Copiluti de mai-iunie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 3
elisor spune:
Neatza!
Altii au muncit si au locul binemeritat pe pagina 1, noi am dormit, dar am recuperat subientul de la coada si suntem fruntasi...haideti la cafea 
Bianca's Birthday
Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei
andutzy spune:
neatzaaa, vreau si eu cafeaaaaa!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
elisor spune:
Anca am vazut pozele din primul album, al doilea ma trimite la plimbare si-mi spune sa-ti cer invitatie, pai o am, mai trimite inca o data pentru al doilea album ca la primul am am savurat fiecare poza.
Sunt atat de frumoase peisajele, muntii, ceata ce se ridica dintre ei, muntele cum se oglindeste in apa, atata frumusete...iti taie respiratia!
Despre oraselul acesta spuneai ca te-ai retrage la pensie? Intradevar e linistit, curat, frumos cu atatea peisaje magnifice in jur...
E intr-una Patrick cu o mutrisoara imbufnata, o scumpete, i-a crescut si parul multisor.
Ma enerveaza ca nu merge optiunea de comentarii.
Frumoase pozele, vacanta...
Andutzy vezi ca a mai ramas cafea in filtru, serveste-te pls. ![]()
Bianca's Birthday
andutzy spune:
ELI, sar'na, delicioasa cafeaua!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
patriciaRO spune:
Elisor, da, mai, erau asa de frumos ca nu ne mai saturam sa le privim. Si noi ne dormim mult sa fim intr-un din asta! Nu se stie cand, dar mai stii!
Vremea de cate ori iesim noi, tine cu noi. E soare si placut afara. Nu tot timpul, dar respiri aer curat... Sunt 22 de grade maxim... si bate soarele super de bine!
Gabitz, ce tare cu Andrei cu matura... Alex ia matura de cate ori prinde baia deshisa si chipurile face curat... Cand ma mai vede pe mine ca fac, apoi imita si el... Acuma suntem la aspirator si apoi dupa ce da cu el ia galeata cu mop si da si el cu apa, cu mopul in toate directiile... E tare haios...![]()
Uitati ultime noutati in materie cu Alex... Aseara era la masa si se facuse ca un purcelus.. Mananca cu o pofta incredibila! Si ma bucur mult ca avem de recuperat! Apoi se baga prin diverse locuri si cand il prin cu camera, rade de zici ca asta a facut de cand lumea, adica sa pozeze... E tare jmecherut. Si mai nou avem 2 masinute.. Le plimba pe alea toata ziulica prin casa!
Alex JUCAUSUL
Auziti fetelor ai vostri au vreo jucarie pe care o adora? sau o cara cu ei? Sau nu este inca acum cazul?
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
nelia spune:
Ancaaaaa, ne-ai omorit! Ai ajuns in concediu exact prin locurile pe care le visam noi de cind am ajuns in Canada. In Kelowa avem niste prieteni plecati din Montreal, tot speram sa ajungem intr-o zi sa-i vizitam. Multumim frumos pentru poze, ne tot uitam la ele, nici nu le-am vazut inca pe toate.
Adina, felicitari pentru vorbareata! Tudora a zis acum citeva luni, timp de vreo saptamina mami da papa si titza da bana (adica fetita da banana - ea zice da si la cind da si cind cere!), de ne-a uimit pe toti... si apoi s-a oprit si nu a mai facut propozitii, dar nici alte progrese la capitolul vorbire.
Elisor, bine ai revenit! Imi era dor de mesajele tale!
Beatrice, am vazut pozele! Foarte frumoase vapoarele, i le-am aratat si Agatei, care e atrasa de tot ce merge pe apa, nu stiu de unde si pina unde...
Cloreta, am vazut pozele de la mosie! Ce dulcica e Teodora cu clamuta ei...
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Androix spune:
Pe fuga
www.dropshots.com/day.php?userid=156935&cdate=20060903&ctime=140329" target="_blank">andreea, mama de Filipete, cand era mica seamana au ba? ![]()
![]()
Si gata, acum plec sa-mi recuperez copilul. S-a sfarsit vacanta...
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
elisor spune:
Ce slaba miscare, da slaba rau!
Am poposit si noi acasa, sunt rupta-n paispe de oboseala, am fost la targul de toale pe care vroiam sa-l vad de vineri si n-am mai ajuns, ce sa zic, slabut, dar mi-am luat totusi un palton/pardesiu pana la genunchi, un tricou, sosete pentru plozi si un body cu "sunt printesa", ma ateptam sa ravnesc dupa una alta dar n-a fost sa fie.
Apoi am mers in My Place (mall) sa serveasca donsoara un borcanel cu papa, dar era mai interesat de umblat pe la mesele oamenilor asa ca am renuntat, am lasat-o si pe strada (a se citi alee) mai cu teama ca deh, era prima oara, dar s-a descurcat foarte bine.
Am pus-o-n patut sa faca nani, sper sa recupereze la masa de seara ceva ca azi m-a fentat.
Androix m-ai convins iremediabil: esti goala Filipete, seamana perfect cu tine.
Beatrice vazut curiosu', sa nu zici ca juca solitaire ![]()
Da, Bia are o jucarie preferata, un leut de plus care are niste chestii in el de zdrangane, nu doarme fara el sub nici o forma.
Nelia 
Laura?? OlgaT??
Ruxel am vazut pozele din vacanta voastra si pot spune ca sunteti trei fete frumoase, tu aratai de parca ai fi sora mai mare a lui Alex, imi place rochita de pe Alex (e din Quelle?) si unde e cu coditele alea smechere, cred ca dureaza o vesnicie sa le impletesti si Bia are o poza unde-si sprijina caputul in barbie care imi place mult.
Cum se mai simt fetele, mai au febra?
M-apuc sa descarc pozele
Bianca's Birthday
elisor spune:
Daca doriti sa vedeti:
pozitie sexy ;
paiunea mea:scrisul;
doua fete
Si poze de azi (spre sfarsitul albumului)
Bianca's Birthday
ioanailincam spune:
Hello din ultima zi de libertate
. Ma ia groaza ce perioada incepe de maine pentru mine, dar savurez aceasta zi la maxim caci am invatat de la o vreme sa neg realitatea cruda care va urma pana in momentul care vine.
Asa ca azi ne-am invrednicit in sfarsit sa mergem in parc, nu am ajuns in Herastrau cum as fi vrut, ci in IOR sau Titan, ca niciodata nu stiu care e. Cert e ca am fost in partea mai neamenajata, am inconjurat tot lacul, am stat pe iarba (erau o gramada de mosi care se prajeau la soare cu pieile lasate la vedere
), Ana a alergat dupa toate gunoaiele pe care le-a putut gasi si cam asta a fost. Am ajuns acasa si barbatul a venit cu ideea stralucita ca ar fi bine sa-i facem baita acum ca sa fie si ea curata, sa se bucure de curatenie, nu sa se culce direct. SI bieninteles ca a trantit un kk de toata frumusetea (al patrulea pe ziua de azi, nu are diaree, doar ca mananca foarte mult), care i-a si iesit prin pampers pe haine ca l-a pistorcit bine calarindu-l pe frate-meu
. In final a picat magareata pe barbat sa o schimbe ca pe mine deja ma lasasera nervii. Iar acum ma pregatesc sa o culc ca e rupta de oboseala. Iar dupa ce adoarme vreau sa mai pun niste poze ca luna asta am fost cam lenesa; constat ca astia de la webshots s-au gasit sa schimbe fata si eu ma uit ca curca-n lemne ca nu stiu sa pun poze
.
Androix - bucatica rupta e din tine Filipache. Extraordinar!
Babygirl - felicitari pentru prima propozitie. In sfarsit da si Ana semne ca vrea sa articuleze cave mai mult decat onomatopee: dupa ce bate din buze zice apa/apa sau papa/papa, pana la urma ea stie ce zice. A, si a invatat sa mearga cu spatele, dar la cat de obosita e numai asta ii lipsea.
Gata, ma duc sa ii fac lapticul ca simt ca clacheaza, isi tot parcheaza pernuta pe jos si se intinde pe ea, dar fara lapticul ei nu face mare branza. SPer sa intru mai tarziu. Pupici!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...