grup de suport pt.renuntare la fumat

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

nadyana eu am niste dinti de cand m-am lasat.....
beton de albi si cu un smalt impecabil!....

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Annie, aici nu se mai importa acea guma de mestecat cu nicotina, in schimb tigarile fara niciotina sunt in farmacii.Ca o incurajare vreau sa-ti spun ca tr. sa incerci, poate nu-ti va fi asa de greu pt. ca, un cate stiu eu, acolo se fumeaza mult mai putin(cel putin femeile).Un alt argument de-al meu care m-a ajutat in prima saptamina cand m-am lasat a fost aptul ca vazusem la Rotana Tv pe satelit cum arata femeile acolo, adica in zona asiatica.Mi se pare ca au un ten impecabil si asta pt. ca nu fumeaza, probabil(cel putin cantaretele, prezentatoarele, etc libaneze arata impecabil).Cand imi venea sa fumez ma gandeam si la cat de bine arata ele pt. ca nu fumeazaEu stiu ca se si ingrijesc, dar sunt sigura ca aptul ca nu fumeaza are o f.mare importanta.La mine acum nu merge Rotana Tv dar prind alt canal tot cu muzica si chiar aseara ma uitam si ma ajuta cat de cat si asta pt.ca vad cat de bine arata fetele care nu fumeaza, pe cand etele care fumeaza arata
Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni,doar si eu mi-am stricat tenul de la tigari, doar ca se stie ca fumatorii se ecunosc de la o posta si, unul dintre indicii ar fi tenul si dintii lor.Apropo de dinti..ai dreptate alina.Si eu cand fumam aveam intii albi, ar acum, la nici 2 saptamini de cand nu am fumat, mi se pare ca dintii mei sunt din ce in ce mai albi.
Asa ca Anniecred ca tr. sa incerci, in special daca tot zici ca te-ai saturat.Noi te sustinem si te asteptam pt. ca este mulu mai usor cand esti sustinuta si can mai sunt si alte persoane care incearca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Aici nu se gasesc tigari fara nicotina...:( miam cumparat deja guma cu nicotina....ei spun ca tratamentul ar cam dura 3 luni si ajuta la diminuatrea axientatii, nervozitatii, ... punerea in greutate YAY asta miar convenii, oricum sunt hotarata sa ma las....binenteles ca tenul si dintii sunt in primul plan, si ma-m saturat de aemenea sa ma uit in oglinda si sa var o femeie mult mai batrana decat sunt....si Imi cade parul enorm de mult, riduri fine pe la ochi, si degeaba arunc cu banii pe creme scumpe anti rid daca nu am grija de ten, ...corect?!?!

cat despre tenurile celor de aici, daca le observi, sunt la fel ca ale noarte, ba curate si frumoase, ba grase si cu tone de cosuri

http://jordisoler.com/wp-content/images/no-smoking.jpg ceva foarte funny

deci maine va fi prima zi...vreau sa incep fara sa am prin casa vreo tigara

Mergi la inceput

Annie,te asteptam de miine.a, este bine sa te lasi si sa nu ai nici o tigara prin casa.Asa este, tigarile fac mult rau, prea mult rau tenului nostru, organismului nostru si nu se merita.
Ieri, nu stiu ce m-a apucat dar chiar aveam pofta sa fumez.De fapt, nu stiu daca era chiar pofta, ci faptul ca am mers intr-un loc unde puteam fuma in liniste.Chiar am vrut sa merg sa-mi cumpar tigariadica m-am gandit nu neaparat ca am vrut.Pana la urma am plecat la alimentara pt. ca tr. sa iau cu totul altceva.Recunosc ca, in super market ma cam gandeam la tigari, de fapt la obiceiul de a fuma.Desi, nu cred ca mi-as fi cumparat tigari. Si, ce credeti ca s-a intimplat fetelor?La rand, in spatele meu, tocmai se asezase un domn si o doamna, el fumator inrait se pare.Ce voce avea de la tigari..de nu-ti mai trebuie tigari si nici sa te gandesti la ele.Si, uite asa mi-a trecut imediat pofta de a ma vedea cu prostia aia e tigara in mina

Mergi la inceput

Buna fetelor!Ce se intimpla?Nimeni nu mai renunta, nimeni nu ma mai sustine?
Annie, ai reusit?
Alina, unde esti cu sfaturile tale?
Lachione,ai reusit sa incerci sa te lasi?
Eva, Cris, avem nevoie de voi
Eu merg in continuare nu prea am mai simtit lipsa si nevoia de tigara, iar pofta de mincare este din ce in ce mai scazuta

Mergi la inceput

Azi dimineata mai ameam un MORE pt cafea, am aprinso am tras de 2 ori, aopi am zis ca-i teribil de plictisitoare si am aruncat-o in chiuveta

chiar in momentul asta, am incercat prima guma :nicorell car sigur te face sa te lasi pt ca are un gust oribil, mestec de 2 ori, o scot numai ca sa nu vomit prin casa cumplit...nici nam cuvinte sa descriu, si miam luat varianta light , de 2mg, si binenteles ca am bagat si un orbit supermentolat, dar tot imi mine sa...vomit

nadyana tie cum iti e acuma? cred ca ai mai bine de o saptamana de cant te-ai lasat, cica prima e cea mai grea...eu de cate ori am incercat am reluat sportul in a 3 zi....Acum binenteles ca de poimaine mie frica...si ma rog la D-zeu sa nu se intample nimik grav ca sa ma iau iarasi ca am patit si de-asta

Ne vorbim si maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

FELICITARI!!!

VOINTA!!!

M bucur pentru voi, sper sa ma alatur si eu intr-o zi. Am incercat o singura data tot aici pe DC. Am reusit insa sa le mai raresc, fumez pina intr-un pachet / zi, fata de 1 pachet si sau chiar 2 cit fumam inainte.
O sa fac o "sedinta" cu mine insami si ... ma voi alatura voua. Am citit postarile voastre, mai bine spus mi-am aruncat ochii pe diagonala, evitind sau refuzind practic sa vad cite aspecte nocive sint, pe care de altfel le-am tot auzit de la cei din jurul meu.

Va admir ... tineti-o tot asa. Sper sa ma alatur si eu voua.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Si eu "va citesc" de cand s-a deschis subiectul si ma tot chinuie gandul sa ma las. Adevarul e ca le-am mai rarit. Fumam cam un pachet pe zi iar acum nu mai fumez decat la servici cam 7-8 tigari.
Am citit tot ce ati scris inclusiv de ce nu e bun fumatul, ca sa nu mai spun ca pe vremea cand eram in liceu am organizat si o campanie anti fumat dar cu toate astea parca nu ma trage inima sa le las de tot.
Uff, nu abandonati subiectul, poate ma conving si eu de cat de mult rau imi fac.

P.S. Ca sa aveti si motiv sa dati cu pietre va spun ca am si o forma usoara de astm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

ce mai fac cel mai curajoase fete din lume?

vad ca reusiti eu,.......nu

saptamana trecuta am fost tare, am spus nu tigarilor, mai ales ca am aflat ca sunt insarcinata. dar.... ieri a venit seful meu din concediu si mi-a adus drept cadou un pachet de Vogue. bineinteles ca m-i l-a dat cu subinteles, pe el scria mare cat jumatate de pachet "fumatl ucide", si eu ca un copil rau ce sunt l-am defacut. si cum aseara m-am certat rau de tot cu sotul meu, mai am acum la momuntul asta 11 tigari.

nu reusesc, ce ma fac eu? stiu ca fumatul dauneaza foarte mult bebelusului meu .
maine ma duc la doctor si am de gand sa-i spun doctoritei ca sunt o foarte mare fumatoare si o mamica taaaaaare denaturata (ca nu m-am lasat inca) sa vedem ce zice.

trebuie sa ma las, ma doare cam tare burtica, va dati seama e asa de mic si deja a inceput sa ma certe

gata, azi nu mai fumez nici una. si nici maine, nici poimaine, GATA CU TIGARILE, ma sa fie asa.

pupici

Mergi la inceput

paki...mai mama..te rog opreste-te gandeste-te la piciulica mica de acuma tre sa ai grija de el lasa-le incolo sau cum spune mama: ardele-ar focul sa le arda :)) bafta

eu una na-m fumat cat am fost cu bebe la bord,, chiar dak simteam nevoia sa fumez, o aprindeam si apoi directi toillet sa vomit

mama apucat iar la vreo cateva luni dupa ceam nascut , cand iubita de soacra-mea a venit sa "ma ajute cu bebeul" si care fara rushine fuma pana sin camera piciule neam certat si...le-am luat iara

....as fi fumat acuma, na-m tigari si nici nu cumpar, si guma mie sila sa bag in mine....ma cam ia somnul

Mergi la inceput