Copiluti de mai-iunie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
elisor spune:
Neatza!
Andutzy stai linistita ca Dragoselu nu e singurul copil care reactioneaza asa, de cate ori merg la o matusa care e in varsta Bia urla de-si opreste respiratia si asta pentru ca matusa-mea in extazul ei ca o vede uita ca nu trebui sa "sara" pe copil de cum il vede ci sa-i acorde timp de acomodare si tot ea se supara ca ce are domle fata de nu o place. Si cu socru-meu reactiona cam tot asa, noroc ca el a mai invatat cate ceva, textele lui ca Andreas nu facea asa, pai copiii sunt diferiti ce puii mei nu pricepe.
Daca nu reactioneaza prin plans sau urlete e foarte serioasa de zici ca tot greul lumii e pe umerii ei.
Iar cu programul esti de admirat, asta tb. sa stie sotul/soacra ta, probabil putina educatie tb. sa le faci lor nu micutului. Scuze daca mi-am permis.
Daca toate lucrurile mai putin placute se datoreaza educatiei tale, progresele te pomeni ca sunt rodul muncii lui, nu? ![]()
Mercedes concediu placut si vreme buna la mare. Multumesc de urari.
Ma enerveaza ca Bibi se urca in patul nostru si merge in picioare si normal ca-si pierde echilibru si tb. sa fiu tot cu ochii pe ea sa nu dea cu capul de noptiera, ca de cazut din pat e campioana.
OlgutaM sa ai rabdare ca va progresa, nu te mai gandi ca stagneaza, pur si simplu ia ca atare ce face pana in acest moment, daca te stresezi ti va parea o vesnicie pana la urmatorul.
Eu spuneam ca folosim pampers 4, desi acum vreo 2 luni eram la 4+
Bea imi place ca voi mereu iesiti pe undeva, mereu relaxati...imi place patutul baietelului, oricand se poate odihni desi banuiesc ca nu prea e prieten cu patul
Ioana acomodare usoara in prima ta zi la noul job! Astept pozele sa vad cum mai arata grasa mica.
Anca ai un copil pe care si l-ar dori orice mamica, a mea e atat de indaratnica si incapatanata, of
Adina cum merge dieta? Azi am decretat si eu inceputul regimului si vroiam sa stiu cum iti mai merge.
Ruxel sunt mai bine fetele, nu?
Laura sper ca nu sunt probleme in viata ta de nu mai spui nimic
Constanta e lipsa la apel...
Azi i-am dat pentru prima data gris cu lapte, foarte subtire si vad ca i-a placut.
Nu ii place spanacul sub nici o forma si pana pe la 10 luni il manca fara probleme, nu vrea pufuleti desi am vazut cata trecere aveau la copilasii din Constanta. Sunt cam in pana de idei culinare, asa ca tb. sa reinventez bucataria ![]()
Stiti cumva daca la noi in Ro se gasesc opritori pentru usi sau cum le-or spune ca sa nu-mi mai deschida usile la bucatarie ca pentru ea "nu e voie" nu exista.
Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei
elisor spune:
Cristina hai mai, chiar e nasoala vestea, noi eram fani emisiunilor sale, Andreas l-a indragit foarte mult.
Chiar imi pare rau, sa se odihneasca in pace!
Androix spune:
www.dropshots.com/day.php?userid=156935&cdate=20060904&ctime=110457" target="_blank">tata de Filipete, cand era mic trimit asta repede sa nu pierd linkul si revin dupa ce citesc ce ati scris.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
elisor spune:
Andreea, mami de Filipete, m-ai bagat complet in ceata, retrag ce-am spus ieri, e leit si mami si tati, dar cum e posibil??? dupa analiza temeinica a cazului "Filipete: mami sau tati?" am ajuuns la ilustra concluzie ca tu cu Mihai semanati. Pe bune, stiu cazuri de sot-sotie care seamana.
Sunt curioasa care e concluzia ta ![]()
Cristina nazbatioasa mai e Carina
monu spune:
Androix chiar ca seamana cu amandoi!![]()
Elisor nu am auzit de dispozitive care sa nu le dea voie sa deschida usile de la camera (poate doar cheia
). ca pt dulapuri exista. pt usi sunt doar dispozitive / opritoare care nu le dau voie sa se tranteasca si sa le prinda degetele.
Chris mare noroc ca nu s-a lovit. cred ca in scurt timp si Alexia o sa incerce pt ca am gasit-o de cateva ori cu piciorul catarat pe patut.
cat despre veste, a cazut ca un bolovan. dzeu sa il odihneasca in pace.
Noi ieri am fost la iarba verde. a fost frumos, fata cuminte dar nu am putut adormi copilu decat dupa ce l-am plimbat cu masina. asteptam sa ne iasa o masea.

16+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
mygirl spune:
Neatza de la Constanta!
Sunt de la 7 cu calculatorul deschis dar din cauza de micuta terorista abia am apucat sa citesc. Acum am echipat-o si am trimis-o afara cu babysitterul favorit, vara-mea
. Plina de elan ma pregateam de smotru cand am consatat ca ne-au luat apa

.
Weekendul asta am avut circ in toata regula cu Alex, vorba lui Monu, "imi vreau copilul inapoi"! Pana nu s-a rastit Paul la ea nu s-a potolit, imi era mila de mi se rupea sufletul dar chiar nu mai reuseam s-o potolim, tragea de toate, urla, arunca si se tavalea pe jos
. Azi am vazut ca i-au iesit colturile de la maselutele de jos, asta sper sa fi fost cauza crizelor. Gabitza, interesant linkul pus de tine, trebuie sa ma apuc de studiat.
Andutzy, si Alex are momente cand nu suporta anumite persoane in preajma ei. Chiar uneori urla si o respinge pe soacra-mea, nu mai stie saraca femeie cum sa-i faca toate poftele si toanele si tot la ea urla si tipa.
Androix, ieri cand am vazut pozele tale eram convinsa ca Filip seamana cu tine, acum nu mai stiu....
.
NewMami, multumim ptr poze, asa mai reusim sa ne clatim ochii cu locuri pe care nu stim daca le vom vedea vreodata...live!
Mi-a venit copilu acasa...cam scurta plimbarea, cred ca a lovit-o foamea.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
gabitzam spune:
Eli, noi am pus la usa de la dulapul lui o opritoare. Pina acum este eficienta,dar nici nu si-a pus mintea foarte tare cu ea. Aveam medicamentele lui in dulap si tot atenta la sticlutele de Panadol sau Nurofen. O sticluta de Ketof deja a facut-o praf pe gresia din bucatarie, si asta ne-a facut sa luam opritoarea aceea. E ca un fel de brida de plastic, cu doua rozete la capete, poate o stii, de la Chicco. Nu-mi dau seama daca pentru usa de la bucatarie o fi buna.
Eu mai vreau una pentru dulapul de la baie, ca l-am gasit pe Andrei foarte fericit cu o cutiuta de OB-uri in mana, rodea fericit la unul![]()
Androix, ne-ai bagat in ceata. Filip este o combinatie perfecta de Andreea si Mihai pitici ![]()
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
patriciaRO spune:
Elisor, era foarte fain patutul intrucat avea o deschizatura undeva intr-o parte ca sa se poata da jos din el. Cica adoarme el in patut dar si maica-sa pe langa el, ca mai aveau o canapea. Dupa ce adoarme, pleaca maica-sa de langa el... Eu nu stiu cum o fi stilul asta, dar in fine...Fiecare cu copilul ei. Desi era tare mirata cum de il pun eu in pat pe Alex si gata si adoarme... Pai, uite asa ii zic: ca asa l-am obisnuit...
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
andutzy spune:
bea, cu rusine recunosc ca si copilul meu adoarme tot cu mine langa el...la capitolul asta l-am invatat prost, stiu, ca si la capitolul statului singurel intr-o camera si pt asta am scuza ca nu avem o camera fara pericole de tot felul....numai pentru el....
Zicea cineva de marimea de Pampers folosita? NOi suntem la al doilea pachet de marimea 6, deja 5 ii era prea ficsi, desi nu are inca 16 kg sau cat scrie pe pachet 
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)