eu,ma cam indoiesc, dar daca e asa inseamna ca temperatura nu a fost corect luata.
pentru ca in loc sa creasca, sau sa se mentina constanta, TB scade in ziua 12! asta ar indica o tentativa de ovulatie.
eu zic sa te tii de cai in continuare si sa-i dai bice(la calutz)
pentru ca :sau aluna asta ciclul tau va fi mai scurt, sau ca ai prea lunga faza lutheala, sau pentru ca ovarul inca se chinuie sa ovuleze...
dupa cum vezi, eu am in cap o groaza de scenarii.

nu stiu la ce te referi cand povestesti de colul usor deshis,nici de cat de coborat e el...stiu doar ca in cazul unei sarcini, colul e usor "ramolit" si "sus".asa mi-a zis nenea dr.
dar daca stii ceva in plus, zi-mi si mie, ca la cate pasarici am la cap, o sa-mi pipai colul si la ovulatie! in fiecare zi daca trebuie.

te si aici!

Mergi la inceput