Vine barza ? 25

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Rox, daca e bebe sa stii ca nu va avea nimic de la patania cu gresia. Am citit undeva ca trebuie sa fie un trauma tism puternic direct in burta ca al micu sa sufere. Tu ,insa,ai sa ramai cu semn daca ti-a plesnit si spranceana. Imi pare rau.
Teste de sarcina e prea devreme sa faci, doar daca vrei sa-ti iei campii pana cand afli cu siguranta. Gandeste-te ca faci un test(de rabdare!) ca sa iti dai seama cat de rabdatoare ai sa fii cu bebe si vezi cat suporti sa stai fara sa te atingi de testul de sarcina. Oricum daca este, este daca nu - vei mai incerca!

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna dimineata fetelor.
Am intrat sa va salut , merg la serviciu.
Sunt Z 16 si temp. 36.3
Testul de ovulatie a fost pozitiv in Z 14.
Cum e temp.? Prea mica ?
Ieri am avut 36.1!?!?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, ce de mi-a fost frica nu am scapat. Lunea viitoare fac HSG la Giulesti.
Oricum vreau sa ma distantez o vreme de DC si sa imi pun gandurile in ordine. Nu stiu in cat timp voi reveni, dar va doresc tot binele din lume si bebe sa apara curand.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

saru'mana meda...esti o draguta
m-ai mai linistit.
intr-adevar, o sa raman cu un semn frumusel la spranceana.

referitor la test, am unul acasa,dar ma abtin pana la momentul in care mi-o intarzia, daca o sa intarzie...
asa ca...rabdare, rabdare, rabdare...

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Rox Dox si eu tot Z 24! Si mie mi-e frica sa-mi fac test (am facut in Z 20 si normal ca era negativ), dar nu cred ca am rabdare sa astept imi intarzie ciclul Mor de inima Eu cred ca pe la fro joi fac un testisor, dar nu spun sigur, sigur, ca poate rezist macar pana vineri Ufff ce greu eeee!!!! Nu-mi iau test dinaine, ca nu rezista mult la mine-n casa

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

nu, eu mi-am propus sa nu fac test...daca imi intarzie, atunci fac, daca nu asta e...

si daca eu pot, tu dc n-ai putea sa rezisti...stam aici, vorbim, punem tara la cale..ne uitam la alte fete ce fac si gata...
ce-s cateva zile cand e vb de cea mai frumoasa minune care ni se poate intampla...?
gandeste-te ca iti pui rabdarea la incercare pt viitorul tau bebic..asa ca, pt el, ai putina rabdare...

la tine cate zile ziceai ca are CM? la mine media e 30.deci oficial, mai am 6 zile..o sapt...
incerc sa ma concentrez pe munca si sa nu ma gandesc la teste!

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Rox, asa te vreau!
Irlandeza, suntem in aceeasi oala si in aceeasi ceata. Nu stiu ce sa zic.Mai asteptam poate ne indruma cineva.
Catty,sa stii ca asteptam rabdatoare vesti de la tine. Stim ca esti o luptatoare si ca vei reusi. Suntem in fiecare zi cu gandul alaturi de tine si te asteptam atunci cand te vei hotara sa revii, poate direct la odisee.

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

La mine CM are, de obicei, 28 de zile, dar luna trecuta mi-a venit la 25 de zile. Asa ca nush ce sa fac ca taaareee ma mananca palmele

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

FETELOR AM VENIT CU VESTEA !!!
Deci sa recapitulam : in ziua 36 am facut TS (Barza) -> I
TB nu scade sub 37,2 simptomele persista, iar in ziua 41 revin cu un nou TS (diaspot)care are II astept pana a doua zi (adica astazi) si fac si un clear blue cu II.
Ma pot bucura oare daca s-au pozitivat asa de tarziu , mi-e frica de o extrauterina.(asa sunt eu mai sperioasa mai ales ca dim. aveam TB 37,1)Oricum ma programez la eco.
Va pupici!!!!!
EU INCA NU M-AM TREZIT, NU PREA REALIZEZ CA AM VAZUT 2 LIN. LA UN TS.
PARCA NU-MI VINE SA CRED.

DANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

CHOWPERSA FELICITARI!!!!!!!!!!!!!! UITE CE CAPITOL PLIN DE

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput