Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 137

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

LAURA,
SI eu folosesc acest test de ovulation scope,asa srie pe el{SUA}.Se pune saliva in fiecare zi inainte cu 2 ore de a minca si o lasi sa se usuce e bine sa faci de 3/zi.Ar trebuii sa vezi niste frunze ca de feriga daca ai ovulatie in ziua acea.
Eu,nu stiu ce sa zic la mine,eu am vazut dar unele fete nu prea au incredere in el s-ar putea ca de la trat.sa nu fie exact.
Ar mai fi:doctor sigur-teste tot pentru ovulatie,ai folosit asa ceva?
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

LACHIOANE,vad ca tu erai nelamurita cu aceste teste ,nu Laura.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Iote si poza de azi.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ale esti super tare Pot sa zic kiar paranormala M-am uitat la poze si testul din Z 17 pare cel mai intens, dar poate nu ma pricep

Carmen esti simpatica tare!!!! Mi te imaginez asa nedumerita si interzisa la asa "dezvaluire"

Bubuleeee[pu] bine ai venit, iubita!!! Ce ma bucur ca te-ai distrat si te-ai iubit cu foc Las' ca suna bine ce spui tu acolo! Cate zile are CM-ul tau? Cand faci alt test?

La mine Z 17 si ne rugam sa fie bine!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
Originally posted by Alé

Iote si poza de azi.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Lasa Ale ca nu conteaza cand este atat timp cat este!Felicitari si sa vadem duuuo liniute si peste 2 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

ALE,cred ca ai ovulat in jur de 17-18, dar trebuie sa in continuare fiindca nu se stie ce se intampla pana maine. Tb a inceput sa-ti creasca? Colul cum e?

Propun sa facem un club de ciudate.
Eu mi-am facut teste de ov din z5 care au fost palide rau pana in z10 cand s-a colorat aIIa liniuta un pic mai tare decat in z17 la tine. Am inceput sa fac cate 2 teste pe zi...si au devenit mai palide in z 11 si 12. Feriga cat casa in z 11 iar in z 12 nik.
Tb z9 :36,2
z10 :36,1
z11 :36,4
z12 :36,1.
Albus - urme fine z10-11. Col coborat, ferm, f.putin deschis.Dureri slabe ovar dr.
Tu ce intelegi din toata chestia asta mai ales ca am f rar un cm mai scurt de 30 zile? Eu cred ca ori m-am prostit sus ,ori m-am prostit jos! Sunt si eu total in ceata , dar imi ramane totusi o speranta ca am in fiecare zi la cererea expresa a jumatatii care a declarat ca merge neconditionat pana la capat.
Sau...poate nu am ovulat inca ? Astept parerea ta ALE si a celorlalte optimiste.

Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ale, pana astazi nu stiam nici eu cat trebuie sa fie de grena a doua linie.azi a fost mai tare decat linia de test!si s-a colorat exact cum a zis prospectul pana intr-un minut! in doua teste si dimineata si dupaamiaza.
sper totusi sa fie valabila si ovulatia ta.eu doar iti spun ca am vazut-o si pe asta
ti-as trimite poza dar nu pot decat pe mms ca al meu are aparatul la lucru...si altul nu am....

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Laura: CM-ul meu e de 28 zile, deci miercuri tb sa apara roshul dar daca ar fi fost ceva, ar fi iesit la test...asta e... in plus, sanii nu au suferit nici o modificare ...
incerc sa ma conving sa nu mai sper...
tie iti tin pumnii din toata inima sa-ti iasa din prima!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

fetelot dupa ce am mai citit si azi atata timp cat se merge cu zilica in jurul perioadei,mai adica 3-4 zile inainte de ovulatie si 1-2 dupa sansele sunt cele mai mari!
noi asa facem de 4 zile si inainte am facut pauza 3 ca sa se incarce bateriile.....
al meu saracu , cu toata inhibitia lui,a ajuns in timp record acasa cand i-am zis ca adoua liniuta a intrecut-o pe cea test.......
si dai si "lupta"....

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

alina
Laura a fost decat la un control..da io i'am tiniut pumnii..sper ca e de binee!!
bubuleanooo bine ai venit!!!ca tare dor imi era de tine..meluu nu stiu ce'i cu ea ca nu a mai aparut de cand ai plecat tu!!
io z2

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput