Aspirante optimiste >20 (5)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by oanabbb

AYNA merci dar se pare ca nu voi avea totusi noroc luna asta...
m.am certat rau cu barbatu...care a plecat izbind usa...pe un subiect super tampit,dar important e ca in situatii de astea el vine inapoi botos...asa ca seara asta nu am nici o sansa sa.l imbunez.

asa ca mooor de ciuda

Oana , ce ghinion... Si eu m-am certat rau cu al meu ieri. Nici azi nu suntem prea OK , dar m-a intrebat totusi cand sunt zilele cu pricina , ca sa se pregateasca. Dar asa suparati ... n-am nici un chef de prestari , sa stau asa ca o stana ?
Daca nu-si cere iertare , nu fac nimic , chiar daca ratez luna asta. Dac-o fi sa fie , o mai fi si alta data timp. Mai vedem mai incolo. Sunt deabia Z 7, am inceput sa simt secretia , se apropie ovulatia , cred.Cand sa-mi fac un test de ovulatie , ca am cam oscilat cu ciclu in ultimele 4 luni?

Sa ai drum bun si bafta la sa iasa .

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Meda, esti o draguta, multumesc pt.urari.

Pamella, chiar nu mai dai pe aici ? Ne tii in suspans? Hai cu o veste buna,te rugam.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

chia asa Pamelloooo vrei sa vin cu??

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Azi ziua 34 , TB se mentine 37,1 deocamdata fara rushi, spun deocamdata fiinca ieri am facut un test de sarcina si a iesit negativ(nenorocitu').Luna asta nu am facut teste de ov. am vrut sa fie la "nimereala" (vorba vine)nici macar TB nu am luat-o decat din ziua 23(parca nu rezistam sa nu stiu eu ceva,asa ca nu stiu cand am ovulat(mucus in zilele 14,15 dar intepaturi in ovare cam pe 20 si cu un semn mic de tot sangeriu) asa ca sunt f.f.f. derutata.Semne as avea chiar destule : ameteala, pofta nebuna de mancare(mananc cand ma trezesc-ceea ce nu se intampla niciodata, prima masa era in jurul pranzului),oboseala , sani fierbinti cu o usoara mancarime in jurul mameloanelor si dureri de ov.dar nu excesive.Chiar or fi in mintea mea atatea simptome?din dorinta prea mare de a avea un BB.Testele de sarcina se inseala vreodata?Parca tot sper...
Va pup si va doresc ceea ce-mi doresc si mie adica:BB

DANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

salutare aspirantelor!! o dumminica cat mai placuta, iar cele care sunt in perioada ov spor la
Pamella pe unde esti???????? venim in cu dupa tine..........

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Sunt Z 8 si cred ca ovulez. Mucusul e "foarte" prezent , dar testul de ovulatie nu arata chiar asa. Poate reusesc sa il pun aici sa-l vedeti.Am doua , unul de ieri si unul de azi.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikunikalai spune:

salutare, fetelor!!
sunt si eu o aspiranta care luna asta am facut stimulare cu clomifen si am "culminat" cu pregnyl... si cu prestare ca la carte!!
am ovulat cam prin ziua a 11-a, desi fetele mi-au zis ca testele de la dr sigur s-ar fi pozitivat de la pregnyl...
raportez: ziua 21, cu dureri de burtica, cu sanii rachete permanent in pozitie de atac, sensibili,,,
oare influenteaza pregnylul si un test de sarcina?
as face unul mai pe la sfarsitul saptamanii..., ca nu prea mai am rabdare
va urez din inima muuuult succes la II
p.s. Ce s-o fi intamplat cu pam???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Nikunikalai, nu stiu cat influenteaza testul de ovulatie pregnylul, dar testul de sarcina sigur. Cam la 10 zile dupa pregnyl 5000 poti face test si cam la 2 saptamani dupa cel de 10,000.
Si eu am aceleasi simptome ca tine cu pozitia de atac si cu sensibilitatea - z23. Insa sunt si semne PMS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Buna fetelor,

Sunt si eu o aspiranta la cel mai frumos titlu din lume: cel de graviduta! Stiu ce inseamna sa astepti in fiecare luna sa se intample o minune. Am avut parte de aceasta minune anul trecut, dar din nefericire am pierdut sarcina la 9 saptamani si jumatate. Am fost la pamant, dar nu ma las. Pentru ca si prima data am ramas greu, in vara am fost la medic, pentru monitorizare. Totul este in regula, mai putin endometrul, care la cele 2 monitorizari pe care le-am facut (2 luni la rand), s-a dovedit a fi cam subtire. In fiecare luna am facut cate un tratament diferit, dar nu am raspuns la nici unul (pregnyl, clostilbegyt, utrogestan). Doctorita mea tocmai vroia sa il incercam si pe al treilea, cu niste injectii, numai ca eu locuiesc momentan in America si a trebuit sa revin aici. Nu ma mai putea monitoriza, asa ca am renuntat pentru moment. La tratament, ca in rest lucram puternic...Daca nu se intampla nimic pana in dec, cd vin acasa in vizita, o sa fac si acel tratament. Nu ma las!
Va doresc succes tuturor si PamELLA, poate ma treci si pe mine in lista aspirantelor.

Va pup pe toate

Andreea C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimineata, de acum incolo nu cred ca voi mai putea sa va scriu asa de des ca m-am mutat intr-un alt birou.
azi Z33 si e PAUZA TOTALA, mi se umfla numai sanii pe perioada noptii.
nu vreau inca sa spun ca am reusit dar test am voie sa fac numai miercuri. Asa zice sotul asa facem ca doar vedem ce orgoliosi sunt. VA tin la curent si sper ca am plecat luna asta la odisee.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput