Mamici de sept-oct 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Fetelor, astazi o sa mai avem un bb, pentru ca naste flavia ramona. Are 40 de saptamani si 2 zile, si a chemat-o azi medicul sa-i induca nastere naturala, deoarece miine pleaca in concediu. E deja pregatita, a primit o pastila pentru dilatare. Asteptam vesti
Gripola multi ani si o nastere usoara!

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Not, e super filmuletul. L-am gasit si eu sambata la generale,dar era postat in evenimentul zilei http://www.evz.ro/article.php?artid=270378. De mult nu m-a binedispus ceva asa de tare.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

LA MULTI ANI GRIPO, HAZUL, CRISNEMES, multa sanatate si tot ce voi va
doriti

OANACN si INNI ce mamici fericite si nedormite. Acusi va ajungem
din urma

SEPHORA si FLORICIKA frumoase camere ati pregatit pt
bebelasii vostri. Tocmai am vazut pozele

MINI-ME eu una nu stiu sa iti raspund...stiu doar ca kg bebe
nu conteaza asa mult...doar restul masuratorilor...Bafta
sa afli vesti bune

MONIQUE uaauuu ai intrat in 40 saptamani. Ii place la bebe
in burtica ta

NOTQUIESTO mie imi plac pantofii si cu toc si fara...si mi s-ar potrivi
si nr tau asa ca....daca ti-a crescut nr la pantof sa ma treci pe lista
...de donatii

37+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Gripo!

Miercuri sunt programata la analize si ecografie, voi sta internata pana la pranz.
Colul e inkis, capul lui bebe e ft. jos...mai multe sper sa aflu miercuri.

Carmen(38 fix) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Alessia nu s-a intamplat mai nimic grav, doar mici incidente cum spuneam, de ex m-a sunat hodoronc tronc cineva(cu care nu mai vorbisem de ani buni) sa ma roage ceva si imi era imposibil sa ajut, dar situatia m-a dat peste cap... apoi am iesit in oras sa ne intalnim cu niste amici si din masina am vazut un accident ce parea destul de nasol si m-a apucat un plans isteric care m-a tinut cam juma de ora. Acum tind sa fiu hiper-hiper sensibila. Toata viata am fost, dar acum intrec orice masura.

Anne ce tragi-comic filmul... de unde ai aflat de el... pe mail? cine o fi regizorl asta? da' la drept vorbind doctoru' ala cam facea experimente pe pacienti, asa ca era corecta traducerea... in rep. moldova asa au doctorii bonetele ? cred ca iti mai ridica moralul de pacient cand ii vezi asa caraghiosi...

Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

flavia ramona nastere usoara, asteptam vesti

Floricika 38+ cu David Gabriel
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Alessia tinem pumnii, cum sa nu... daca tot te-ai decis sa-l scoti pe bebe la fix 37s. Totusi, de ce asa repede? crezi ca dra. va accepta motivul tau, daca nu e f solid? de obicei se prefera sapt 38 sau mai mult pt cezariene la rece, daca nu se asteapta chiar declansarea naturala... Oricum, bafta!

Flavia-Ramona! In sfarsit un bebe dupa atata pauza!

Pufymic drum bun spre Cluj si inapoi, si sa aduceti vesti f bune!

Anne nu mai raspunde ca am citit detalii in ev zilei

Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

flavia_ramona, ma alatur si eu galeriei! Nastere usoara si bebe sanatos!
Alessia, n-am ora fixa la doc, in jur de 16.30 sper sa fiu acolo...

38+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Eloise: e un site pe care gasesti tot felul de filmuletze. Eu nu am rabdare sa ma uit la gramezile alea.. doar cand primesc de la prieteni pe ym mai arunc un ochi :))
Si e normal sa fim mai sensibile.. eu l-am sunat pe al meu acum cateva luni plangand in hohote..nici nu puteam sa articulez..va dati seama ca el a crezut imediat ca am pierdut sarcina, pana m-am linistit eu sa ii spun de ce plang asa tare, saracul era sa faca stop cardiac... Eu plangeam pt ca venisera astia de la ADP sa taie crengile copacilor care crescusera prea mult..si au chelit copacul din fata geamului meu. Au distrus toate cuiburile, va dati seama.. era o piuiala, pasarele care zburau dezorientate in toate partile... si eu care plangeam la telefon ca vreau sa mergem in clipa aia sa cumparam casute pt pasarele.. Pe urma, cand el a inceput sa rada ( se gandea doar ca e fericit ca nu am eu nimic), am inceput sa urlu la el ca nu are inima :))
Asa ca... plus ca eu mi-am dat seama ca sunt gravida cand am vazut nu mai stiu ce reclama si am inceput sa plang in hohote, ca ma emotionase :)) De felul meu eram mai...hai sa nu spun nesimtita, ci doar.. mai dura. Acuma sunt ca un jeleu. Ranjesc la bebelusi, la femei gravide, la pasarele, catzelusi, pisicute, l-am pus pe al meu sa caute binoclul de munte ca sa vad dimineata pasarelele din copacul de vis-a-vis, ca ala nu e chel..D-astea de gravida..

POZE
www.TickerFactory.com/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Sofimic: nu pupi nimica..nici un flec, nici o baretutza, nimic! O sa dorm cu ei sub perna, na!

POZE
www.TickerFactory.com/" target="_blank">

Mergi la inceput