grup de suport pt.renuntare la fumat
Raspunsuri - Pagina 10
Kariris spune:
am sa scriu si eu de cate ori voi simti nevoia si mai ales atunci cand imi va fi greu, chiar daca nu se va raspunde... nu poti pretinde nimanui sa te ajute sa scapi de un rau pe care cu buna stiinta ti l-ai facut singur sistematic...
sheherezada spune:
lachione lasa ca te sustin eu 100%!Ca oricum suntem colege de "suferinta".Ma gandesc si eu sa ma las de fumat pentru ca o sa incep in curand stimularea si cine stie?
pentru tina ca sa-ti usurez suferinta.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
anyella spune:
ma inscriu si eu in clubul vostru
,ma primiti? stiu tot despre efectele nocive...si mai am si un sot "fumator inrait",am fumat si NTB-urile
,dar imi lipseste vointa!!!
poate ne ajutam reciproc,va multumesc pt. topic
Kariris spune:
multumesc shehe!!! nu stiam ca si tu le pipi.. (a se citi "le fumezi")
eu azi am avut o zi grea si o depresie si mai grea. Dar maine e o noua zi si cine stie, poate va fi mai bine si eu mai puternica!
sheherezada spune:
Ce nu te omoara te face mai puternic!Si eu am trecut zilele astea printr-o depresie cumplita si cand am asemenea stari trebuie neaparat sa fumez.Desi ma tot bate gandul sa ma las...da nu stiu cand.Am reusit sa ma las de fumat trei ani dar dupa ce am pierdut sarcina m-am reapucat,poate din motive de silueta,nici eu nu stiu prea bine.Si acum imi vine foarte greu sa renunt din nou desi stiu ca ar trebui.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
eva03 spune:
Lachione sunt alaturi de tine cu tot sufletul. Stiu cata suferinta provoaca incercarea de a scapa de "demoni", dar daca te-ai hotarat cred ca ai facut primul pas.
Nadyana 

FELICITARI! Ai trecut cu brio de prima etapa! (asa consider eu)
Adria_, Anyella Bun venit! Si sotul meu fumeaza si am incercat sa-l determin sa se lase odata cu mine. Cand am fost tratata cu refuz am inteles ca este o alegere strict personala si m-am lasat numai eu de fumat inhalandu-i fumul in fiecare dimineata la cafea si in orice moment de relaxare.
mama lu' Claudiu
eva03 spune:
Sheherezada eu m-am ingrasat 6 kg, in 4 luni! Acum am alta ocupatie: sa le dau jos si cand am vreo "pofta ma gandesc la regimuri si sport si trece tentatia de "o tigara".![]()
Va tin pumnii stransi la toate!
mama lu' Claudiu
anyella spune:
este singurul lucru care ma ingrozeste!!!frica de a ma ingrasa...iarasi! cind eram copil mama ma indopa cu prajiturici de casa si am un "fizic" pe care se depune!!!
am reusit sa slabesc de la cafea si tigari(zic eu),stiu ca imi fac rau dar imi taie pofta de dulce!!! si eu astept o terapie de grup 
Adria_ spune:
Anyella, ma bucur ca ai venit. Cam ce ar presupune terapia de grup? Ma gandesc sa ne laudam aici cu orice mica reusita in privinta lasatului de fumat. De ex. eu azi am scris pe forumul asta ca vreau sa ma las de fumat. E o realizare pt mine faptul ca mi-am recunoscut neputinta si imi intareste dorinta de a ma lasa. Altceva - care e momentul in care ne vine cel mai tare sa fumam? Mie dimineata dupa ce mananc. Asta e primul moment greu din zi. Imi doresc sa trec peste asta maine dimineata fara ... fumuri.
Lachione, sa nu te descurajezi, te rog.
anaisanais spune:
Lachione, adria, sotul meu, acum un an si ceva, urla la mine: din cauza ca tu fumezi nu ma pot lasa eu. Eu m-am lasat, iar el nu, dar nici un urlu la el; ieri m-a sunat ca, in drum spre casa, sa-i cumpar si lui ''tigarushe'', ceea ce am si prestat; dar, ajunsa acasa, si cu oaresce cumparaturi, i-am zambit dulce-dulce( cu efort, ca ma enervasem la cumparaturi!) si i-am spus: am dat 700.000 lei(vechi) pe cumparaturi, din care 100.000 au fost tigarile tale! DCe zici, merita?
In consecinta l-am anuntat ca astazi imi cumpar o carte :Ma numesc Rosu!(chiar va sfatuiesc sa o cumparati), iar astazi, in drum spre casa mi-am luat cartea. Azi dimineata l-am rugat sa iasa pe balcon, de rea ce-am fost, ca sa fumeze.... asta pentru ca spunea ca nu pot sa ma las de fumat...
Ah, scorpion ce sunt, ce satisfactie am cand ii spun: Puti a tutun, ca o bodega!![]()