Copiluti de mai-iunie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Clara, imi plac asa de mult pozele voastre de la mosie. Teodora arata atit de relaxata si fericita, este atit de frumoasa, ma topesc dupa ea! Si noua ne=a fost dor de tine.

Am fost azi in Pavilonul H din Herastrau, aveau lucrusoare asa de frumoase. Nu mai stiu cine intreba unde este exact situat magazinul. Daca te uiti la pavilionul H din spate, partea dinspre lac, sint trei intrari. Magazinul este pe la intrarea din mijloc, drept inainte pe stinga. Se chema Alenza, Alonza, cam asa ceva. Noi i-am luat ghetute de toamna lui Andrei, foarte frumusele, piele si pe dinauntru si pe dinafara, talonet, 75RON. Aveau plovere, jachete, treninguri, la preturi asa si asa. Dar toate de calitate, zic eu.

Sa=l vedeti pe Andrei azi ce-a facut, a sterpelit matura si s-a plimbat cu ea prin toata casa, m-a "ajutat" la curatenie. A maturat peste tot Uitati-l www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20060902" target="_blank">aici.
Iar cind da tati cu aspiratorul musai sa te tina si el de teava. Fuge de aspirator numai daca vede "batista bebelusului".

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Fetele care cumparati hainute din H, spuneti va rog niste preturi informative ca si noi ne-am apucat de garderoba de iarna si sa avem ca reper, comparatie cu ce e ci orin Obor ca de acolo ii iau eu in general.
Bea ce frumusete de vapoareeeeeee!!!!
Eli, inca o data felicitari pt mergareata, Omustata si voua, primii pasi conteaza! Dupa ei...alergatura!!!!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Gabitza, gand la gand, pe cuvant!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Dimineata am fost toti trei prin piata si Andrei cind a vazut strugurii a fost disperat dupa ei, tot arata cu mana si striga ca vrea. A trebuit sa-i luam ca tipa pe acolo. Chiar s-a dus Costi la o cismea si i-a spalat citeva boabe. I-am luat unii cu boabe foarte mari, sa-i pot curata usor de samburi si pielita. I-am mai dat si alta data doar fara samburi, si am vazut ca pielitele se adunau gramada la "iesire" in pampers, nu se digerau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

OlgutaM pai la Maya poti spune ca au fost PRIMII PASI, de la zi la zi progresele se vor acumula pana va reusi sa mearga distante mai lungi singura, acum e foarte important sa nu se loveasca, altfel va stationa.
Andreas fix de ziua lui se tot ridica si facea 2-3 pasi si cadea si tot asa pana a dat cu capul de masuta (cand am revazut caseta mi s-a strans stomacul) si pana si-a reluat incercarile a stationat 2 saptamani, apoi tot asa din aproape in aproape si intr-o saptamana mergea, dar la Bianca nu am avut parte de primii pasi pe care i-am tot asteptat.

Scuze mamicilor care au in portofoliul realizarilor mersul de ceva vreme pentru tevatura care am facut-o eu referitor la acest subiect, dar inca sunt in extaz si mai ma uit dupa ea cum merge, auzi domle, merge!!!

Aaaaa, azi a venit socru-meu si cum e mereu altfel decat restul lumii i-am povestit cum a inceput sa mearga, nici nu parea atent, cand am terminat de explicat reactia lui a fost: dar nu merge prea tarziu? de parca mai conta, important e ca a facut-o in final. Carcotasul

Clara aaaaaaaa, deci asta a fost concediul vostru? Pai sa stii ca ai fost mai realizata decat mine care am fost la mare, daca spui ca i-a priit lui Teo. La mine a fost extraordinara intalnirea cu gasca din Constanta (of, mi-e asa dor de voi) si faptul ca i-a placuit enorm lui Andreas (de data asta), ca pentru noi cei mari a fost cumva ca AMR-ul din armata, ca sa nu fiu rea trebuie sa recunosc ca primele doua zile au fost bune si frumoase dar o data cu diarizarea si vomitaciunile lui Bibi s-a nasolit vacanta.
Teo si-a revenit cu scaunele sa inteleg?

Monu mersi de raspuns

Anca iti multumesc de telefon, ca de obicei esti o dulce.

Azi a fost plina de draci fie-mea, n-a dormit corespunzator la pranz si efectele s-au vazut. Am bagat o prajitura la cuptor si atata s-a fatait prin preajma geamului, dar totusi departe ca stie ca arde, pana a fost gata, cand am scos-o criza de nervi sa-i dau, e innebunita dupa aceasta prajitura cu fructe, asa ca am suflat cot la cot cu ea sa se raceasca.
Apoi a pus mana pe ruleta lui taica-su si parca era setata, directia wc si i-a dat drumul, spuneati ca ai vostri copilasi arunca la gunoi, mai sunt amatori de wc-uri. A invatat sa ridice capacul si sa se balaceasca.
Inca o faza "draguta" va mai spun si ma car de-aici ca vreau sa vad poze din contzedii, deci Bia dormea, Andreas la compu si am zis hai sa facem si noi un dus impreuna. Suna telefonul si ce credeti ca spune Andreas? Parintii mei sunt la dus sunati mai tarziu. Acum stiu si altii

Anduty multam inca o data. Si de raspuns. Si eu vreau sa ii cumpar papucei de casa cam asa de care i-ai luat lui Dragoselu, am vazut la TCM dar mi-a fost lene sa merg.

P.S. pentru Bibi aspiratorul e placut doar cand tace, azi n-avea tubul pus si mi-a bagat tot felul de agrafe pe gaura ce duce in sac.
Gabitza esti o mamica fericita cu asa ajutor in casa, imi place ca e perseverent si vrea sa curete toata casa.
Are pont in camera de la Mob, nu?

Va pup!

Bianca's Birthday

Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Azi Ema a legat pt prima data 3 cuvinte cu sens. A strigat dupa Mihai sa-i aduca apa cand era in camera ei cu mine in pat.Adica nu m-a trimis pe mine dupa apa.:)

Tati apa Ama!

Mergi la inceput

Tdi bun venit acasa! Ai terminat cu rosiile? Hai, da raportul cum a fost vacanta

Adina bravooooooooooooooo Papadiei! Ai o fetita extrem de agila, raman uimita de cate spune!

Bianca's Birthday

Mergi la inceput

Eli, intr-adevar pontul din camera lui e de la Mobexpert. Aveti tot la fel? Initial era dormitorul nostru, cu patul original, dar saream de pe usa direct in pat, ca dormitorul e extrem de mic. Dupa ce i-am facut camera lui acolo, tot la Mobexpert am gasit canapea sa se potriveasca la fix acolo in pont. E foarte util si salveaza mult spatiu decit un pat simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Androix noi tot scaun de masina de la Chicco (Zenith) avem, dar Bia isi scoate mainile din curelele care vin peste umeri. Pur si simplu nu le suporta.

Adina ce sa zic despre Alex...mai nimic , febra nu mai face insa gatul nu a dat inapoi, si mai rau, de azi dimineata Bia face febra peste 39. Am fost azi cu amandoua la dr., mi-a dat pentru Alex ceva mai puternic decat ospamoxul ala, si anume Klabax. Pentru Bia mi-a dat augmentin, antitermice si pivalone pentru nas (cu toate ca nasul nu ii curge). Ce sa zic, nu mananca nimic, nici macar laptele nu il bea, e plangacioasa cateodata, iar acum inainte de culcare i-am dat Calpol si i-am pus sosete cu otet, dar inca nici un efect. Geme in somn si arde toata.

In rest, ma distrez nespus cand le vad cum se joaca amandoua. Se distreaza Bia copios la toate tampeniile lui Alex. Rade cu gura pana la urechi si daca se stramba Alex putin la ea. Se urca amandoua pe canapea in sufragerie si Alex pune o patura in capul lor si zic ele ca au cort. Si se-aud numai chicoteli de sub patura aia. Sau Alex se preface ca se impiedica si cade si Bia moare de ras si face si ea....tampenii d-astea .

Ieri s-a urcat Alex intr-un copac in parc, si o prietena din parc nu a avut ce face si a ridicat-o si pe Bia putin mai mult si o tinea cu fundul pe capul ei. Numai ca tipa nu a vazut ca Bia s-a agatat puternic cu manutzele de o creanga si cand a vrut sa o dea jos nu mai putea. striga disperata la mine ca nu mai poate sa-mi dea copilul jos din copac, dar eu eram la o barfa mica cu alte fete si nu auzeam. M-am distrat copios. Bineinteles ca de-atunci Bia cere numai in copac.

Ruxel

Bianca

Mergi la inceput

Gabitza da, la fel avem, dar e a lui Andreas, i l-am luat pe vremea cand preturile erau in marci, diferenta e ca el are pat cu somiera, ce nu-mi place ca e cires cu negru si se vede praful de turbez (dar acum 6 ani nu prea aveau concurenta, ba, mai era Neosetul dar aveau preturi exorbitante)

Androix am vazut pozele, multe nu gluma, desi ador marea, mi-au placut mai mult cele de la Cheia, am "vazut" linistea, ce peisaje superbe, gunoaiele nu lipsesc, acum pe bune ca pozele sunt reusite, in special portretele. Filip mi se pare mie sau seamana cu Mihai? S-a inaltat mult Filipete din martie si de aceea mi se pare asa slabut? E delicat ca o floare.
Noi de ce nu ne-am intalnit la Brasov?
Aaaaa, deosebita poza cu panza de paianjen.

Clara imi place mult poza cu Teo din profil unde papa covrigei din farfurie, are un nasuc de-mi vine sa-i dau numai pupicuri pe el. Initial m-am mirat ce inalta e de e cu un cap mai mare decat masa, apoi am vazut ce cuminte sta pe scaun (Bibi nu sta, se bataie si mi-e frica sa nu cada).
Am vazut si niste picioare superbe, ale cui or fi oare? Esti superba, as omora sa am corpul tau.
Poza cu gaza in floare...inspirata

Bea vazut vapoarele, vreau si eu o cabina intr-o croaziera, dar probabil am rau de mare asa ca mai bine aleg un apartament in cladirea cea noua, totul e pe alese, nu? cer prea mult? Frumoase rau vapoarele, asa vreme buna aveti?
Felicitari lui Alex pentru manuirea linguritei!

Ruxel sanatate fetelor, of si amandoua deodata, cum rezisti? Cum de nu i-a dat si lui Alex augmentin de 7 ani? Augmentinul e un antibiotic foarte puternic, scuze ca mi-am dat cu parerea.
Ce fain se joaca fetele tale, Andreas de cele mai multe ori o ia pe sus si o scoate din camera lui si ii inchide usa-n nas si Bibi sta si plange la usa. Dar se intampla si exceptii cand se joaca frumos amandoi, Bibi tot cu omuleti, masini de-ale lui Andreas si nu se cearta, atunci mi-e mai mare dragul sa ma uit la ei. Am vazut la cineva in curte o casuta intr-un copac pe care scria "casa lui Alex", mi-a placut atat de mult.
O noapte usoara!

Gabitza nu mai stii nimic de Stefania, parca tu ai vorbit cu ea inainte de disparitia ei?!

maine vreau sa vad si tura doi de poze, noapte buna!

Bianca's Birthday

Mergi la inceput