Aspirante optimiste >20 (5)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Neata fetelor.
FLOARE DE COLT, LA MULTI ANI SI TOT CE ITI DORESTI!!!!
Fetelor, imi pare rau ca aveti si voi certuri acasa cu sotii, ca si mine. Poate ca or sa inteleaga si ei pana la urma ca trebuie sa coopereze si o sa ne linistim si noi puti.
VAS, sa dea Dumnezeu ca miercuri sa ne dai vestea cea mare.
Eu sunt zi 20, si din zi 16 ma dor sanii ca la ciclu si sunt usor umflati. Am intepaturi de ovare, mai mult la stangul de cateva ori pe zi si uneori simt pe jumatatea burticii ca ma inteapa si ma doare. De la ce o fi asta? Astept ziua de 19, cand ar trebui sa vina rushii, desi sper sa ma ierte vreo 9 luni.
Va pup si sa aveti o saptamana excelenta.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

Neata fetele!

Vas, astept ziua de miercuri sa ne spui care-i treaba...

La mine e zi de ovulatie azi, asa ca sunt ocupata diseara

Nu stiu care-i explicatia, dar de vreo 2 zile tot am impresia ca luna asta sigur o sa se lege...am asa o siguranta pe care nu stiu s-o explic...sper sa fie de bun augur.

va tin la curent...oricum mai am pana o sa pot sti cu siguranta.

pupici fetele!

Nunta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Vas cand eram insarcinata si mie mi se umflau sanii noaptea! Cand ma dadeam dimineata jos din pat, parca-mi cadeau doua pietroaie! Din cauza asta mi-am cumparat bustiere si dormeam numai cu ele si stateam si ziua prin casa! Te gandesti la ce ma gandesc eu? Doamne ajuta! Dar miercuri, dupa ce faci testul, sa ne spui si noua, nu ne lasa in ceata ca Pam (tare ma tem ca ceva nu-i in regula)!

Rox Dox asa sa dea Domnul, cum simti tu

Poze Laura

Mergi la inceput

Luna trecuta chiar am simtit ca n-o sa se lege...
dar luna asta e altfel...asa ca sper intr-adevar sa fie asa cum simt eu...
aseara chiar am vazut o emisiunea despre copii..de la conceptie pana la nastere..mi-au dat lacrimile cand au aratat cum il scoteau de la mami lui...
plus ca era si tatal de fata si l-au napadit lacrimile si pe el...a fost draguta scena..emotionanta!
asa ca astept si eu o scena de asta la mine!

pupici!

Nunta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

vas sa dea DD sa ne dai vestea cea mare miercuri si sa fugi la odisee.

rox_dox sa fie si la tine luna asta sa mai subtiem un pic lista asta ca prea sa lungit.

Eu sunt z10 astept sa vina ziua de ouat.

Va pupic si o zi buna in contiunuare.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Dragute aspirante - am revenit pe baricade
As avea o intrebare la voi - Cum se ia ziua 1? Ciclul meu a inceput primele 2 zile ca o scurgere maronie si apoi de-abia a venit ca la carte cu dureri de burtica si sange rosu. Sa iau ziua 1 ca ziua in care a venit rosu? Am tot cautat pe net si am gasit raspunsuri contradictorii - unii ziceau ca ziua 1 e prima zi de sangerare indiferent ce culoare vine, iar altii ziceau ca spottingul din-naintea menstruatiei nu se ia in considerare.
Voi ce ziceti?

Luna trecuta eram asa de optimista ca va iesi totul bine, si nimic. Luna asta sunt aproape sigura ca nu iese nimic, ca barbatul meu e super stresat pentru ca trebuie sa isi sustina doctoratul, si in plus trebuie sa ne mutam in alt oras la sfarsitul lunii. Asa ca astept zile mai bune.

Tin pumnii la toate fetele luana asta sa apara II si sa fie fericite si iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Corinuk sper ca a fost bine la HSG - te astept cu vesti.

Vas sa dea Domnu' sa vezi dublu miercuri abia te astept cu vesti.

Eu voi face un test vineri. Sper sa nu vad rosu pana atunci.

Eram sigura ca o sa o gasesc pe Pamela cand am intrat dar as....Pamelo ????

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

ce s-o fi intamplat cu Pam fetelor....au trecut totusi atatea zile de cand n-a mai dat nici un semn!

iti dai seama ayna ca si eu sper sa incetez a ingrosa lista asta de aici..ceea ce doresc la toata lumea...

si exact cum zicea cineva mai sus....sa dea Dzeu sa vedem dublu luna asta..

pupici fetele!

Nunta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Miramar esti o dragutza ca te-ai gandit la mine
Dar din pacate nu sunt o.kdupa ce am suferit
dureri groaznice(HSG) doctorul mi-a spus ca situatia
trompelor este proasta!Ajungem la laparoscopie...ma simt ingrozitor acum!Spermograma sotului a iesit de data asta normal!
Dozarile care mi-s-au recoltat acum o saptamana nu sunt gata,este o mare teapa cu analizele astea!Acum asteptam analizele sa ne programam ptr laparoscopie!Doamne cat mai am de tras!
Va pup si spor la bb!Eu voi presta de placere in continuare ca sanse de bb ioc!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

imi pare tare rau corinuk de ce aud..
sa iti dea Dzeu sa apara soarele si pt tine...si pt toata lumea care isi doreste un bebic.

e tare bine si indicat sa faci in continuare dragoste de placere..
in momentul in care incepi sa faci mai mult la comanda.."hai acum ca acum trebuie!" e nasol...

sper sa nu ajung f curand la momentul asta...urez la toata lumea bafta la conceptie! de lunea! sa va mearga bine fetele

pupici!

(am bagat poze noi de la aniversarea noastra de 1 an de casnicie.. )

Nunta mea!

Mergi la inceput